0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  7:36 PM

بیانات امام خمینی در جمع معلولین و پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان تبریز

تاریخ: 1359/09/26

شما زبان گویای اسلام و افتخار هستید

بسم الله الرحمن الرحیم
من نمی دانم از کجا شروع کنم و نمی دانم با مواجهه با اشخاصی که در راه اسلام، در راه خدای تبارک و تعالی معلول شده اند و در اینجا حاضرند و چهره هایی که عازم به سفر برای دفاع از اسلام هستند، چطور ستایش کنم. من از شما جوان ها، از شما که در راه اسلام و در راه ایمان خودتان رنج دیدید و معلول شده اید و شما جوان ها که عازم به جبهه هستید، چطور تشکر کنم. من وقتی این صحنه های تأسف آور و افتخار آمیز را می بینم عاجزم از اینکه در مقابل آنها مطلبی بگویم. شما خودتان زبان گویای افتخار هستید، زبان گویای اسلام هستید. شماها افتخار برای این ملت آفریدید و شماها بودید که دست قدرت های بزرگ را، چپاولگر را، معاند با اسلام را، طاغوت را از این مملکت کوتاه کردید و شما هستید که برای اسلام باز کوشش می کنید و جانفشانی می کنید و هیچ چیز در مقابل این خدمت ها جز خدای تبارک و تعالی، نمی تواند به شما اجری بدهد. زحمت های شما را خدای تبارک و تعالی اجر خواهد داد. شما اگر چنانچه معلول هستید که خداوند شفا بدهد همه شما را و برای خدمت به اسلام معلول شده اید و شمایی که عازم جبهه ها هستید، برای خدمت به اسلام هستید، اسلام برای شما بسیار ارج قائل است و تشکر از شما می کند و همه ملت از شما متشکر هستند. الان می بینید که سراسر کشور ما در حال جهاد هستند، هر کدام به یک قسمی. شما جهاد خودتان را کردید و خداوند به شما اجر بدهد و شما هم برای جهاد می روید و خداوند به شما پیروزی بدهد و ملت هم پشتیبان شما هست، آنها هم در حال جهاد می روید و خداوند به شما پیروزی بدهد و ملت هم پشتیبان شما هست، آنها هم در حال جهاد هستند، زن و مردشان، کوچک و بزرگشان، لکن آنچه که هست این است که ما هر چه داریم از خدای تبارک و تعالی داریم و باید این امانت را به او بسپریم. شما موفق شدید که در جبهه ها رفتید و در میدان ها رفتید و معلول شدید، موفق شدید و شما هم انشاء الله موفق خواهید شد به پیروزی. من باید از همه شما و از همه ملت ایران که اینطور برای کشور خودشان، برای اسلام عزیز و برای نجات مستضعفین کوشا هستند، تشکر صمیمانه کنم. خداوند همه شما را به عنایت خودش غریق رحمت های واسعه خودش و غریق تشکرهایی که دنبال او همه برکات هست، بفرماید.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها