پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396 7:36 PM
تاریخ: 1359/10/08
بسم الله الرحمن الرحیم
من از شما بانوان محترم، بازماندگان شهدای نیروی هوائی و اقربای معلولین نیروی هوایی تشکر می کنم که با روی گشاده و با روحیه قوی با من مواجه هستید و به مخالفین نهضت با شجاعت، استقامت، نمایش می دهید که شما شیرزنان مثل متعلقین شما، شیرمردان، در راه اسلام و در راه کشور اسلامی برای فداکاری و برای مجاهدت حاضرید. در قرآن کریم یک آیه در دو سوره وارد شده است که دریک سوره یک ذیل کوچکی دارد، در یک سوره بدون آن ذیل است. در یک سوره وارد شده است که فاستقم کما امرت امر به رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرماید که استقامت داشته باش در آن اموری که مأموری. در یک سوره دیگری که سوره هود وارد شده است که فاستقم کما امرت و من تاب معک که هم به خود رسول اکرم امر می فرماید که: استقامت و پایدار باش در آن مأموریتی که داری و کسانی هم که ایمان به تو آوردند و برگشتند به خدا با تو، آنها هم استقامت کنند. در این دنیا کسانی که برای شرافت خودشان، برای شرافت اهل ملتشان، برای شرافت اسلام اموری را انجام می دهند، کارهایی را انجام می دهند اگر در دنبالش استقامت داشته باشند، آنها را حوادث نلرزاند، اینها به مقاصد می رسند، برای اینکه استقامت یک امر مهمی است و مشکلی. در سوره دومی که سوره هود است که دارای آن ذیل است که همه ما مأموریم به استقامت و در رأس، رسول اکرم است، ایشان در این سوره و در این آیه از ایشان وارد شده است که فرموده اند: شیبتنی سوره هود لمکان هذه الایه به حسب این روایت از ایشان نقل شده است که فرموده اند: سوره هود من را پیر کرد، برای این آیه. برای اینکه همه مأمورین را، همه ملت های اسلامی را، همه افراد مسلم را امر فرموده است به اینکه در مأموریتی که دارید استقامت کنید، پابرجا باشید، متزلزل نشوید، چه بسا افرادی که ابتدائاً در یک امری وارد می شوند لکن بعضی مشکلات وقتی پیش آمد نمی توانند خوددار باشند، توانند استقامت کنند و چه بسا اشخاصی که مستقیم هستند استقامت کنند، پایداری می کنند تا آخر تعلیمی که خدای تبارک و تعالی به مسلمین داده است، این است که باید در مأموریت خودتان استقامت داشته باشید، پایداری داشته باشید. بحمدالله امروز ملت ما عموماً و ارتش و قوای مسلح ما خصوصاً و نیروی هوایی بالاخص این امتحان را و این مأموریت الهی را عمل
کردند، هم فداکاری کردند و هم استقامت. شما بانوان محترم که بازماندگان آنها هستید و برای شما آنها شرافت و عزت به یادگار گذاشتند، خودتان هم می بینم در گفتارتان استقامت از آن ظاهر می شود.
ملتی که بخواهد شرافت خودش را حفظ کند، اسلام را که مبداء همه شرافت هاست بخواهد حفظ کند، این ملت باید علاوه بر جهاد، استقامت در جهاد داشته باشد. استقامت معنایش این است که اگر گرفتاری هائی پیدا شد در جهاد، اگر در جنگ هایی که پیش می آید برای یک ملتی که می خواهد شرافتمند باشد، خواهد اسلام را و نهضت اسلامی را به ثمر برساند، از مشکلات هراس نداشته باشد، در مشکلات سستی نکند، این امر خداست. خدای تبارک و تعالی که دفاع را بر همه ملت و بر همه مسلمین واجب کرده است و ما هم الان در این امر واقع شده ایم که دفاع می کنیم از شرافت خودمان، دفاع می کنیم از اسلام عزیز. همان که امر فرموده است که دفاع کنید، به همه ملت ها امر فرموده است که پایدار باشید استقامت کنید. رسول اکرم در عین حالی که بالاترین موجود بود در استقامت و حضرت امیر سلام الله علیه در روایتی وارد شده است که ما در جنگ هر وقت که فشار بر ما می آمد به رسول خدا پناه می بردیم. در عین حال خدای تبارک و تعالی می فرماید که: فاستقم کما امرت امر می کند که پایدار باش! نلرزاند تو را چیزی، آنجایی که می رسد به اینکه تو و امت پایدار باشید. پیغمبر می فرماید که: من به واسطه این آیه پیر شدم برای اینکه استقامت مشکل است و من گرچه می توانم استقامت کنم و افرادی هم می توانند، ولی همه ملت اطمینان نیست که بتواند مستقل باشد، مستقم باشد. استقامت در امر از خود امر مشکلتر است. چه بسا پیروزی هائی که برای یک ملتی پیش می آید برای اینکه استقامت در آن امر که موجود شده است ندارند، سستی می کنند آن پیروزی از دست شان می رود.
تمام ملت و هم قوای مسلحه که خداوند حفظشان کند و هم نیروی هوایی که از او بیشتر از دیگران تعریف شود به پیروزی های چشمگیر رسیده اند. ملت ما کاری کرده است که تمام دنیا را به تحیر وا داشته است. ملت ما بر برزگترین قدرت های عالم غلبه کرده است. دست بزرگترین قدرت های عالم را از مملکت خودش قطع کرده است. دست دشمنان بشریت را از کشور خودش قطع کرده است. الگو شده است از برای همه کشورهای مستضعفین. در عین حالی که این کار را کرده است، مأموریم ما همه، ملت ما، ارتش ما و سایر قوای مسلح و همه مستضعفان، مأموریم که در این امری که کردیم، در این پیروزی که به دست آوردیم ما استقامت داشته باشیم، پایداری داشته باشیم. جنگ ها کمبودی دارد، جنگ ها شهادت دارد. جنگ ها خوف دارد برای بسیاری، جنگ ها گرسنگی دارد، جنگ ها گرانی دارد، جنگ ها خرابی دارد و همه چیزهائی که لوازم جنگ است، خصوصاً جنگی
که در ایران پیش آمده است و خصوصاً نهضتی که ایران کرده است که موجب این شده است که قدرت های بزرگ در مقابل او دست به یک توطئه ها زده اند و می زنند که محاصره اقتصادی یکی از آنهاست جنگ این معانی را دارد و شما که می خواهید کشور خودتان را نجات بدهید، شمائی که قیام کردید و قریب صد هزار کشته دادید و قریب بیشتر از صد هزار، بیشتر از صد هزار معلول داشتید تا پیروز شدید و به اینجا رسیدید، باید استقامت داشته باشید، پایداری داشته باشید. این متاعی که گیر شما افتاده است در دنیا نظیر ندارد، دیگران به این متاع نرسیدند استقلالی که شما پیدا کردید دیگران به آن نرسیدند. آزادی که شما پیدا کردید دیگران به آن نرسیدند. این آزادی، حفظش و نگهداریش، این استقلال حفظ و نگهداریش زحمت دارد. خداوند می فرماید استقامت کنید، پایدار باشید. از اینکه بنزین کم است نباید بلرزید. ارتش ما دارند جان می دهند شما برای بنزین سست می شوید. جوان های ما، پاسدارهای ما، ارتش ما، ژاندارمری ما، بسیج ما، همه اینها در سرحدات دارند فداکاری می کنند، جانفشانی کردند و می کنند، شهید دادند و مستقیمند، و در محال خودشان باز استقامت دارند می کنند و هر روز پیشروی می کنند. ملت باید توجه کند به این مسائل. اشخاصی که تبلیغات سوء می کنند و از کمبود به گوش شما می خوانند این اشخاص، اشخاصی هستند که می خواهند این پیروزی را از دست شما بگیرند، می خواهند استقامت را از دست شما بگیرند. امر دائر است، یا حرف مفسدین را بشنوید یا حرف خدای تبارک و تعالی که می فرماید فاستقم کما امرت و من تاب معک همه مأموریم، همه مأمور هستیم که استقامت کنیم و پایدار باشیم. من از شما بانوان محترم و بازماندگان شهدا، باز ماندگان شهدای نیروی هوائی و همه بازماندگان شهدا در هر جا که هستند تشکر می کنم که چنین روحیه قوی ای دارید، که باز در مقابل همه توطئه ها ایستادید و سخن می گوئید و مقاله می خوانید و مردم را دعوت به حیات می کنید و خداوند تبارک و تعالی به همه شماها و به همه ملت ما عزت عنایت کند، العزت لله عزت مال خداست. من امیدوارم که اعطا کند به همه شما و به همه ملت ما و به همه مسلمین عزت را، شرافت را، مستقیم باشید. پایدار باشید که پیروز هستید. از گرانی نترسید، از کمبود نترسید. شوروی با آن قدرت بزرگش که شصت و چند سال است نهضت کرده است به قول خودش، شورش کرده است، الان هم صف های بلند در آنجا برای اینطور مطالب هست. الان هم اشخاصی که از آنجا می آیند می گویند همین کمبودهائی که هست در آنجاها هم هست. الان هم محتاج به این است که گندم از آمریکا بخرد. در خود آمریکا، شما خیال می کنید که آمریکا در رفاه دارد زندگی می کند. آنقدر در امریکا فشار هست و مستمندان هستند که شاید جاهای دیگر به آن اندازه شاید نباشد، چرا باید گوش بدهد ملت ما به این مفسدینی که مأمورند از طرف قدرت های بزرگ، برای شایعه درست کردن و برای تضعیف؟ چرا باید گوش کند ملت ما به این شایعه سازان و این مفسدین که هر روز در بین مردم می روند و تضعیف می کنند روحیه آنها را؟ شما با آن روحیه بزرگ معجزه ایجاد کردید در دنیا. اعجاز کردید شما در دنیا. با استقامت خودتان حفظ کنید این اعجاز را. حفظ کنید این پیروزی بزرگ را و به کسانی که در مقابل شما می ایستند و گویند کاری انجام نشده است، بفهمانید که ایران کاری که
کرده است در دنیا نظیر ندارد. در طول تاریخ نظیر ندارد که یک ملت سی و چند میلیونی به یک قدرت های بزرگ چند صد میلیونی با آنهمه ابزار غلبه کرده است و دست آنها را کوتاه کرده است. چه می خواهد دیگر بشود، بالاتر از این امر چیست امروز روز استقامت است، امروز روز پایداری است. برادران و خواهران باید پایدار باشند و استقامت کنند و این نهضت را انشاء الله به پیروزی نهایی برسانند و من از خدای تبارک و تعالی رحمت برای شهدای شما و سلامت برای معلولین شما و عافیت برای خود شما و بستگان شما و برای تمام ملت ایران خواستارم.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.