0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  7:56 PM

بیانات امام خمینی در جمع پرسنل نیروی هوائی ارتش جمهوری اسلامی

تاریخ: 1360/11/19

بیانات امام خمینی در جمع پرسنل نیروی هوائی ارتش جمهوری اسلامی

بسم الله الرحمن الرحیم
من این دهه مبارکه فجر را و سالروز پیروزی انقلاب و سالروز 19 بهمن را بر همه ملت و به همه مستضعفان جهان و بر شما عزیزان که حاضر در اینجا هستید، تبریک عرض می کنم و امیدوارم که مجاهدات ارزنده شما در پیشگاه خدای تبارک و تعالی ثبت و مورد عنایت باریتعالی و ولی بزرگ امام زمان باشد. من افتخار می کنم که این ملت، ملتی است که علاقه مند به اسلام و با علاقه مندی به اسلام این نهضت را بپا کرد و این نهضت را به پیش می برد و شما عزیزان مورد افتخار هستید و ما هستیم که شما این افتخار را برای ارتش و برای قوای نظامی در دنیا ثبت و در پیش خدای تبارک و تعالی ثبت کردید. کاری که شما عزیزان در این روزها، در روز نوزدهم انجام دادید از حیث معنویت بزرگترین کارها و با ارزش های دنیائی هم بزرگترین ارزش ها بود. آن روزی که باز پیروزی به آنجا نرسیده بود که مورد اطمینان باشد و شما در معرض خطر بزرگ بودید، از جان گذشته و به اسلام پیوستید و از سپاه اسلام شدید. خداوند این افتخار را برای شما حفظ کند و شما را در دو جهان سعادتمند فرماید و آنچه که باید به شما عرض کنم این است که تا شما تعهد خودتان را به اسلام حفظ کردید و روابط خودتان را با همه قشرهای ملت برادرانه کردید. این انقلاب محفوظ خواهد ماند و شما با برادران خودتان که افراد عزیز این ملت هستند، همدوش برای پیشبرد این انقلاب به پیش خواهید رفت و احکام اسلام را انشاءالله تعالی در همه جا، در همه ایران اجرا خواهید فرمود. این الگوئی باشد برای همه ملت ها و مستضعفان جهان که انشاءالله اسلام در همه جا حیات پیدا کند و شما انشاءالله این سعادت جاوید را همراه داشته باشید. بحمدالله امروز در بین ارتش، در بین همه نیروهای ارتشی و در بین همه ارگان های دولتی همه افراد بحمدالله متکی به اسلام و متکی به خدای تبارک و تعالی هستند و اگر خدای نخواسته در بین آنها یک نادری پیدا بشود، یک فرد منحرفی پیدا بشود، قهراً با استقامت ملت، با استقامت شما عزیزان آن هم استقامت پیدا می کند و شما دلگرم باشید به اینکه اتکاء به خدا دارید و آن کس که اتکاء به خدا دارد منصور است. خداوند وعده نصرت به شما داده است مادامی که شما هم نصرت خدا را بکنید و نصرت خدا و نصرت دین خدا نصرت بندگان مؤمن خداست. شما به این عهد باقی باشید و خدای تبارک و تعالی عهد خود را عمل خواهد کرد. من از خدای تبارک و تعالی سلامت و سعادت همه ملت و خصوصاً قوای نظامی و انتظامی و بالاخص شما جوانان عزیز را که برای ارتش افتخار ایجاد کردید از خدای تبارک و تعالی مسئلت می کنم.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها