طرز تهیه «پورتفولیوی گوشت»
شنبه 6 خرداد 1396 1:29 PM
چی لازم دارم:
گوشت قیمه کاملا ریز شده ۳۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
پیاز خرد شده ۱ عدد
سیر رنده شده ۱ عدد
پنیر پیتزا ۲ پیمانه
کنجد، فلفل، نمک، زردچوبه و رب گوجه فرنگی مقداری
کنسرو ذرت و یا نخود فرنگی ۱ پیمانه
نان باگت ۱ عدد بزرگ و یا چند عدد نان تست
چطوری درست کنم:
پیاز نگینی خرد شده رو تفت بدید تا کمی طلایی بشه بعد زردچوبه و گوشت ریز شده رو بهش اضافه کنید. تفت بدید تا آب گوشت کشیده بشه.
سیر و رب رو اضافه کنید و کمی تفت بدید. یک استکان آب بریزید و کمی زمان بدید تا گوشت پخته بشه و آبش تبخیر بشه. قارچ خرد شده، نمک و فلفل رو اضافه کنید و کمی بعد از روی حرارت بردارید.
نان باگت رو از طول دو نیم کنید. کمی از داخلشو خالی کنید و از مایه گوشتی داخلش بریزید و بعد ذرت یا نخود فرنگی و پنیر پیتزا رو، روش پخش کنید.
نیمه دیگه نان رو بذارید روش و فشار بدید. مجدد پنیر پیتزا رو روی نان پخش کنید و کنجد بپاشید. حدود ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار بدید. ۳ دقیقه آخر گریل یا شعله بالای فر رو روشن کنید.
من به جای اینکه نان باگت رو برش بدم، از تکه های نان تست استفاده کردم. و بعد از اینکه کمی سرد شدن به شکل مثلثی برش زدم.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست