پاسخ به:دانستنی های عمومی در مورد پزشکی
جمعه 5 خرداد 1396 9:16 AM
پرسش :
سیر تازه، پخته یا سیر ترشی، کدامیک بهتر است؟
پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمد حسین صالحی سورمقی:
سیر تازه دارای کاملترین اثرات دارویی است، ولی با پخته شدن و یا حرارت دادن آن این خواص کاهش مییابد، چرا که مواد اصلی آن خیلی زود تبخیر میشوند و همان موادی هستند که بوی سیر را ایجاد میکنند.
اثرات سیر ترشی نزدیک به سیر تازه است و اثر آن از سیر پخته به مراتب قویتر است.
منبع: ماهنامه دنیای تغذیه، شماره 118
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.