0

پارفه توت‌ فرنگی، دسری مناسب فصل

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

پارفه توت‌ فرنگی، دسری مناسب فصل
شنبه 6 خرداد 1396  12:27 PM

پارفه توت‌ فرنگی، دسری مناسب فصل

 

چی لازم دارم:


توت‌ فرنگی پوره‌شده و خامه زده شده از هر کدام دو پیمانه
تخم‌ مرغ چهار عدد
پودرقند یک پیمانه
وانیل 1/4قاشق چایخوری
پنیر خامه‌ای 200 گرم

 


چه جوری درست میشه:


مناسب‌ترین دسری که می‌توانستم در این فصل برایتان در نظر بگیرم پارفه توت‌فرنگی است به همین منظور از بازار توت‌فرنگی تازه خرید و کارم را با آن این‌گونه شروع کردم که تخم‌مرغ‌ها را به همراه پودرقند و وانیل به مدت پنج دقیقه می‌زنیم.

 

سپس پنیر را اضافه کرده دوباره می‌زنیم. خامه زده‌شده را روی مواد ریخته به کمک لیسک به حالت دورانی مخلوط می‌کنیم. از این مایه به اندازه دو پیمانه کنار گذاشته و بقیه مواد را با پوره توت‌فرنگی مخلوط می‌کنیم.


یک قالب مستطیل یا قلبی شکل را با سلفون بپوشانید ابتدا پارفه سفید را کف آن ریخته و در فریزر قرار می‌دهیم بعد از این‌که خودش را گرفت پارفه صورتی را روی آن ریخته و دوباره در فریزر قرار می‌دهیم.


نکته:
می‌توانید این پارفه را با سس توت‌فرنگی تزیین کنید که شامل پوره توت‌فرنگی و پودر قند می‌باشد.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها