0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:11 PM

بیانات امام خمینی در جمع مسؤولان و اعضای جهاد سازندگی سراسر کشور، فرمانده کل و فرماندهان نواحی و مسؤولان دوایر سیاسی - ایدئولوژیک ژاندارمری جمهوری اسلامی

تاریخ: 1362/03/01

شما اخلاص داشته باشید و برای خدا به بندگان خدا خدمت کنید

بسم الله الرحمن الرحیم
من تشکر می کنم از خدای تبارک و تعالی که در این روز با شما عزیزانی که برای این کشور زحمت می کشید و برای سازندگی محرومان رنج برید مواجه هستیم و از چهره های نورانی عزیز شما بهره می بریم. خدای تبارک و تعالی این زحمت های طاقت فرسای شما عزیزان، را هرگز فراموشی راه نمی داده است. شما عزیزان، چه قشر روحانی و چه قشرهای عزیز دیگر در این مدت طولانی چه رنج ها بردید و چه خدمت های شایسته در سرتاسر کشور، در جبهه و پشت جبهه تقدیم خدای تبارک و تعالی کردید. آنهایی که برای یک مستمند و یک مومن خدمت بکنند آنهمه اجر پیش خدا دارند و شما که برای میلیون ها مستمند و میلیون ها مستضعف خدمت می کنید جز خدای تبارک و تعالی کسی نمی تواند احصاء کند اجر شما را! و من امیدوارم که با همین عزم راسخ و با همین قدم الهی به کار خودتان ادامه بدهید و توجه به اینکه مردم درباره شما چه می گویند، مخالفین درباره شما چه می گویند، نداشته باشید. شما اخلاص داشته باشید و برای خدا به بندگان خدا خدمت کنید و ثنا و اجر را از او طلب کنید که او جزای شما را و اجر شما را عطا می فرماید. و همین طور از فرماندهان محترم ژاندارمری که در اینجا حضور دارند تشکر می کنم، تشکر می کنم که آنها هم در حد توان خودشان دارند به این کشور خدمت می کنند. کشور امروز از خود شماهاست و دست شرق و غرب از کشور کوتاه شده است و شما خودتان هستید که باید کشور خودتان را اداره کنید و حفظ کنید. از اول که این نهضت اسلامی و انقلاب اسلامی به پیروزی رسید همه قشرهای امت چه قوای نظامی و انتظامی و چه پاسداران عزیز و چه جهاد سازندگی و چه کمیته ها، همه قشرهای ملت با هم دست برادری دادند و به پیش رفتند. چقدر شهید دادند و چقدر مجروح و چه خانواده جوان های خودشان را در راه اسلام از دست دادند، لکن نباید ما بگوییم که از دست دادند. آنکه محفوظ است، آنکه برای همه محفوظ است، آن خدمتی است که در راه اسلام و آن خونی است که در راه اسلام ریخته شود. اسلام از اول برای همین امر قیام کرده است که به این مستمندان عالم در مقابل ستمگران خدمت کند و این ستمگران را به جای خود بنشاند و شما اشخاصی هستید که پیرو یک همچو اسلام عزیز هستید و به

صحیفه نور جلد 17 صفحه 258

این پیروی باید ادامه بدهید.

موجب تأسف است که یک نفر مسلم در مجامع عمومی بخواهد تضعیف کند جمهوری اسلامی را

من امروز بعضی صحبت ها را با شما برادران عزیز می کنم و در عین حالی که از شما و همه ملت علاوه بر آن جنود معنوی الهی تقدیر می کنند و شما را در این خدمت بزرگ می شمارند، البته گروه هایی هم هستند که برای اینکه با این کشور مخالفند، با استقلال این کشور مخالفند، با آزادی این کشور مخالفند و بالاخره با اسلام که این آزادی و این استقلال را برای شما آورده است مخالفند، باز دست از شیطنت بر نمی دارند. روش اسلام و طریقه اسلام همان است که از اول در تبلیغات اسلامی و در شعارهای شما جوان های عزیز در سرتاسر کشور بود که ما استقلال خواهیم و آزادی و جمهوری اسلامی. این شعار نه شرقی و نه غربی که در همین شعار هست، در همه قشرهای ملت از آن روستاهای دور افتاده تا مرکزها به گوش می خورد و هر روز طنین انداز است.
ما در مدتی که، آنوقتی که جوان های پاسدار لانه جاسوسی را فتح کردند و جاسوسان آمریکایی را از ایران راندند گرفتار یک راهی بودیم و یک روشی برخلاف کشور و اسلام بودیم که مدت ها از آن رنج بردیم و مدت ها جوان های ما محکوم شدند. جوان هائی که می خواستند که از زیر یوغ آمریکا و قدرتمند دنیا بیرون بروند و خودشان برای خودشان کشورشان را اداره کنند مورد اهانت واقع شدند و تقصیرشان این بود که لانه جاسوسی را گرفتند. مدت ها همه ما در این قضیه رنج بردیم و پس از آنکه آن مسائل درست شد و این افرادی که با صراحت لهجه اکثر آنهایی که در رأس هستند تصریح کردند که ما جاسوسانی بودیم برای شوروی و دنبال آن وزارت خارجه عده ای را بیرون راند و همین قدر و منزلتی که ملت ما و ما برای آن عزیزانی که جاسوسخانه آمریکا را از بین بردند، برای این جوانانی که این جاسوس های غیر انسانی و اسلامی را و مخالف با کشور و ملت اسلام را دستگیر کردند، همان اجری که برای آنها و همان ارزشی که برای آنها قائل هستیم برای اینها هم قائلیم و همان ارزشی که برای این دو گروه قائلیم برای وزارت خارجه و وزیر محترم خارجه هم که عده ای را که تشخیص دادند که عضوهای نامطلوب هستند از ایران خارج کردند برای اینها هم قائلیم. همانطوری که آنها اثبات کردند که ما به غرب بستگی نداریم و با شجاعت و شهامت پیش رفتند و به کارشکنی ها و انتقادات آنهایی که بر خلاف آنها بودند اعتنا نکردند، اینها هم در طرف شرقی و شمالی اش همین کار را کردند و بدون اینکه هراسی از این کشورهای بزرگ و قدرت های بزرگ داشته باشند، جاسوسانی که در داخل کشور بودند و خودشان را ایرانی می شمردند (ولو ما آنها را ایرانی نمی دانیم) با قدرت تمام گرفتند و به دام انداختند و لانه های جاسوسی آنها را تصاحب کردند و وزارت خارجه در دنبال او، عده ای را از کسانی که در ایران جاسوسی می کردند برای خارج، برای شوروی، آنها را هم از ایران اخراج کرد بدون اینکه هیچ هراسی به خودشان راه بدهند از شرق یا از غرب. دنبال این قضیه ما امروز

صحیفه نور جلد 17 صفحه 259

باز مبتلا هستیم به اشخاصی که برای خاطر چپی خاطر توده ای ها و برای خاطر شوروی و بر ضد مصالح اسلام و کشور مشغول تبلیغات سوء هستند و به نظر می رسد که امروز هر دو دسته، دسته سابق که ضربه آن عزیزان پاسدار را خوردند و دسته دیگری که ضربه این دسته از عزیزان پاسدار را خوردند دست به هم داده اند تا شیطنت خودشان را ادامه بدهند. من باید به هر دو دسته هشدار بدهم که دست از این شیطنت ها بردارید. امروز نغمه اینکه برای ایران، دولت ایران هیچ کاری نکرده است و مستکبر مستکبرتر شده است و مستضعف مستضعف تر، این نغمه شوم را که باید از دهن آمریکا و از دهن شوروی خارج بشود، اینهایی که در ایران خودشان را مسلم می دانند، اینها این نغمه را از گلوهای خودشان بیرون بیندازند. البته یک دسته هستند فضول و شیطان که از اسلام ضربه دیده اند و آنها ارباب بزرگ خودشان را از دست داده اند و اینها هم اخیراً ارباب بزرگشان را از دست داده اند، اینها برای خاطر اینکه ارباب ها از دست شان رفته است شیطنت می کنند و همین ها وادار می کنند یک دسته ساده لوح را که بی غرض هستند اینها را وادار می کنند تبلیغات می کنند و آنها هم هر جا - دست شان - یک اجتماعی به دست شان برسد، در نماز جمعه مثلاً اگر یک وقت دست شان برسد، در مجلس اگر یک وقتی تریبون به دستشان بیاید همان حرف هایی را که باید از حلقوم آمریکا و شوروی بیرون بیاید که برای این ملت هیچ کاری نشده است همان مطلب - را - از حلقوم این بیچاره بیرون می آید. یک دسته گول خورده و یک دسته شیطان، یک دسته که می خواهند جمهوری اسلامی نباشد هر چه می خواهد باشد، آن می گوید شوروی باشد و کمونیسم، آن می گوید امریکا باشد و غرب و این دو دسته که به نظر می رسد با هم تفاهم کرده اند، یک اشخاص ساده لوح را چه در مجلس و چه در خارج مجلس وادار می کنند که مسائلی را طرح بکنند که هر چه بیشتر ملت ایران را مأیوس کنند. شما برادرانی که چهار سال است دارید برای این مردم خدمت می کنید و خدمت که شما برای این ملت کرده اید در طول تاریخ شاهنشاهی نشده است. آنها همه خدمت شان را برای کاخ نشینان کرده اند و شما خدمت تان را برای کوخ نشینان، اینها را در نظر نمی آورند. پاسدارهایی که اینهمه خدمت در جبهه ها کرده اند و در خارج جبهه ها کرده اند و اینطور دست منافقین را از این کشور کوتاه کرده اند اینها خدمت نیست؟! خدمت باید به طرز آمریکائی اش باشد یا به طرز شوروی؟! خیلی موجب تاسف است که یک نفر مسلم گول بخورد از یک دسته شیطان خبیث و در مجامع عمومی بخواهد تضعیف کند جمهوری اسلامی را، دولت جمهوری اسلامی را و رئیس جمهور را و سایرین را. بسیار تاسف دارم من از اینکه این جمعیت پاکدل اینقدر پاکدل باشند که خیال کنند هر چه این شیاطین گفتند صحیح است، همین شیاطینی که می گویند هیچ کاری برای ایران نشده است، همین شیاطینی که می گویند زمان شاه بهتر بود از حالا. این نغمه شوم مستکبر مستکبرتر شده است یعنی زمان جمهوری اسلامی بدتر شده است از زمان شاه و مستضعف مستضعف تر شده است یعنی اسلام بدتر است از رژیم شاهنشاهی. آنهایی که می فهمند و از روی شیطنت صحبت می کنند با آنها جز اینکه با قدرت رفتار بشود راهی نیست. لکن اینهایی که گول خورده اند از این شیاطین، با اینها صحبت است که برادران! شما چرا گول می خورید؟

صحیفه نور جلد 17 صفحه 260

شمایی که عمری در اسلام گذراندید و فشارهای زمان طاغوت را دیدید و اهانت های زمان طاغوت را چشیدید و امروز می بینید که از آن فشارها خارج شدید و از آن گرفتاری ها بیرون آمدید و به طور آزادی نفس می کشید، به طور استقلال زندگی می کنید، شما چرا می گویید که حالا بدتر از آنوقت شده است و در تضعیف دولت کوشش می کنید؟ شما چرا یک وقتی یک قصوری را می بینید، یک چیزی را می بینید که در ایام جنگ ناگزیر است که واقع بشود و در هر انقلابی ناگزیر است که واقع بشود جمع می کنید و روی هم می گذارید و در مجامع عمومی برای مردم می گویید تا مردم را تضعیف کنید؟ شما چرا آن - چیز - خدمت هایی که این ملت کرده است و خدمت هایی که این جهاد سازندگی کرده است و خدمت هایی که پاسدارها کرده اند؟ کمیته ها کرده اند، خدمت هایی که دولت کرده است، چرا آنها را نمی بینید؟ چه شده است شما را که گول چند تا شیطان را در گوشه و کنار کشور می خورید و نمی دانید چه می کنید، نمی دانید تیشه برداشته اید و به ریشه اسلام دارید می زنید، نمی دانید که تضعیف جمهوری اسلام، تضعیف اسلام و تضعیف اسلام را شما نمی خواهید، لکن از روی نادانی شما را وادار می کنند تا این مسائل را طرح بکنید.
به خود آیید، توجه کنید و اینقدر ساده دل نباشید و به آن شیاطین هم می گویم که سر جای خودتان بنشینید والا لیست افراد شما خواهد آشکار شد و شما به آنجا خواهید رفت که منافقین رفتند. همانطوری که منافقین اظهار اسلام می کردند و حالا هم می کنند، اسلام راستین خواهند، نه اسلامی که در آن حدود شرعیه جاری بشود، نه اسلامی که در آن قصاص شرعی جاری بشود، نه اسلامی که ابرقدرت ها را بیرون بکند از کشور، نه اسلامی که کمونیست را سرکوب کند و نه اسلامی که غرب را سرکوب کند، شما هم همان منافقین هستید با صورت دیگر، به اسم دلسوزی برای مردم، همانطور که منافقین کردند به اسم دلسوزی برای کشور، به اسم دلسوزی برای مردم، تضعیف کنید هم قوه قضائیه را، هم قوه مجریه را و هم جمهوری اسلامی را. و درد شما این است که دست تان از آن فسادها کوتاه شده است و من به شما قول می دهم که دیگر آنها برنگردند. و به شما عرض می کنم که بزک نمیر بهار می آد نخواهد شد. - نه در - نه خربزه برای شما خواهد آمد و نه خیار. شما به جای خودتان بنشینید اینقدر توطئه نکنید، آنقدر تضعیف نکنید جمهوری اسلامی را، که آن مسائل برگشتنی و ملت ما آن ملت نیست که برای خاطر امثال شما تزلزل پیدا بکند. آنهایی که وضعی داشتند و حیثیتی به خیال خودشان داشتند از بین رفتند. آمریکا با آن قدرتش در ایران سرکوب شد و شوروی با آن قدرت بزرگش در ایران سرکوب شد و طرفدارهایش را علناً از ایران یک دسته ای را بیرون کرده اند و یک دسته ای را حبس کرده اند و به جزای خودشان خواهند رساند. منافقین که عده شان زیاد بود و تبلیغات شان دامنه دار بود و جوان های بسیاری را از ما گول زده بودند، آنها هم به زباله دان ریخته شده اند. شما چند نفر چه می گویید، شما چند نفر روشنفکر به اصطلاح خودتان که می خواهید کمونیسم را در ایران تقویت بکنید یا چند نفر دیگری که می خواهید به خیال خودتان آمریکا باز گردد، من به شما عرض می کنم تا شما زنده اید آمریکا برنمی گردد، شوروی هم برنمی گردد. در

صحیفه نور جلد 17 صفحه 261

نسل های آتیه، اگر ملت ها در نسل های آتیه به همین روش حرکت کنند و روحانیون در همه جا حاضر باشند و مردم در صحنه باشند و قوای نظامی و انتظامی، قوای نظامی و انتظامی اسلام باشد، این در طول تاریخ هم انشاءالله نخواهد شد. و اگر خدای نخواسته در یک مدت های طولانی سستی برای کشور پیدا بشود یا شیاطین رخنه بکنند در این کشور، آنوقت امری است که باید خدا اعانت کند ما را.

خدا از ما هم می خواهد که از جوانهای خدمتگزار به اسلام قدردانی بکنیم

من از خدای تبارک و تعالی سلامت و صحت شما عزیزان را خواستارم و به روحانیون جمیع کشور چه در روستا و چه در شهرستان ها و هر جا که هستند سفارش می کنم که این جوان ها را تشویق کنند، بروند سراغ این جوان ها، با آنها صحبت کنند، ملاطفت کنند این جوان هایی که عزیزانشان از دسته رفته است، این جوان هایی که تمام توانشان را برای خدمت به این اسلام و خدمت به کشور خودشان خرج کرده اند، اینها در عین حالی که خدای تبارک و تعالی به آنها اجر می دهد لکن خدا از ما می خواهد که به اینها خدمت بکنیم و از اینها قدردانی بکنیم. خداوند همه شما را حفظ کند و برای ملت ما ذخیره کند و آنهایی که کج روش هستند. انشاءالله خداوند راست شان کند و یا اینکه به جایگاه خودشان برساند.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها