0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  9:33 AM

بیانات امام خمینی در جمع کارگران کارخانه ذوب آهن

تاریخ: 1358/10/12

امروز ضدانقلاب کسی است که در کارها سستی و اخلال کند

بسم الله الرحمن الرحیم
قبلا تشکر می کنم از همه گروه هائی که زحمت کشیدند و آمده اند در هوای سرد اینجا و ما اعلام هم کردیم که زحمت نکشند عجالتاً تا هوا خوب بشود اگر عمری بود آنوقت تشریف بیاورند. از همه شما جوان ها تشکر می کنم و دعا می کنم به همه شما. شما می دانید که امروز آنهائی که می خواهند نگذارند این نهضت، نهضت اسلامی به ثمر برسد، با طرح های مختلف، با فرم های مختلف در بین قشرهای ملت ایجاد تشنج، ایجاد اختلاف بکنند. مسأله کم کاری و بیکاری در ادارات، در کارخانه ها خصوصاً کارخانه هائی که جهت حیاتی برای یک کشور دارد، مثل ذوب آهن که شما آقایان هستید، مثل نفت، این عناصر بیشتر آنجا می خواهند نفوذ کنند برای اینکه هر جا که خدمتش به ملت زیادتر باشد، اینها می خواهند آنجا را فلج کنند که استقرار پیدا نشود در این کشور و نتواند حکومت مستقر پابرجا تعیین کند. امروز ضدانقلاب کسی است که آن کاری که مشغول هست، در آن کار سستی کند، در آن کار بیکاری کند یا وادار کند اشخاصی را که آنها کم کاری کنند، از زیر بار شانه خالی کنند که این ضربه ای است به کشور خودشان و آنها همین معنا را می خواهند که جاهائی که محیط کار است نگذارند کار انجام بگیرد، بین کشاورزها بروند و نگذارند کشاورزی کنند، با اسم های مختلف بریزند و جلوگیری کنند از کشاورزی، در محیط کار بیایند و نگذارند شما آقایان کار کنید، یا وسوسه کنند که منتهی به کم کاری یا بیکاری یا تحصن یا راهپیمائی و اینطور مسائل بشود. باید توجه کنید که تمام اینها توطئه است، از اشخاصی که از اسلام ضربه خوردند و از وحدت شما آسیب دیدند.
اگر چنانچه یک ملتی نخواهد آسیب ببیند باید این ملت اولاً با هم متحد باشد و ثانیاً در هر کاری که اشتغال دارد او را خوب انجام بدهد. امروز کشور، محتاج به کار است. یک کشوری که فقیر است، یک کشوری که همه چیزش را غارت کردند و بردند و شما هم می خواهید که محتاج به اجانب نباشید، محتاج به دشمن های تان نباشید، باید کار بکنید. شمائی که در ذوب آهن هستید (و خداوند توفیقتان بدهد) کار بکنید و برای خدا هم این کار را بکنید، یک نحو عبادتی است برای شما. و آنهائی که در کشاورزی مشغول کشاورزی هستند، آنها هم کار بکنند که ما در کشاورزی در ارزاقمان خودکفا باشیم. برای ما ننگ است که در ارزاقمان دستمان را پیش آمریکا دراز بکنیم. ما باید جدیت کنیم. خداوند به

صحیفه نور جلد 11 صفحه 180

ما هم زمین داده، هم آب داده است و هم برکات آسمانی هست. باید کار کنیم تا خودکفا باشیم، بلکه انشاءالله صادرات هم داشته باشیم. شما برادرها الان عبادت تان این است که کار بکنید. این عبادت است. همانطوری که فرض کنید آمدن به زیارت حضرت معصومه سلام الله علیها عبادتی است، کار کردن هم یک عبادتی است و شاید از بسیاری از مستحبات بالاتر باشد.

همه مکلفند که در امور با جدیت و اتکال به خدا پیش بروند

توجه داشته باشید که با اینطور وسوسه ها، با ایجاد اختلاف، با ایجاد یاس، با ایجاد بیکاری می خواهند نتیجه بگیرند. اینها یک مسائلی است که حساب کردند روی آنها و در کشور ما می خواهند پیاده کنند. اینکه می بینید که در هرجا یک صدائی در می آید، این همین صداهائی است که از حلقوم اجانب بیرون می آید و اینهائی که در داخل هستند، عمال آنها هستند. شما اشخاصی که در بینتان می آیند و وسوسه می کنند راجع به این امور و می خواهند که شما را از کار بازدارند، از پیش خودتان آنها را بیرون برانید، راه ندهید پیش خودتان. اگر اشخاصی در آنجا هستند که می خواهند نگذارند که کارها انجام بگیرد معرفی کنید به آن اشخاصی که متصدی کارند آنها را کنار بگذارند و خودتان باید کمک بکنید. الان خود ملت باید در همه امور کمک بکند. در یک وقت انقلابی ملت خودش باید قیام کند تا اینکه کارها را انجام بدهد. اگر ملت بنشیند کنار و بخواهد دولت یک کاری را بکند، دولت همچو قدرتی ندارد. در مواقع انقلاب که همه دشمن ها، آنهائی که چپاولگر بودند و دستشان کوتاه شده است، در توطئه هستند، نمی تواند یک قشر کار را انجام بدهد، این به عهده خود ملت است. همه ما مکلف هستیم که در امورمان با جدیت و اتکال به خدا پیش برویم. خداوند شما را انشاءالله مؤید و منصور قرار بدهد و همه آقایانی که از اطراف آمدند و اینجا هستند، از همه تشکر می کنم و به همه دعا می کنم و خدمتگزار همه هستم.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها