پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396 7:30 PM
تاریخ: 1359/06/19
بسم الله الرحمن الرحیم
اساسا هر تشکیلاتی که این ابر قدرت های بزرگ در آن دست دارند، این تشکیلات، تشکیلاتی است که باید به نفع آنها تمام شود. همین سازمان ملل، همین جلساتی که در خارج هست، شورای امنیت، همه اینها در خدمت ابر قدرت ها هستند و برای بازی دادن سایر کشورهاست و لهذا برای خودشان و تو قرار می دهند و هر مطلبی مخالف با رای خودشان است کنار می گذارند و اصلا خود آنها هم اساساً در خدمت ابر قدرت ها هستند. سازمان هائی هم که به هر اسمی اینها درست می کنند، می خواهند بکشند همه را به طرف منافع خودشان. و ما به ابر قدرت ها آنقدر سوء ظن داریم که اگر یک مطلب راستی هم بگویند، ما اعتقادمان طوری می شود که برای این مصلحتی گفتند که مردم را اغفال کنند.
این کاری که شما کردید بسیار ارزنده است و انشاء الله که بسیار شما موفق باشید. و می دانید که همه، انقلاب ما را در خارج بر خلاف آنچه که هست منعکس کرده اند. به تدریج باید ما انقلاب خودمان را به خارج به نحوی که هست صادر کنیم، به آن نحوی که هست منعکس کنیم. قضیه تنها زن ها نیستند که در ایران الان وضعشان به طور آزادی بوده است و شدند زن، یک موجود متعهد، شاید بهتر از مردان تعهد داشته باشند، لکن در خارج اینها را منعکس کرده اند که یک دسته مردم، چطور گفته اند یک دسته، از زمان رضا شاه این مسائل مطرح شد، قضیه کشف حجاب یک مطلبی نبود که اینها می خواستند زنها را، مثلاً ده میلیون زن را بیاورند در جامعه وارد کنند. اینها یک دستوراتی بود که اینها می گرفتند از خارج و برای اسارت ما اجرا می کردند.
قضیه ها شاید شما هیچ کدامتان یادتان نباشد اگر آن وقت چی کردید، کوچک بودید، اما من تلخی این کشف حجابی که اینها کردند و اسمشان را بعداً آزاد زنان و آزاد مردان، پسر رضاخان گذاشت من تلخی اش باز در ذائقه ام هست. شما نمی دانید چه کردند با این زن های محترمه و چه کردند با همه قشرها. الزام می کردند هم تجار را، هم کسبه جزء را، هم روحانیت را، هر جا زورشان می رسید به اینکه
مجلس بگیرید و زن هاتان را بیاورید در مجلس، بیاورید در مجلس عمومی، آنوقت اگر اینها تخلف می کردند، کتک دنبالش بود، حرف دنبالش بود، همه چیزها و حرف ها بود و اینها می خواستند زن را وسیله قرار بدهند از برای اینکه سرگرمی حاصل شود برای جوان ها و در کارهای اساسی اصلاً وارد نشود. طریق مختلفی اینها داشتند برای اینکه این جوان های ما را، این دانشگاهی های ما را، همه این قشرها را نگذارند به فکر خودشان بیفتند و به فکر مملکتشان بیفتند. از آن طرف همین مسأله کشف حجاب با آن فضاحتی که اینها کردند و با آن رفتاری که با زن های محترمه کردند و با آن رفتاری که با روحانیون کردند در این مسائل که حتی به مرحوم آقای کاشانی آمدند تکلیف کردند که شما باید وارد بشوید در این مجلس، فرمودند که شما باید مجلس بگیرید، ایشان گفته بودند... را که فرمودند: گفته بودند آن مامورها، که از بالاها گفته اند. گفته بودند من هم همان را می گویم حتی به اینها هم آمده بودند پیشنهاد کرده بودند. دیگر در شهرستان در دهات و همه جا حتی در قم، یک فضاحتی در قم در آوردند که قابل ذکر نیست و این هم برای این بود که این جوان ها را، جوان غافل، زن و مرد را وارد کنند در میدان و سرگرمشان کنند به هم و از اساس مسائل اینها غافل باشند. همچو مراکز فحشائی که اینها درست کردند که از تهران تا آخر تجریش صدها مراکزی بود که مال عشرتکده و امثال ذلک بود، همه اینها دیدید که زنانه بود لهذا، جوان های ما، ملت ما اصلاً دیگر توجه به مسائل اساسی که باید بکنند نداشت. نه مردش، نه زنش، نه مردها آزاد بودند و نه زن ها آزاد بودند، اسمش را گذاشته بودند آزاد مردان و آزاد زنان. این اساسی بود که از اول رضاخان که انگلیس ها خدا لعنتشان کند، اول انگلیس ها او را آوردند به ایران و او را وادار کردند به این مسائل و بعدش هم دنبالش شعراشان و نمی دانم نویسندگانشان و رسانه های گروهی شان را، همه اینها در خدمت این بود که این ملت را نهی کنند از آن چیزی که خودش دارد، آن را توجهش را به همین عشرت ها و به همین بساط لهو و لعب بکنند. اینها را آزاد قرار دادند، این مراکز لهو و لعب را، اما در تمام تهران شاید یک مرکزی که بتواند تعلیمات دینی... نه از نظر مردان و نه از نظر زنان که آزاد باشند در تعلیماتشان، معلوم نبود که باشد. در هر صورت اینها مسائلی است که ابر قدرت ها با نقشه های بسیار دقیق که کارشناسانشان کردند، هم مجالس درست می کنند از این چیزها و ما باید بیدار باشیم همه مان، همه ملت ایران بیدار باشند که به دام اینها نیفتند و هر جا فرض کنید در این مجالس رفتند، همان حیثیت خودشان را حفظ کنند، تحت تاثیر آنهائی که در آنجا هستند و زن هائی که در آنجا هستند یا مردهائی که در آنجا هستند و تحت تاثیر اینها واقع نشوند. همانطوری که شما گفتید که انجام دادید، همین طور باشد که اگر رفتند و شرکت کردند آنطور نباشد که شرکتشان یک وقت به نفع آنها تمام بشود، غالباً غافلند، اینطور می شود. بنابراین این کارهائی که شما گفتید کردید، کارهای ارزشمندی بوده است و باز اگر چنانچه مجالسی باشد، مردها هم بروند اما با تعهد، نه آنهائی که می روند و بر خلاف مصالح خود مملکت مان عمل می کنند. انشاء الله امیدوارم که همه تان موفق و موید باشید و امروز غیر روزهای سابق، امروز غیر زمان های سابق است. امروز باید خانم وظائف اجتماعی خودشان را و وظائف دینی خودشان را باید
عمل بکنند و عفت عمومی را حفظ بکنند و روی آن عفت عمومی کارهای اجتماعی و سیاسی را انجام بدهند، نه مثل سابق که فرض کنید اینها یک زنی را هم وارد می کردند در مجلس اما چه زنی بود و چکار می خواست بکند. حالا هم وارد شدند بعضی خانم ها در مجلس این ورود غیر آن ورود است. آن یک ورودی بود، این هم یک ورود آنها مجالس داشتند. روز زن داشتند، روزی که برای کشف حجاب بود، می خواستند، همین در سال های آخر من در قم بودم شاید همان سال آخری بود که 15 خرداد بعدش پیش آمد من شنیدم که زن ها می خواهند بروند سر قبر رضا شاه و راجع به همین قضیه کشف حجاب نظاهرات بکنند. من رؤسای، رؤسای اداراتی که در قم بود، پیش من آمدند، گفتم که شما هر کدام به وزارتخانه خودتان اطلاع بدهید که اگر این کار را بکنید من به ملت می گویم که عزا بگیرند برای روزی که قتل عام کردید در مسجد گوهرشاد. اینها اطلاع دادند و از این منصرف شدند. در هر صورت آن وضعی که آنها درست کرده بودند درست بر خلاف موازینی بود که ملت ما باید انجام بدهد و زن های ما باید انجام بدهند و حالا بحمدالله آن مسائل گذشته است و باید همه زن ها و هم مردها در مسائل اجتماعی مسائل سیاسی وارد باشند و ناظر باشند، هم به مجلس ناظر باشند، هم به کارهای دولت ناظر باشند، اظهار نظر بکنند.
ملت باید الان همه ناظر امور باشند، اظهار نظر بکنند در مسائل سیاسی، در مسائل اجتماعی، در مسائلی که عمل می کند دولت، استفاده بکنند، اگر یک کار خلاف دیدند. و من امیدوارم که انشاء الله این نهضت به پیروزی منتهی باشد و شما انشاءالله همه تان موفق باشید و موید و مجالس خود را باز هر چه شکوهمندتر در همه جا توسعه بدهید که زن ها بیدار بشوند و آن مسائل سابق را، آن ملعب هائی که بود و آن آرایش هائی که بود آن مسائلی که شما می دانید چقدر به اقتصاد ما صدمه وارد می کرد و چقدر به عفت عمومی ضرر می رساند. زن ها امروز باید همانطوری که مردها وارد، یعنی مردهای درست، نه مردهائی که... دیدند، در مسائل واردند، آنها در مسائل وارد باشند و تعلیم و تعلم صحیح داشته باشند و دخالت صحیح در امور بکنند و انشاءالله موفق و موید باشند.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.