0

خوراک کیش اسفناج

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

خوراک کیش اسفناج
پنج شنبه 23 دی 1389  11:10 AM

اسفناج، انواع پنیر، شیر، روغن زیتون و تخم مرغ از جمله مواد تشکیل دهنده این کیش خوشمزه هستند.

زمان تهیه و پخت: 60–55دقیقه

 

مواد لازم برای شش تا هشت نفر:

اسفناج تازه: 300 گرم، خرد شود.            پنیر موزارلا: یک پیمانه، رنده شده             پنیر پارمسان: یک چهارم پیمانه، رنده شده         پنیر چدار: یک چهارم پیمانه، رنده شده تخم مرغ: سه عدد                 شیر: نصف پیمانه                خامه: نصف پیمانه             پیاز: یک عدد متوسط، خرد شود.           روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری           کره: یک قاشق غذاخوری                سیر: یک حبه، له شود.                    مغز تخم آفتابگردان: یک قاشق غذاخوری              نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا فر را از پیش، روی دمای 325 درجه سانتی گراد گرم کنید.             سپس کف و دیواره های یک عدد پیرکس را کمی چرب کنید.            در یک تابه، روغن زیتون و کره را ذوب کنید و سیر و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شوند.                      اسفناج را به مواد تابه اضافه کنید و 10 دقیقه آن را تفت دهید.              در یک کاسه، تخم مرغ، شیر و خامه را کاملا با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن ها اضافه کنید.          اسفناج، مغز تخم آفتابگردان، پنیر موزارلا و پارمسان را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید.                       مخلوط آماده شده را درون ظرف پیرکس بریزید.                   روی مخلوط، پنیر چدار بریزید.              مخلوط را 30 دقیقه یا تا زمانی که چاقویی درون آن فرو کنیم وتمیز بالا بیاید، به آن حرارت دهید.                       قبل از این که کیش اسفناج را به قطعات کوچک تر تقسیم کرده و میل کنید، بگذارید به مدت 10 دقیقه در ظرف مانده تا خنک شود.

worldfood.ir

یاس

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها