0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  7:56 PM

بیانات امام خمینی در جمع ائمه جمعه استان خوزستان

تاریخ: 1360/11/14

وقتی انقلاب از متن مردم باشد نمی شود آن را شکست داد

بسم الله الرحمن الرحیم
متقابلاً ولادت با سعادت حضرت عسکری سلام الله علیه را خدمت آقایان تبریک عرض می کنم و همین طور سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را و از خدای تبارک و تعالی می خواهم که ما را برای پیشبرد و اجرای احکام اسلام هدایت فرماید.
آنچه که احساس می شود این است که اسلام شناسان و مدعیان جامعه شناسی نه از اسلام اطلاعی دارند و نه از جامعه شناسی. شما می بینید که اشخاص و گروه هائی که مدعی این مسائلند، چون از اسلام و قدرت اسلام و از وضع جامعه اسلامی اطلاعی ندارند گمان می کردند که این انقلاب در همان روزها و ماه های اول نتواند خودش را نگه دارد و از داخل خودش و خارج منهدم می شود. آنها نمی دانند که وقتی انقلاب مردمی باشد، آن هم با ایده اسلامی، با انقلاباتی که گروهی و یا اشخاص می کنند، با هم فرق های زیاد دارد. در انقلاب های مردمی، همه مردم بر اثر فشارهائی که در سالیان دراز دیده اند، کم کم برای نجات خود و کشورشان انقلاب می کنند که در انقلاب ما روحانیون و خطبا در بیداری مردم نقش اساسی داشتند. وقتی انقلاب از متن مردم باشد نمی شود با گروهی یا دسته ای و یا حتی لشکرهائی آن را شکست داد. مثلاً امریکا و یا یک قدرت بزرگ دیگر می تواند ایران را اشغال کند، ولی نمی تواند انقلاب را شکست دهد چنانکه در افعانستان، شوروی با شکست روبرو شد و به نظر می رسد که پشیمان است. آمریکا می تواند با هواپیماهایش شهرهای ما را بمباران کند، ولی وقتی وارد ایران شد چه؟ مردم آنها را با چنگ و دندان از بین می برند. آنانی که خیال کردند می توانند انقلاب ما را شکست دهند، از باب این است که نه اسلام را شناخته اند و نه مردم ایران را.
ما می بینیم در خوزستان و مکان هائی که در آنجا جنگ است، مردم چگونه مقاومت می کنند. من وقتی نماز جمعه بعضی از شهرهای خوزستان را مثل آبادان و اهواز و دزفول می بینم پیش خود مباهات می کنم که بحمدالله اسلام چنین مناطقی را داراست، مناطقی که هر آن احتمال بمباران دارد، جماعتش با آن قدرت تشکیل می گردد و امام جماعتش با آن قدرت صحبت می کند. جمعه های شهرهای جنگی غیر از جمعه تهران و قم و سایر بلاد است، جمعه های این شهرها به ایران روحیه می دهد. صدام که از راه دور شما را زیر گلوله می گیرد و یا بمباران می کند خود دلیل واضحی است

صحیفه نور جلد 16 صفحه 27

بر ضعف و زوال عدم قدرت نظامیش. و مضحک اینکه مسأله جنگ را با اینکه دنیا می داند که چگونه است، حسین اردنی می خواهد وارد جنگ رسمی شود، او می خواهد انتحار کند. این هم از باب این است که آنها نه اسلام را شناخته اند، نه مردم ایران را و نه تعهد مردم را نسبت به اسلام و ایران. اینان خیال می کنند که مردم ما مثل خودشانند. نمی دانند که اگر یک روز سر نیزه را از روی سر مردمشان بردارند از بین می روند به خلاف ایران. ایران قدرت های بزرگ را بیرون راند و قدرتش از روز اول هم بیشتر شده است. نمونه ای را که شما ذکر کردید، هر روز من می بینم. پیرزن و پیرمردهایی هستند که می آیند که پسرهایشان شهید شده اند، ولی با این وصف می آیند و گریه می کنند که اجازه دهید برویم جنگ. من به آنها می گویم که شما هم مثل من پیرمرد هستید و نمی توانید بجنگید. می گویند می رویم و یک کاری می کنیم. این است روحیه مردم ما. به وصیت نامه جوانان نگاه کنید، این وصیت نامه ها انسان را می لرزاند و بیدار می کند. بحمدالله ایران یک کشور نمونه است. امیدوارم مردم با هدایت روحانیون همانگونه که هستند باز هم قدرتشان را حفظ کنند تا انشاءالله احکام اسلام پیاده شود. البته می دانید که نهضت و انقلاب برای پیاده کردن احکام اسلام است. ما مقصد دیگری غیر از این نداشتیم. آخر شما که نمی خواستید قدرت کسب کنید، بلکه می خواستید قرآن را احیا کنید و بحمدالله در شرف پیاده شدن است. البته گرفتاری ها و کمبودهایی هست، چه می شود کرد، می دانید در حال جنگیم، انشاءالله بر طرف می شود.
گفتید مبلغ کم دارید و به همین خاطر حوزه تشکیل داده اید، بسیار مفید است. ما امروز احتیاج به مبلغ داریم. روحانیون حوزه علمیه قم و سایر حوزه ها به سایر شهرها می روند ولی باز هم کم است. حوزه های شهرها پشتوانه حوزه های اصلی است. من کراراً به همه تاکید کرده ام که درس های حوزه ها باید به همان وجه سنتی خودش محفوظ باشد. فقه باید همان فقهی باشد که در بین ما هست. اگر از فقه سنتی منحرف بشویم فقه از بین می رود. باید به همان صورت و قدرتی که مشایخ ما از ابتدا تا به حال فقه را حفظ کرده اند، حفظ کنید. امیدوارم آقایان موفق باشند. باز هم از اینکه اینجا تشریف آورده اید تشکر می کنم. خداوند همه شما را موفق کند و اسلام را تا ظهور حضرت امام زمان سلام الله علیه به پیش ببرد.
والسلام علیکم و رحمه الله

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها