0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:22 PM

بیانات امام خمینی در دیدار با اعضای شورای عالی قضایی

تاریخ: 1363/10/02

احدی حق دخالت در امر قضا را ندارد و دخالت کردن، خلاف شرع است

بسم الله الرحمن الرحیم
مطلبی که من باید به عموم مردم و بخصوص آنهایی که در کارهای کشور و مملکت دست دارند تذکر دهم، این است که قوه قضائیه قوه است مستقل و معنای استقلالش این است که در صورتی که حکمی از قضات صادر شد، هیچ کس حتی مجتهد، دیگر حق ندارد آن را نقض و یا در آن دخالت نماید. و احدی حق دخالت در امر قضا را ندارد و دخالت کردن، خلاف شرع و جلوگیری از حکم قضات هم برخلاف شرع است.
و من به مردم عرض می کنم که افراد این شورا را از سال قبل می شناسم و برای این مقام صلاحیت دارند و اگر دستور و حکمی از آنها صادر شد، هیچ فردی حق جوسازی، نه در روزنامه ها و نه در نطق و نه در بین مردم را ندارد. تضعیف قوه ی قضائیه صلاح نیست و باید قوه ی قضائیه را تقویت نمود.
من باز عرض می کنم که استقلال قضایی معنایش این است که اگر قاضی حکمی کرد، احیاناً رسیدگی به آن حکم مرجع دارد و غیر از آن، هیچ کس حق دخالت ندارد. من امیدوارم که آقایان در قوه ی قضائیه موفق باشند که به طور شایسته و با قدرت عمل کنند و امیدوارم ملت، مجلس و دولت هم پشتیبان آنان باشند که خدای نخواسته صدمه ای به آن وارد نشود.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها