0

صحیفه نور امام خمینی

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  7:38 PM

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از دانش آموزان مدارس تهران و اقشار مختلف مردم

تاریخ: 1359/11/02

 

شما جوان ها باید راه را ادامه دهید تا پیروان شایسته حضرت رسول باشید

بسم الله الرحمن الرحیم
ما در آستانه روز مقدسی هستیم و عید مبارکی که در آن روز بزرگترین شخصیت عالم برای اصلاح بشر و تحول، بزرگتر تحولات، و نیز ولادت با سعادت فرزند او حضرت صادق سلام الله علیه که مذهب را ترویج و اسلام را ارائه داد به مردم. تحول از شرک ها، الحادها، آتش پرستی ها و همه انحراف ها، به استقامت و توحید و توحیدپرستی. در مرکزی که به جای توحید و به جای حکومت الله بت هانشسته بودند و در عصری که به جای ستایش حق تعالی آتش ها پرستیده می شدند. امروز روز مبارکی است که ما نزدیک به او می شویم و روز نویدی است که بشر را نوید داد به استقامت و راهنمائی به صراط مستقیم انسانیت و پیروان آن حضرت کسانی هستند که همان راه را و همان خط را تعقیب می کنند و از خود شروع می کنند و به دیگران سرایت می دهند. شما جوانان دانشجو و جوانان عزیزی که از هر جا آمده اید، امید این ملت هستید که باید این راهی را که فرا راه شماگذاشته شده است به آخر برسانید و این نهضتی را که در راه او آنهمه جانفشانی شده است، ادامه بدهید و این صراط مستقیمی را که انبیاء جلو راه بشر گذاشتند و نبی اکرم آخرین انبیاء و اشرف همه، آن راه را جلو مردم گذاشتند و مردم را دعوت به این صراط مستقیم کردند و هدایت کردند به راه انسانیت و خروج از همه انحاء کفر و الحاد و خروج از همه ظلمات به نور مطلق، باید شما جوان ها همان راه را ادامه دهید تا اینکه پیرو رسول اکرم و در مکتب حضرت صادق پیروانی شایسته باشید.
 

از کودکستان تا دانشگاه مرکز جولان دست های خبیث استعمار است

عزیزان من! منحرفین و کسانی که می خواهند این مکتب به آخر نرسد و آنهائی که از مکتب اسلام سیلی خورده اند و آنهائی که مکتب اسلام را بر خلاف مصالح خودشان می دانند و برخلاف مصالح اربابانشان می دانند، اول نظرشان به این است که از مدرسه هائی که کودکان ما، جوانان ما، جوانان نورس ما در آنجا برای تحصیل کمال رفته اند، از آنجا انحرافات را شروع کنند. آنها درصدد این هستند که مدارس که منشاء همه برکات هست و جوان های نورسی که باید این کشور را به رشد خودش برسانند و از دست اجانب نجات دهند، آنهارا منحرف کنند و لهذا می بینید که از آن دبستان تا

صحیفه نور جلد 14 صفحه 12

دانشگاه، مرکز توطئه است و شماها هدف آنها هستید و می خواهند شمارا از اسلام عزیز منحرف کنند و دانشگاه ها و دبیرستانها و دبستان ها و تمام مراکز علم و تهذیب را مبدل کنند به مراکزی که اگر در آنجا علم تحصیل بشود، به نفع قدرت های بزرگ باشد و هر چه در آنجاها و در آن مکان های مقدس، هر چه فرآورد باشد، فرآورد به نفع ابر قدرت ها. قدم اول آنها از همان کودکستان شروع می شود و هر چه جوان ها و کودک هایمان بالاتر بروند، قدم های بعدی آنها هم به دنبال آنهاست. از کودکستان تا دانشگاه، مرکز جولان دست های خبیث استعمار است و آنها خوب می دانند که اگر این نوباوگان را از راه مستقیم و صراط الله خارج کنند، به مقاصد شوم خودشان خواهند رسید و لهذا کوشش آنها و هدف آنها از کودکستان شروع می شود و تا دانشگاه ها جریان دارد و مراکزی که باید برای اصلاح جامعه، اصلاح جامعه در معنویات و اصلاح جامعه در مادیات، ذخائری باشند برای کشور عزیز ما، آنجا را به فساد بکشند و بعد کنار بنشینند و به این جوان های ما نگاه کنند که این منحرفین کارهای خودشان را انجام داده اند و فساد را به دست شما می خواهند اجرا کنند.
 

مراکز علم، مراکزی است که با اصلاح آنها کشور اصلاح می شود

شما جوان ها در سرتاسر کشور از کودکستان که محل اطفال است تا دانشگاه که محل علم و محل دانش و تهذیب باید باشد، باید بیدار باشید و خودتان این مراکز را از فساد حفظ کنید. کسانی که می آیند در این مراکز و مشغول تبلیغات هستند، شما باید، جوان های ما باید، معلمین این جوان ها باید که ببینند اینها سابقه شان چه بوده و چه وضعیتی، فعلی دارند و چه وضعیتی در سابق داشتند و دعوت آنها چیست. امروز مملکت شما، کشور شما مرکز توطئه هاست برای اینکه کشور شما آنچنان صدمه ای وارد کرده است برابر قدرت ها و آنچنان سیلی ای به صورت قدرت های بزرگ و ریشه های فساد آنها زده است که آنها از جا نمی نشینند مگر آنکه این کشور را به خیال خودشان به حال اول و به فساد بکشند و آنها می دانند که اگر کودکان ما را از نورسی، منحرف بار بیاورند، این انحراف تا آخر خواهد رفت و اگر نوباوگان ما را به انحراف بکشند، این کشور به انحراف کشیده خواهد شد و اگر دبیرستانهای ما را و دانشگاه های ما را به انحراف بکشند. این کشور به انحراف خواهد کشید. بزرگتر سنگر، برای اسلام این مراکزی است که شما در آنها زندگی می کنید و تحصیل می کنید. این مراکز، مراکزی است که بااصلاح آنها، کشور اصلاح می شود و با تباهی آنها، کشور به تباهی کشیده می شود. باید جوان های ما، کودکان ما درست چشم و گوش خودشان را باز کنند که شیاطین اغوا نکند آنها را و هر روز آنها را وادار نکنند به جنجال کردن و راهپیمائی کردن شما باید در هر جا که تحصیل می کنید و جوان ها و کودکان ما در سرتاسر کشور، در هر مرکزی که اشتغال به تحصیل دارند باید توجه به این داشته باشند که تحصیل همراه تهذیب و همراه تعهد و همراه اخلاق فاضله انسانی است که می تواند ما را به حیات انسانی برساند و می تواند کشور ما را از وابستگی ها نجات بدهد. اگر شما جوان ها دنبال تحصیل که می روید دنبال این معنا باشید که یک تصدیقی بگیرید، یک دیپلمی بگیرید و

صحیفه نور جلد 14 صفحه 13

بروید آن را آلت قرار بدهید برای استفاده مادی خودتان، این همان انحرافی است که آنها می خواهند. و اگر شما در مراکزی که هستید یک ایده صحیح داشته باشید و یک غایت صحیح داشته باشید که برای رسیدن به آن غایت مشغول تحصیل باشید و برای رسیدن به آن امری که خدای تبارک و تعالی می خواهد و آن تهذیب نفس و پرستیدن الله و دور کردن همه شرک ها و همه انحراف ها و همه الحادها از خودتان و از مراکزتان، اگر اینطور باشد شما پیروز خواهید شد. و همه انحراف ها و همه گرفتاری هائی که برای یک کشور پیش می آید برای این است که مراکز تعلیم و تعلم شان، مراکز تهذیب نیست. این فرقی نیست مابین مدارس علمی قدیم با مدارس علمی جدید، تا تهذیب نباشد و تعهد نباشد و از اول انسان راه خودش را، صراط مستقیم خودش را نیافته باشد و تحصیل او دنبال همان ایده صحیح اسلامی نباشد، همین انحراف آور است و همین است که ما را و کشورهای اسلامی را یا به طرف چپ می برد و یا به طرف راست، یا باید کشور، کشور کمونیستی باشد یا کشور، کشور تابع آمریکا. از مدرسه شروع می شود این مسائل، از مدارس و دانشگاه ها این مسائل شروع می شود. آنها می خواهند که آن چیزی که در دانشگاه ها و در مدارس ما، در دبیرستانها و در همه جا حاصل می شود این باشد که آن چیزی که نتیجه زحمات طولانی ملت است و زحمات طولانی جوان های ماست، برای آنها باشد.
شما نمی دانم آن شب در رادیو، این حمید را که رادیو، در تلویزیون نشان دادند و حرف هائی را که او زد، شنیدید؟ اگر نشنیدید از آنها که شنیدند بپرسید که چه دستهای جنایتکاری جوان های تحصیلکرده ما را با چه دام هائی به دام می کشند و آنهائی که باید سرمایه باشند برای کشور خودشان و باید زحمت بکشند برای پیشرفت کشور خودشان، چطور به دام می کشند و آنها را وادار می کنند که بر مصالح آنها زحمت بکشند. این الان یک پرده است که شماملاحظه کردید. بسیار هستند افرادی که از این قبیل هستند، برای اینکه در رژیم سابق این مطلب مطرح بود، منتها اسمش را نمی آوردند. مطرح بود این مطلب که باید دانشگاه های ما اینطور باشد، تربیت فاسد از آن اولی که بچه های نورس ما در کودکستان می رفت تاآن آخرکه جوان های برومندما که سرمایه های این کشور هستند، در دانشگاه ها بودند، برنامه سابق همین بود که اینها از آنجا تا آخر طوری بار بیایند و طوری تربیت بشوند که تربیت مسکو باشد یا تربیت واشنگتن. مسأله این بود و الان که شما جوان های عزیز و همه دبیرستانی ها و همه دانشگاه ها می خواهید کشور خودتان، دست خودتان باشد، استقلالش محفوظ باشد، آزادی داشته باشید، طریق انسانیت را طی بکنید و به کمال انسانی برسید و آن چیزی که انسان برای آن خلق شده است به او برسید، شیاطین به دست و پا افتادند که شماها را منحرف کنند.
 

آنها که در مدارس و دانشگاه ها جنگ به راه می اندازند عمال اجانبند

اینهائی که در مدارس می آیند و با تبلیغات سوءشان جوان های نورس ما را وادار می کنند به یک مسائلی که با تحصیل آنها مخالف است و نمی خواهند اینها تحصیل بکنند اینها و نمی خواهند اینها یک

صحیفه نور جلد 14 صفحه 14

جوان هائی که برای کشور خودشان مفید باشند به بار بیاورند، با بهانه های مختلف اینها را به تظاهرات و راهپیمائی ها و اختلافات می کشند و کنار می نشینند و به شماها و به ما می خندند. آن کوششی که اینها می کردند که دانشگاه ها باز بشود، قبل از اینکه برنامه صحیح ریخته بشود، همین بود که می خواستند این دانشگاه ها به همان وضع سابق که امثال این اشخاصی که روی کار آنوقت بودند، به جامعه تحویل بدهد، می خواستند همان معنا باشد و اینکه در کودکستان ها، دبیرستانها می روند و مشغول می شوند با تبلیغات خودشان و تحریکات خودشان جوان های ما را و کودک های ما را وادار کنند که به جای اینکه تحصیل بکنند، جنگ و دعوا به راه بیندازند و به جای اینکه تهذیب نفس بکنند و اخلاق اسلامی را بیاموزند، با فحش و فضیحت روبرو می کنند، این همان برنامه سابق است. کودک های ما، جوان های ما، همه آنها، چه دختر و چه پسر، باید تمام همشان را صرف این بکنند که بشناسند اینها را، بفهمند که اینها چه مقصدی دارند، بفهمند که اینها قبلاً چه بودند، بفهمند که اینها در حالی که جوان های ما از ارتشی و پاسدار و ژاندارمری و سایر قشرهای مردمی، عشایر و سایرین در مرکز جنگ و در جبهه ها مشغول فداکاری هستند، اینها در پشت جبهه ها مشغول افساد هستند، مشغول کمک به اربابان خودشان هستند. بدانند که در رادیوهای خارجی و در رادیوهای منحرف از اینها پشتیبانی می شود و از جمهوری اسلامی تکذیب می شود و می خواهند جمهوری اسلامی نباشد. همانطوری که صدام و سایر منحرفین به کشور ما حمله کردند و جنگ راه انداختند، اینها هم همان جنگ را با صورت دیگری در مدرسه ها و در دانشسراها و در دانشگاه ها به راه می اندازند. همه عمال خارجی هستند و شما باید هر جا که هستید توجه تان، توجه شما زیاد بر این مسائل باشد که مبادا یک وقت چشم باز کنید ببینید گول خورده اید، همانطوری که دیشب حمید گفت، از آن راه ها، از همه راه ها. خداوند شماها را ذخیره این مملکت قرار بدهد. جوان های ما را به راه راست هدایت کند و همه ما را خدمتگذار به اسلام و به کشور اسلامی قرار دهد.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها