پاسخ به:حقوق و وظايف خانواده
شنبه 20 آبان 1396 8:11 PM
پاسدار شدن دختران
12O . دختری هستم كه علاقه دارم بهخاطر خدمت بهانقلاب در سپاه پاسداران وارد شوم ولی پدرم موافقت نمیكند. خواهشمندم حكم شرعی را بيان فرماييد؟
باسمه تعالی؛ پاسدار شدن خواهران هم با مراعات وظايف شرعيه مانع ندارد، ولی شما مراعات رضايت پدرتان را بكنيد.363
رفتن دختران به مسجد
13O . دختر جوانی هستم كه همسايه مسجد میباشم، با توجه به مسأله 894 رساله و با توجه به رهنمودهايی كه در مورد حفظ مساجد فرمودهايد، خواهشمند است بفرماييد كه تا چه حد، رفتن يك دختر به مسجد جايز است؟
باسمه تعالی؛ حدی ندارد و با رضايت ولیّ خود عمل كنيد.364
ارتباط با پدر و مادر مخالف اسلام و انقلاب
14O . اگر پدر يا مادر نسبت به اسلام و مقدسات آن مخالف باشند، ارتباط فرزند با آنها بايد چگونه باشد؟
باسمه تعالی؛ قطع رَحِم365 نكنند و با احترام در ارشاد و راهنمايی آنان كوشش نمايند.366
15O . فرزند پدری هستم كه هيچگونه اعتقادی به خدا و پيغمبر و معاد ندارد و مسلماً نماز هم نمیخواند، بلكه در مواردی توهين به آستان قدس خدا و پيامبر میكند و با انقلاب فوقالعاده بد است. اخلاق خانوادگی او - به خاطر اينكه مادرم و خواهرم و برادرانم همه معتقد به مبانی مذهبی هستند - فوقالعاده تند و به دور از عواطف پدری است. من تا آنجا كه توانستم با محبت و رفتار ملايم با پدرم صحبت كرده و او را از روشی كه در مقابل خدا و پيامبر و در مقابل خانواده پيش گرفته است، نهی كردهام، اما محبت و طبع ملايم هم در او كارگر نيست و اكنون وضع خانواده آشفته و هر روز دعوا و ناسزاگويی از طرف پدرم در خانواده شديدتر شده و من هم با پدرم دعوا كرده و از او قهر نمودهام. البته متذكر میشوم كه من ازدواج كرده و در منزل همسرم زندگی میكنم و شوهرم گفته است كه راضی نيستم ديگر به خانه پدر و مادرت بروی. حال از امام عزيز میخواهم تكليف اين جانب را نسبت به پدرم كه كافر به همه چيز است روشن كند؟