0

---»---» آموزش گام به گام corel DRAW «---«---

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:---»---» آموزش گام به گام corel DRAW «---«---
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396  8:11 PM

9. تا به اینجا تمام تنظیمات ابزار Shape Tool را به طور کامل و ساده بیان کرده ام می خواهم در ادامه کمی با خود ابزار شکل های کشیده شده را دفرمه کنم . روی کادر کشیده شده کلیک راست کنید. (تمام گزینه هایی که با کلیک راست بر روی کادر مشخص شده نمایش داده می شود در نوار ابزار بالای صفحه نیز وجود دارد .

---»---» آموزش گام به گام  corel DRAW «---«---

همانطور که در تصویر مشاهده می کنید می توانید یک نقطه به کادر یا خط کشیدهشده اضافه یا نقاط مورد نظر را حذف کنید .
می توانید خط کشیده شده را صاف یا خط صاف را با انتخاب گزینه curve منحنی کنید.
می توانید با انتخاب سه گزینه cusp.smooth.symmetrical خطهای کشیده را با استفاده از اهرم هایی که در اختیار شما قرار میدهد ، به هر شکلی که دلتان می خواهد تغییر دهید.
با استفاده از گزینه های Auto-close.join.Break Apart.Reverse subpaths نقاط مشخص شده روی کادر را جابجا ،جهت منحنی را برعکس ، متصل یا از هم جدا کنید.
با توجه به توضیحات بالا من یک نقطه روی کادر مشخص شده ایجاد میکنم .روش کار هم به این صورت هست که در جایی که می خواهید یک نقطه قرار بگیرد درست روی خط کلیک گرده سپس علامت یا گزینه Add را انتخاب کنید.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها