0

موضوعات حجاب و عفاف

baseirat
baseirat
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 530

می‌خواهم ستاره آسمان شوم
دوشنبه 27 آذر 1396  12:46 PM

شخصیت حجاب

فقط کافی است دلایل و سخنان افرادی که با حجاب شدند را مقایسه کنیم با دلایل حامیان چهارشنبه‌های سفید، اولی از آزادی جسم و روح و زن بودن و خدا‌محوری و آرامش‌طلبی و مسئولیت‌پذیری می‌گوید. اما دومی از نگاه مرد و خود‌محوری و رهایی و آسایش‌طلبی می‌گوید. 
خانم «سارا بوکا» دختری آمریکایی که یکی از مدل‌های بسیار معروف بود. می‌گوید با علاقه‌ی شدید به زرق و برق زندگی به ظاهر و جذابیت گیرای خودم توجه داشتم. کم‌کم متوجه شدم من برده‌ی مُد شده‌ام و گروگان ظاهرم هستم و در نهایت فهمیدم که تمامی آن‌ها فقط یک مسکن هستند و نه یک درمان موثر. در یازده سپتامبر ۲۰۰۱، زمانی که من شاهد رگبار پی در پی اسلام و فرهنگ اسلامی بودم، توجه‌ام به چیزی بنام اسلام، جلب شد با قرآن آشنا شدم کتابی که در غرب بطور منفی معرفی شده است. در ابتدا سبک و نحوه برخورد قرآن مرا تحت تاثیر قرار داد، و سپس نگاه آن به  زندگی، مرا به شگفتی آورد. من قرآن را خطابه‌ای مملو از بصیرت و بینش برای قلب و روح، یافتم. بعد ازآن یک چادر زیبای بلند و یک پوشش سر خریداری کردم. دیگر من همان نبودم و آرامشی که من  برای اولین بار در زن بودن تجربه کردم. من احساس کردم آزاد شده‌ام از نگاه شکارچی‌ها.( سایت ملکه حجاب، عنوان: زنان زیبا  و تازه محجه شده جهان)

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها