0

خوراک مرغ و اسفناج

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

خوراک مرغ و اسفناج
پنج شنبه 23 دی 1389  9:09 AM

سینه های مرغ را در این دستور غذایی تا حدی بکوبید که تخت شده و ضخامت آن ها یکسان شود.

 

 

مواد لازم برای تهیه این خوراک عبارتند از:

برگ اسفناج شسته شده: حدود 350 گرم             نمک و فلفل: به اندازه لازم           آب مرغ: یک چهارم پیمانه      سینه مرغ بدون استخوان: 4 عدد، کوبیده و تخت شوند. پودر آویشن جهت طعم غذا                گوجه فرنگی بزرگ: یک عدد، خرد شود.                    پیازچه: 4 عدد، خرد شود.

 

روش پخت غذا:

فر را روی دمای 350 درجه سانتی گراد گرم کنید.                 درون یک ظرف نسوز را کمی چرب کرده و اسفناج ها را درون آن بچینید و روی آن ها به میزان لازم نمک و فلفل بپاشید.                      روی اسفناج ها آب مرغ را بریزید و سپس سینه های مرغ را روی آن ها پخش کنید.                       روی سینه های مرغ نمک و فلفل و پودر آویشن بپاشید.                            روی کل آن ها گوجه فرنگی و پیازچه ها را پخش کنید.                         روی ظرف را با کاغذ فویل بپوشانید و آن را به مدت 25 دقیقه درون فر حرارت داده، فویل را برداشته و 15- 10 دقیقه دیگر آن را حرارت دهید تا کاملا مرغ ها بپزند.            این غذا مخصوص 4 نفر است.

worldfood.ir

یاس

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها