0

کیک انبه

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

کیک انبه
پنج شنبه 23 دی 1389  12:59 PM

برای تهیه این کیک می توانید به جای انبه از موز و یا به صورت نیمی موز و نیمی انبه استفاده کنید.

زمان آماده سازی: 15 دقیقه                           زمان پخت: 60 دقیقه

 

مواد لازم برای 12 نفر:

آرد: 1/5 پیمانه                 جوش شیرین: 1/8 قاشق چای خوری                نمک: 1/4 قاشق چای خوری          بیکینگ پودر: 1/2 قاشق چای خوری کره: نصف پیمانه          شکر: یک و نیم پیمانه         تخم مرغ: 3 عدد           وانیل: نصف قاشق چای خوری           خامه زده: نصف پیمانه    انبه: 3 عدد رسیده و پوره شده

 

طرز تهیه:

کف تابه را    چرب کنید.                فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.              آرد، جوش شیرین، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.در یک ظرف بزرگ، با استفاده از همزن ، کره و شکر را خوب هم بزنید.                    تخم مرغ ها را دانه دانه به مخلوط اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید.     وانیل را به مخلوط اضافه کنید.                  مخلوط آرد را به آرامی وارد مخلوط تخم مرغ ها کنید.                  پوره انبه را به مخلوط اضافه کرده خوب هم زنید.            مایه آماده شده را درون تابه ای که از پیش آماده کرده اید بریزید.                 تابه را درون فر ، که از پیش گرم شده به مدت یک ساعت یا تا زمانی که خلال دندانی درون آن فرو کنید و تمیز بیرون بیاید حرارت دهید.در 40 دقیقه نخست، درب فر را باز نکنید و پس از آن بگذارید کیک درون تابه 10 دقیقه بماند تا خنک شود.              کیک را از تابه خارج کرده بگذارید کاملا خنک شود، سپس آن را میل کنید.

worldfood.ir

یاس

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها