پاسخ به:مددکاری اجتماعی
چهارشنبه 28 تیر 1396 12:01 PM
عوامل مهم و ریشه ای در نارضایتی جنسی
تا ده سال پیش عمده روانشناسان و خانواده درمانگران و مشاوران، روانپزشکان و سکسو تراپیست ها و برخی از جامعه شناسان اعتراض داشتند که دادگاه ها، صدا و سیما و وزارت ارشاد و مدارس و بقیه متولیان حوزه اموزش و فرهنگ علت اصلی مشکلات خانوادگی و طلاق ها را که نا رضایتی جنسی است اعلام نمیکنند و بر مسائل سرپوش می گذارند و دانشجویانشان هم به رسم تبعیت شاگرد از استاد، کورکورانه حرف استاد خود را تکرار می کردند و موجی در جامعه را افتاده بود که این سانسور مسائل جنسی در ایران کار دست جامعه داده اما الان که خود دادگاه ها، همین صدا و سیما و هر سازمان دولتی و غیر دولتی داد می زنند عامل هفتاد درصد طلاق ها مسائل جنسی است چرا باز مسائل حل نشد و باز طلاق ها چند برابر شد؟
در مورد ساسنور در ایران من بارها اعتراض کرده ام و باور دارم که علت بسیاری از مشکلات ما سانسور و ازاد نبودن اطلاعات در ایران است اما در خصوص مسأله نارضایتی جنسی که توسط افراد به ظاهر متخصص به عنوان مهمترین عامل طلاق مشخص شده بنده نظر کاملا متفاوتی دارم و بر این باروم که خود مسأله نارضایتی جنسی معلول عوامل دیگری است و در اصل این عامل ها هستند که عامل اصلی طلاق هستند وقتی این عوامل فعال باشند نارضایتی جنسی خواهد بود نارضایتی از اسمان خلق نشده نارضایتی خود ریشه در مسائل زیر دارد که به برخی از انها اشاره میکنم
1ـ نظام های حقوقی حاکم برجامعه
تفکر مرد سالارانه افراط گرایی
شما از مردی که معقتد است زن برای برآورده کردن نیاز جسنی مرد ازدواج میکند و در قبال ان، مرد هزینه های زندگی او را تأمین می کند چطور انتظاری داری که به نیازهای طرف مقابل اهمیت بدهد؟ نماینده ی منتخبی که در مجلس حضور داری برای چه کسانی کلینیک جنسی را میندازی؟بمن نشان بدهید مردی که باور دارد اصلا زن نباید لذت جنسی ببرد اصلا قبول می کند که زن می تواند به خاطر نارضایتی جنسی طلاق بگیرد؟همچین فردی چنین باوری دارد؟ایا این فرد اصلا به کلینیک شما مراجعه می کند
شما تا زمانی که باور این فرد وتغییر ندهی راه اندازی کلینیک جنسی به هیچ دردی نخواهد خورد
پس در این وضعیت تفکر عدم برابری زن و مرد عامل نارضایتی جنسی است و در واقع عامل اصلی طلاق است اونوقت شما از یه پزشک متخصص سکسو تراپی انتظار داری بیاد به یک فرد با تفکر مرد سالارنه اعلام کند که اینطور فک نکن؟اصلا اون پزشک اونجا نشسته که قرص مخصوص فلانو، دستگاه فلانو و امپول فلان بزند خود اون پزشک بیچاره مطلع نیست که مرد چرا زنش را راضی نمیکند اون پزشک نه تفکر مردسالارانه را میشناسد و نه باور دارد که این تفکر عامل طلاق است
2ـ ساعت کاری خیلی زیاد و شرایط سخت کارگران
در دانشکده علوم اجتماعی داشنگاه علامه خدمه ای باهم دردو دل میکرد میگفت ساعت پنج صبح بیدار می شوم از اسلام شهر (جنوب غربی تهران) میام پاسداران و یازده شب خونه میرسم اون کارگر جمعا 6 ساعت برای شام،تفریح،رسیدن به بچه ها، خواب و رفع نیاز جنسی با همسرش دارد بسیار خوشبینانه نگاه میکنیم این مرد کاملا هم معتقد به برابری به زن و مرد است ایا خستگی ناشی از 18 ساعت کار و مسیر اجازه می دهد این ادم به فکر رفع نیاز جنسی باشد؟
ایا به جای راه اندازی کلینیک مسائل جنسی، برنامه ریزی برای افزایش حقوق کارگاران و چاره اندیشی برای ساعت کاری کمتر و اینکه این عزیزان بیشتر در کنار خانواده خود باشند مؤثر تر نیست؟
شرایط کاری سخت عامل اصلی طلاق است یا نارضایتی جنسی؟
3ـ تابوهای اجتماعی
نارضایتی جنسی به انواع و اقسام مختلفی تقسیم بندی می شود مثلا برخی از نارضایتی جسمی می نالند و برخی از نارضایتی عاطفی
برای مثال بسیاری از مردان و زنان تمایل دارند که همسرش ازادانه و بدون سانسور در زمان انجام عمل جنسی با انها حرف بزند اگر یادتان باشد در بچگی کلمه « میام فلان کار را باهات میکنم و یا میام مادرتو وخواهرتو فلان میکنم» بدترین نوع تحقیر برای کسی بود که به نوعی مارو اذیت کرده بود یعنی استفاده از واژه کردن نماد تحقیر و خار شدن دشمن بود! بعد از چندسال از همین کودکی که در کوچه و مدرسه و خیابان نهایت تلاشش این بود که عملی انجام ندهد که این واژه را براش بکار ببرند همون دختر بچه الان بزرگ شده و می خواهد ازدواج کند هرچقدر شرع، دین، خانواده دوستان و بزرگان بگویند الان ازدواج کردی و اینکار خوب است این دختر چطور باور کند که شوهرش با رابطه جنسی او را تحقیر نمی کند؟ ما تا زمانی که این مانع را از ذهن زن برنداریم چطور انتظار داریم او رابطه جنسی خوبی انجام دهد؟ ایا خود این زن خبر دارد این باور که رابطه جنسی امتیازی برای مرد و باج دادن زن است مانع لذت جنسی او و لذت دادن به طرف مقابل می شود؟