0

حقوق و وظايف خانواده‏

13691367
13691367
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2603

پاسخ به:حقوق و وظايف خانواده‏
شنبه 20 آبان 1396  8:11 PM

پاسدار شدن دختران‏

12O . دختری هستم كه علاقه دارم به‏خاطر خدمت به‏انقلاب در سپاه پاسداران وارد شوم ولی پدرم موافقت نمی‏كند. خواهشمندم حكم شرعی را بيان فرماييد؟

باسمه تعالی؛ پاسدار شدن خواهران هم با مراعات وظايف شرعيه مانع ندارد، ولی شما مراعات رضايت پدرتان را بكنيد.363

رفتن دختران به مسجد

13O . دختر جوانی هستم كه همسايه مسجد می‏باشم، با توجه به مسأله 894 رساله و با توجه به رهنمودهايی كه در مورد حفظ مساجد فرموده‏ايد، خواهشمند است بفرماييد كه تا چه حد، رفتن يك دختر به مسجد جايز است؟

باسمه تعالی؛ حدی ندارد و با رضايت ولیّ خود عمل كنيد.364

ارتباط با پدر و مادر مخالف اسلام و انقلاب‏

14O . اگر پدر يا مادر نسبت به اسلام و مقدسات آن مخالف باشند، ارتباط فرزند با آنها بايد چگونه باشد؟

باسمه تعالی؛ قطع رَحِم‏365 نكنند و با احترام در ارشاد و راهنمايی آنان كوشش نمايند.366

15O . فرزند پدری هستم كه هيچ‏گونه اعتقادی به خدا و پيغمبر و معاد ندارد و مسلماً نماز هم نمی‏خواند، بلكه در مواردی توهين به آستان قدس خدا و پيامبر می‏كند و با انقلاب فوق‏العاده بد است. اخلاق خانوادگی او - به خاطر اينكه مادرم و خواهرم و برادرانم همه معتقد به مبانی مذهبی هستند - فوق‏العاده تند و به دور از عواطف پدری است. من تا آنجا كه توانستم با محبت و رفتار ملايم با پدرم صحبت كرده و او را از روشی كه در مقابل خدا و پيامبر و در مقابل خانواده پيش گرفته است، نهی كرده‏ام، اما محبت و طبع ملايم هم در او كارگر نيست و اكنون وضع خانواده آشفته و هر روز دعوا و ناسزاگويی از طرف پدرم در خانواده شديدتر شده و من هم با پدرم دعوا كرده و از او قهر نموده‏ام. البته متذكر می‏شوم كه من ازدواج كرده و در منزل همسرم زندگی می‏كنم و شوهرم گفته است كه راضی نيستم ديگر به خانه پدر و مادرت بروی. حال از امام عزيز می‏خواهم تكليف اين جانب را نسبت به پدرم كه كافر به همه چيز است روشن كند؟

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها