0

جوجه کباب اندونزیایی

 
rozzar
rozzar
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 1327
محل سکونت : سمنان

جوجه کباب اندونزیایی
شنبه 25 دی 1389  4:40 PM

 

مواد لازم برای 4 نفر

    فیله سینه مرغ: 4 عدد، هر کدام به وزن تقریبی 175 گرم
    پیاز رنده سرخ شده: 2 قاشق غذاخوری
    فلفل قرمز تند تازه: 1 عدد، بدون تخم و ریز شده
    سیر: 2 حبه، ریز یا رنده شده
    سس سویا تیره: 4 قاشق غذاخوری
    آبلیمو: 4 قاشق چایخوری یا 5/1 قاشق غذاخوری آب تمبر هندی
    آب جوش: 4 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل: به مقدار لازم



 

 

طرز تهیه

مرحله 1 - فلفل قرمز، آبلیمو، سیر، سس سویا و 2 قاشق از آب جوش را بهمراه کمی نمک و فلفل در کاسه ای با یکدیگر مخلوط کنید و 30 دقیقه استراحت دهید.

مرحله 2 - فیله های مرغ را به قطعات 5/2 نیم سانتی برش زده و به مخلوط سس اضافه کنید، روی ظرف را پوشانده و به مدت 1 ساعت در جای خنک استراحت دهید تا مزه دار شوند.

 

مرحله 3 - فیله های مرغ را از مخلوط سس خارج کرده و به سیخ بزنید.

مرحله 4 - به مخلوط سس 2 قاشق آب جوش افزوده و روی حرارت بگذارید تا بجوش آید، سپس اجازه دهید به مدت 2 دقیقه با حرارت آرام بجوشد.از روی حرارت برداشته و بعد از کمی خنک شدن، پیاز سرخ شده را به آن اضافه کرده و مخلوط نمائید.

مرحله 5 - فیله های مرغ را که به سیخ زده اید روی باربیکیو، منقل، گاز یا گریل فر کباب کنید تا پخته شوند، سپس همراه با سس آماده شده سرو نمائید.


نکات

# دقت کنید از مقدار مناسبی نمک استفاده کنید زیرا سس سویا معمولا خود دارای نمک می باشد.
# در صورتیکه مایل هستید از سیخ های چوبی استفاده کنید، آنها را به مدت 30 دقیقه در آب بجوشانید و بعد از سرد شدن مورد استفاده قرار دهید تا هنگام کباب کردن نسوزند.


 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها