0

عادت های سنتی تغذیه در حال فراموشی است

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

عادت های سنتی تغذیه در حال فراموشی است
شنبه 25 دی 1389  4:31 PM


9601230052781890236639_68650_thum.jpg مدیر گروه تغذیه و بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی تهران،گفت: عادت های سنتی تغذیه در کشور در حال فراموشی است و مواد غذایی کم ارزش جای مواد مغذی را می گیرند.
علی کشاورز افزود: تغییر در عادت های غذایی حتی موجب شده مردم بیشتر به مصرف نان های صنعتی روی آورند.
مدیر گروه تغذیه و بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی تهران،ادامه داد: روش طراحی شبکه نان های صنعتی در دنیا به گونه ای است که پخت نان کاملا از آتش جداست و هیچ گونه آلودگی از گازهای سوختی وارد نان نمی شود،این در حالی است که در ایران نان ها به طور مستقیم از شعله آتش عبور می کنند.
کشاورز با یادآوری اینکه صنعتی شدن نان در کشور در حال حاضر معضل شیمیایی نان را کاهش نداده است، گفت:به منظور فرآیند تخمیر خمیر نان از دی اکسید کلر استفاده می شود. بنابراین این مواد شیمیایی و همچنین تماس مستقیم با هیدروکربن های شعله آتش، آلودگی شیمیایی نان ها را افزایش داده است.
وی تصریح کرد: در صورتی که چرخه تخمیر درست انجام و همچنین از فناوری مدرن پخت در تولید نان های صنعتی استفاده شود، پخت نان به شیوه صنعتی بسیار مطلوب است.

worldfood.ir

یاس

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها