پاسخ به:شوهرداری
یک شنبه 18 تیر 1396 10:44 PM
محبت:
همه مردم تشنه دوستی و محبتند.دوست دارند محبوب ديگرانباشند.دل انسان به محبتزنده است.كسيكه بداند محبوب كسی نيستخودش را بيكس و تنها ميشمارد.هميشهپژمرده و افسرده است.خانممحترم،شوهر شما نيز از اين احساس غريزی خالی نيست.او همتشنهعشق و محبت است.قبلا از محبتهای بیشائبه پدر و مادر برخوردار بوداما از آنهنگام كهپيمان زناشويی بستيد خودش را در اختيار تو قرار داد.
انتظار دارد محبتهای آنها را جبران كنی و از صميم قلب دوستش بداری.
رشته دوستی را از همه بريده و به تو پيوند كرده انتظار دارد تو تنها،باندازههمه دوستشبداری.شب و روز برای آسايش و رفاه تو زحمت ميكشد وحاصل دسترنجخويش را در طبقاخلاص نهاده تقديم تو ميكند.شريكزندگی و مونس دائمی و غمخوار واقعی تو است.حتی ازپدر و مادرتبيشتر به سعادت و خوشی تو عنايت دارد.قدرش را بدان و از صميم قلبدوستشبدار.اگر او را دوستبداری او هم بتو علاقهمند خواهد شد.زيرامحبتيك پيوند دو طرفیاست و دل به دل راه دارد.مهربانی و اظهارمحبت واقعا اعجاز ميكند.يك پسر بيستسالهشهرستانی كه برای درسخواندن به تهران آمده بود عاشق صاحب خانه كه بيوه 39 سالهایبود شد.
زيرا اين زن با مهربانيهای خود جای مادر را در قلب او گرفته بود و خلاءدوری از مادر را پركرده بود. (1)
اگر محبت دو طرفه شد بنيان زناشويی استوار ميشود و خطرجدايی برطرف ميگردد.
مغرور مشو كه شوهرم با يك نگاه دوستم داشت و عشق او هميشهپايدار خواهد ماند،زيراعشقی كه با يك نگاه بيايد دوامی نخواهد داشت.
اگر ميخواهی عشق او پايدار بماند با رشته محبتهای دائمی آنرا نگهداریكن.اگر شوهرت رادوستبداری هميشه دلش شاداب و خرم است.دركسب و كار دلگرم و به زندگی علاقهمنداست.و در همه كارها موفقيتخواهد داشت.اگر بداند محبوب واقعی همسرش ميباشد حاضراستبرای تامين سعادت و رفاه خانوادهاش تا سر حد فداكاری كوشش كند،مرديكه كسریمحبت نداشته باشد كمتر اتفاق ميافتد به امراض روحی وضعف اعصاب مبتلا گردد.خانمگرامی اگر شوهرت بداند دوستش نداریاز تو دلسرد ميشود،به زندگی و كسب و كار بيعلاقهميگردد،به پريشانی وبيماريهای روانی گرفتار ميشود،از خانه و زندگی فرار ميكند،و درميدانزندگی سرگردان ميگردد.ممكن است از ناچاری به مراكز فساد پناه ببرد.
پيش خود فكر ميكند چرا زحمتبكشم و حاصل دسترنجم را بافرادیتقديم كنم كه دوستمندارند.بهتر است دنبال عياشی و خوشگذرانی بروم وبرای خودم دوستهای واقعی پيدا كنم.
خانم محترم رشته محبت را بگردن شوهرت بينداز و بدينوسيلهبخانه و خانواده جلبش كن.ممكن استشوهرت را قلبا دوستبداریليكن اظهار نكنی اما اين مقدار كافی نيست.بايد آنرابه زبان بياوری بلكهبايد از رفتار و گفتار و حركاتت آثار عشق و علاقه نمايان باشد.چه مانعداردگاه گاه بگويی:عزيزم واقعا ترا دوست دارم؟اگر از سفر آمد لباس نويا دسته گلی تقديمش كنیو بگويی:خوب شد آمدی دلم برايت تنگ شدهبود.وقتی در سفر استبرايش نامه بنويس و ازفراق و جدايی اظهار دلتنگی كن.اگر در محل كار شوهرت تلفن هست و در منزل نيز تلفنداريدگاهی بوسيله تلفن احوال پرسی كن اما نه زياد.اگر از موقع معمول ديرتر بهخانه آمداظهار كن:در انتظار مقدمتبودم و از دير آمدنت ناراحتشدم.
در غياب او نزد دوستان و خويشان از او تعريف كن.بگو:واقعا چهشوهر خوبی دارم،دوستشدارم.اگر كسی خواستبدگويی كند دفاع كن،هر چه بيشتر اظهار عشق و علاقه كنی بيشتربه تو علاقهمند ميشود.درنتيجه پيمان زناشويی شما استوارتر و خانواده خوشبختتریخواهيد بود.
شكسپير ميگويد:چيزيكه در زن قلب مرا تسخير ميكند مهربانیاوست نه روی زيبايش.منزنی را بيشتر دوست دارم كه مهربانتر باشد.
خداوند بزرگ در قرآن شريف به محبت و علاقهايكه در بين زن وشوهر وجود دارد اشارهفرموده آنرا يكی از آيات قدرت خويش شمردهميفرمايد:
يكی از آيات خدا اينست كه همسرانی برايتان آفريده تا بدانهاآرامش پيدا كنيد و ميان شمادوستی و مهربانی نهاد. (2)
حضرت رضا عليه السلام فرمود:بعض زنها برای شوهرشانبهترين غنيمت هستند:زنانيكه بهشوهرشان اظهار عشق و محبت كنند. (3)
پيغمبر اكرم صلی الله عليه و آله فرمود:بهترين زنان شما،زنهايیهستند كه دارای عشق ومحبتباشند. (4)
امام صادق عليه السلام فرمود:وقتی كسی را دوست داری باو خبر بده. (5)