0

جشن دهه کرامت

maryamr
maryamr
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 321

پاسخ به:جشن دهه کرامت
سه شنبه 3 مرداد 1396  5:56 PM

حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها)

پاسخ به:جشن دهه کرامت

ثواب زيارت حضرت فاطمه معصومه عليها السلام

در كتاب تحفة المظفريه في تذكرة اولاد الائمة در شرح اولاد حضرت امام همام موسي الكاظم عليه السلام ذكر شده كه در ثواب زيارت حضرت فاطمه معصومه عليهاالسلام مدفونه در قم، چهار حديث از سه امام وارد شده است.
1- از حضرت امام جعفر صادق عليه السلام كه مي فرمايد: به درستي كه از براي خداوند تعالي حرمي است كه او مكه است، و از براي حضرت رسول صلي الله عليه وآله حرمي است كه او مدينه است، و از براي حضرت اميرالمؤمنين عليه السلام حرمي است كه او كوفه است، و از براي ما اهل بيت حرمي است كه او قم است. زود است دفن شود در او زني از فرزندان من كه اسم او فاطمه است: «من زارَها وَجَبت له الجنّة؛ كسي كه زيارت كند او را، بهشت بر او واجب است»، و در خبر ديگري آمده است: «اِنَّ زيارتها تعادل الجنّة.»
2- از حضرت علي بن موسي الرضا عليهماالسلام در جواب سعد بن سعد كه سؤال مي كند از فاطمه دختر موسي بن جعفر عليهماالسلام، مي فرمايد: «من زارها فله الجنة» كسي كه زيارت كند او را به بهشت مي رود.
3- نيز از آن حضرت است كه مي فرمايد به سعد، از ما نزد شما قبري است؟ عرض مي كند: بلي، پدر و مادرم به فداي تو باد! فاطمه دختر موسي بن جعفر است؟ مي فرمايد: «من زارها عارفاً بحقها فله الجنة»؛ كسي كه با معرفت و شناخت ايشان را زيارت كند، پاداشش بهشت است.
4- حضرت امام محمد تقي عليه السلام مي فرمايد: «من زار عمّتي بقم فله الجنّة»؛ كسي كه زيارت كند عمه مرا در قم، بهشت براي او است.

تشکرات از این پست
salma57 mohammad_khoshghamat
دسترسی سریع به انجمن ها