0

صحیفه نور امام خمینی

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  9:33 AM

بیانات امام خمینی در جمع نمایندگان مردم آذربایجان

تاریخ: 1358/10/12

 

امروز تمام اسلام با تمام کفر مواجه است

بسم الله الرحمن الرحیم
درود بر شما جوانان عزیزی که از راه دور و از مرکز قدرت در این منزل کوچک که نتوانست این منزل که تمام رفقای شما را جا بدهد می فرستم. درود بر ملت ایران! درود بر اهالی غیور آذربایجان درود بر مردم غیرتمند تبریز و سلام بر همه مومنان و عبادالله الصالحین!
ما امروز محتاج به قدرت هستیم. امروز که اسلام مواجه با دشمن است و تمام اسلام با تمام کفر مواجه است، احتیاج به قدرت داریم، قدرت با توجه به خدای تبارک و تعالی و وحدت کلمه حاصل می شود. آذربایجان همیشه سد محکمی در مقابل دشمنان اسلام بوده است و آسیب پذیر نبوده است. آذربایجان آسیب پذیر نبوده است و نخواهد بود. آذربایجان طرفدار اسلام و پشتیبان اسلام است. آذربایجان با ملت ایران یکی است و ملت ایران ملت آذربایجان و ملت ایران، دو نیست، همه یک هستند. اسلام به همه ما حق دارد، ما باید حق اسلام را ادا کنیم. ادا کردن حق اسلام به این است که تفرقه در بین خودمان نباشد. آنهائی که می خواهند ایجاد تفرقه کنند، از خود برانید. توطئه هائی که از شرق و غرب در ایران دارد نضج گیرد، نگذارند که نضج بگیرد. اهالی آذربایجان نگذارند اختلاف در میان ملت حاصل بشود، اختلاف در بین خودشان حاصل بشود. اسلام بین همه افراد مسلمین عقد اخوت بسته است، مؤمنین را برادر خوانده است. شما برادرها پشتیبان هم باشید، نکند که اعداء اسلام بخواهند با طریق های مختلف تفرقه بیفکنند بین شماها و دیگران. نگذارید قشرهائی که الهام از خارج می گیرند و از دشمنان اسلام می گیرند بین جوانان شما نفوذ کنند و نگذارند وحدت حاصل بشود، تفرقه ایجاد کنند.
 

هر ندائی بر خلاف دولت اسلامی، به ضرر اسلام و به نفع اجانب است

امروز هر ندائی برخلاف انقلاب اسلامی، برخلاف جمهوری اسلامی بلند بشود به نفع اجانب است، به ضرر اسلام، جمهوری اسلام. جمهوری اسلامی، جمهوری است که بر آن احکام اسلام باید جاری بشود و مخالفت با جمهوری مخالفت با اسلام است. کسانی که نغمه مخالفت باجمهوری اسلام دارند، می خواهند اسلام را نگذارند در ایران پیاده بشود.

صحیفه نور جلد 11 صفحه 182


شما برادرها بیدار باشید و هوشیار، توجه داشته باشید که اجانب و توطئه گران ننشسته اند و از همه طرف مشغول توطئه هستند. جوانان عزیز آذربایجانی را نگذارید آنها اغفال کنند، نگذارید با شیوه های مختلف اغفال بشوند. عزیزان آذربایجانی شما همیشه طرفدار اسلام و همیشه سد بزرگ بودید و این سد بزرگ را حفظ کنید. شما مدیون اسلام هستید. امروز اسلام در موضع حساسی واقع است و کشور شما در موضع حساسی واقع است در مقابل قدرت های بزرگ و توطئه های داخلی و خارجی، اینها که موجب تفرقه می شوند آلت دست خارج هستند، آنها در بین اقشار ملت ایجاد نفاق می کنند. ملت ما هوشیار باشد و بیدار. آن روز که می خواستید رأی به جمهوری اسلامی بدهید،مخالفت کردند و آن روز که می خواستید خبرگان خودتان را تعیین کنید، مخالفت کردند و آن روز که قانون اساسی را رأی دادید، مخالفت کردند و امروز که می خواهید رئیس جمهور تعیین کنید، مخالفت خواهند کرد و فردا که می خواهید مجلس شورای ملی را تاسیس کنید، مخالفت خواهند کرد. اینها مخالفت با اسلام است، آنها از اسلام ضربه خوردند و با اسلام آشتی نمی کنند. شما پاسداران اسلام هستید و با مشت محکم باید در مقابل آنها بایستید.
همه در صف واحد، ما همه در یک صف، در مقابل اجانب، در مقابل توطئه ها ایستادگی کنیم و نخواهیم گذاشت که اجانب به وسیله عمالشان نفوذ کنند و به خواست خدای تبارک و تعالی استقلال را در کشورمان ایجاد می کنیم و برنامه های اسلامی را و احکام اسلام را در همه جا پیاده خواهیم کرد. خداوند همه ملت ایران را از شر اجانب حفظ کند. خداوند آذربایجانی های غیور را از شر اجانب حفظ کند. خداوند به شماها عزت و سعادت عنایت فرماید.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها