پارفه توت فرنگی، دسری مناسب فصل
شنبه 6 خرداد 1396 12:27 PM
چی لازم دارم:
توت فرنگی پورهشده و خامه زده شده از هر کدام دو پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
پودرقند یک پیمانه
وانیل 1/4قاشق چایخوری
پنیر خامهای 200 گرم
چه جوری درست میشه:
مناسبترین دسری که میتوانستم در این فصل برایتان در نظر بگیرم پارفه توتفرنگی است به همین منظور از بازار توتفرنگی تازه خرید و کارم را با آن اینگونه شروع کردم که تخممرغها را به همراه پودرقند و وانیل به مدت پنج دقیقه میزنیم.
سپس پنیر را اضافه کرده دوباره میزنیم. خامه زدهشده را روی مواد ریخته به کمک لیسک به حالت دورانی مخلوط میکنیم. از این مایه به اندازه دو پیمانه کنار گذاشته و بقیه مواد را با پوره توتفرنگی مخلوط میکنیم.
یک قالب مستطیل یا قلبی شکل را با سلفون بپوشانید ابتدا پارفه سفید را کف آن ریخته و در فریزر قرار میدهیم بعد از اینکه خودش را گرفت پارفه صورتی را روی آن ریخته و دوباره در فریزر قرار میدهیم.
نکته:
میتوانید این پارفه را با سس توتفرنگی تزیین کنید که شامل پوره توتفرنگی و پودر قند میباشد.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست