بیرانوند نه، دروبنی با وردر بست!
شنبه 3 تیر 1396 5:47 PM
فرانک باومن، مدیر ورزشی وردبرمن، اعلام کرد یاروسلاو دروبنی، دروزه بان باتجربه این باشگاه، فصل بعد هم پیراهن این باشگاه را به تن خواهد کرد و برای تیم الکساندر نوری به میدان می رود.
به گزارش "ورزش سه"، دروبنی فصل گذشته دروازه بان دوم برمن بود اما با توجه به اینکه او چند ماه دیگر 39 ساله خواهد شد، شایعاتی در مورد به خدمت گرفتن یک دروازه بان جدید مطرح شده بود و حتی گفته می شد ممکن است آنها، علیرضا بیرانوند را به خدمت بگیرند.
اما باومن با تایید ادامه حضور دروبنی در برمن، به این شایعات پایان داد. او به خبرنگاران گفت:" یاروسلاو این فصل نشان داد که با توجه به تجربه اش، یکی از ارکان مهم تیم است. ما خوشحالیم که می توانیم در فصل پیش رو هم روی کیفیت او تکیه کنیم."

الکساندر نوری، سرمربی ایرانی وردربرمن هم با ابراز خوشحالی از تمدید قرارداد دروبنی، گفت:" یاروسلاو نشان داد که حامی قدرتمندی است؛ چه در داخل زمین، چه روی نیمکت و حتی در رختکن. با شور و علاقه ای که او به فوتبال دارد، او یک الگوی عالی برای بازیکنان جوان تیم است. بسیار خوشحال کننده است که او تصمیم گرفت همچنان با ما بماند."
دروبنی که در تابستان 2016 از هامبورگ به وردبرمن پیوست، فصل گذشته 10 بازی در بوندس لیگا انجام داد.
او در مورد دلیل تمدید قرارداد با این تیم گفت:" هنوز احساس می کنم دوست دارم فوتبال بازی کنم. برمن مانند یک خانواده بزرگ است و اینجا خیلی راحت هستم. تیم ما پیشرفت خوبی داشت و من منتظرم به این تیم جوان برای ادامه مسیر کمک کنم."