0

صحیفه نور امام خمینی

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  9:33 AM

بیانات امام خمینی در جمع اعضای انجمن اسلامی کارکنان وزرات صنایع و معادن

تاریخ: 1358/10/15

 

وابستگی اقتصادی موجب وابستگی سیاسی و نظامی است

بسم الله الرحمن الرحیم
ایران امروز محتاج به کار است حتی من این اجتماعاتی که در اینجا و در بیرون منزل می شود خیلی صحیح نمی دانم برای اینکه نباید اینها از کار دست بردارند و همه اش باب تظاهر باشد، تظاهر البته در پیشرفت امور مملکت یک تقویت روحی می کند لکن دائمی نباید باشد، باید کار بکنند مردم، کشاورز مشغول کشاورزی باشد، آنهائی که کارخانه دارند مشغول تولید باشند، صنایع کوچک و بزرگ مشغول کار باشند، افراد خودشان را موظف بدانند که امروز مملکت احتیاج دارد، یک مملکتی که الان اقتصادش شکست خورده است محتاج است، نگذارند که این احتیاج باقی باشد که ما در هر چیزمان که آن رژیم ما را مبتلا کرد به وابستگی این ادامه پیدا بکند. البته یک وابستگی است که رژیم سابق ایجاد کرد در ایران، به اسم اصلاحات ارضی، زراعت را اوضاعش را به هم زد و با وابستگی در زراعت و در این چیزها که ارزاق عمومی است، دامداری را در اینجا ضایع کردند، از بین بردند، ما محتاج به این هستیم که گوشت از خارج بیاوریم و هکذا.
اگر ما یک وابستگی اقتصادی داشته باشیم این موجب این می شود که وابستگی سیاسی هم پیدا بکنیم و وابستگی نظامی هم حتی پیدا بکنیم مملکت مان باز برگردد به آن حالی که سابق بود، ما حالا می خواهیم مملکت مال خودمان باشد و حالا مملکت مال خود مردم است، در حالی که مملکت مال خودمان هست، یک عده ای افتاده اند توی مردم تحریک می کنند تحریکات زیاد می کنند، کشاورزی را به حال اینکه نگذارند تحقق پیدا بکند، در آوردند، به حال تعطیل دارند در می آورند، کارخانه ها را همین طور، نمی گذارند که آرام باشد این مملکت، تا اینکه صنایعش راه بیفتد، کارخانه هایش راه بیفتد، زراعتش راه بیفتد و صنعتش ترقی بکند.
 

تحریکات عناصر خرابکار و مزدور به منظور ایجاد اعتصاب و هرج و مرج در مملکت عمده این است که عده ای که نمی خواهند این مملکت

استقرار پیدا بکند و نمی خواهند که جمهوری اسلامی انسانی در ایران پیدا بکند و نمی خواهند که جمهوری اسلامی انسانی در ایران پیدا بشود، اینها درصددند که در هر جا بروند یک خرابکاری

صحیفه نور جلد 11 صفحه 205

بکنند. هر جا انسان نظر می کند یک دسته دیگر را، جوان ها هم زود باور، به مجرد اینکه یک نفر آدم می آید یک چیزی می گوید قبول می کنند از او و نتیجه اش اینکه اعتصاب می کند، از کار کنار می رود، این اعتصاب پشت سر هم ضربه می زند به این مملکت، به این اقتصاد ضربه می زند، به اقتصاد ما - ضربه می زند به اقتصاد ما ضربه می زند به حیثیت مملکت ما، اینها نمی فهمند این را که اعتصاب در هر جا، هر کس در هر جا، ارتش روی اعتصاب هست، در کارخانه ها می روی اعتصاب هست، مدرسه اعتصاب می کنند، دانشجوها اعتصاب می کنند، همه، هر قشری، حالا دیگر این معنی رسم شده است که هر قشری اعتصاب کند، اینها نمی فهمند این معنا را؟ این اعتصاب ها حیثیت یک مملکتی را از بین می برد و به خارج می فهماند این معنا را و آنها که باید دامن به آن بزنند دامن می زنند، ابر قدرت ها دامن می زنند به این معنا که بگویند که یک مملکت متزلزلی است، محتاج به این است که اداره بشود، یک نفر بیاورند اداره اش کند، نمی فهمند اینها؟ توجه به این ندارند که اینهائی که می آیند براشان نطق می کنند و وادارشان می کنند به اعتصاب و یک دسته هم دنبالش می افتند داد و فریاد، این مملکت را نمایش می دهند که یک مملکتی است که آرامش ندارد، متزلزل است، حکومتی مرکزی نیست در کار.
 

این چه دستی است که جوان ها را وادار می کنند تا به علماء اسلام بدگوئی کنند؟

این چه دستی است در کار؟ این چه دستی است که در بین مردم است که دارد از هر طرف می کوبد اسلام را؟ این چه دستی است که در بین مردم است که جوان ها را وادار می کند که به علماء اسلام بدگوئی می کنند، هر جا می رویم می بینیم یک دسته جوان بازیخورده، یک دسته ملا را عقب زده و عرض می کنم که چه می کند، ارتجاع، آنها را می داند، از این الفاظ نامعلوم که پیش آمده، اینها نفهمیدند که چه دستی در کار است که دارند بین خود شماها در هر شهری، بین خود افراد شهر دارند به هم می زنند، نمی فهمند که این انعکاسش در خارج از ایران چیست، نمی دانند که بعد از اینکه منعکس شد که ایران نمی تواند خودش را اداره کند، یک قلدری را می آورند کودتا می کند، پدر همه تان را در می آورد، نمی فهمند این را، چرا باید اینطور؟ چرا جوان های ما اینقدر خوابند؟ چرا ضعیف الادراکند اینها؟ چرا عمق مسائل را درک نمی کنند؟
یک نفر آدم با اسم اسلام و با اسم قرآن و با اسم چه، بدون اینکه اطلاعی از اسلام داشته باشد، بدون اینکه اطلاعی از قرآن داشته باشد می رود مردم را وادار می کند به اعتصابات و فحاشی به علماء، فحاشی به مراجع، فحاشی به همه. آخر نمی دانند اینها که این اسباب این است که در خارج گفته بشود مملکتی است ثبات ندارد باید ثبات به مملکت داد، نمی دانند، دشمن ها احاطه کردند الان به این مملکت و چون آن منافعی که می خواهند از مملکت ببرند نمی برند احاطه کردند که نگذارند این مملکت آرامش پیدا کند، دنبالش یک کودتا بکنند، یک بساط درست کنند، چرا جوان های ما اینقدر خوابند؟ چرا گوش به حرف افرادی می دهند که اطلاعات از اسلام ندارند به اسم اسلام دارند اسلام را می کوبند.

صحیفه نور جلد 11 صفحه 206


باید یک قدری بیدار بشوند، یک قدری توجه بکنند به مسائل، حالا وقت اعتصاب است؟ یک مملکتی که از آن طرف گرفتار، از آن طرف گرفتار، تمام مجاورین با ما مخالف، حالا وقت این است که هر جوانی، هر دسته برسند یک جا اعتصاب کنند؟
امروز اعتصاب حرام است شرعاً. اینهائی که اعتصاب می کنند خائن به اسلامند، دست بردارند از این الواطی ها، دست بردارند از این بساط، بازی نخورند اینقدر از این مردمی که می خواهند استفاده از شما ببرند - یک نفر آدم - از شما استفاده می خواهند، از این اشخاص جوان که پاکدل هستند، اشخاص صیادی هستند که می خواهند استفاده از شما ببرند با اینکه اعتصاب کنید، با اینکه هیاهو کنید، با اینکه جلو چه بکنید، اینها می خواهند استفاده ببرند از شما، اینها می خواهند از شما استفاده کنند، شما هم غافل از مسائل هستید، اعتصاب می کنید، دعوی می کنید، جاروجنجال کنید، نطق می کنید، فحش می دهید، یک مملکت بی ثبات معرفی می کنید، مملکت بی ثبات قیم لازم دارد، قیمش یا باید آن طرفی ها باشد، یا باید آن طرفی ها باشد و شما را ببرند بیرون کنند از اینجا، نمی فهمند اینها را. این چه مصیبتی است که در این مملکت پیش آمده، این چه برنامه است که برای شما ریختند از طرفین، از همه طرف برنامه ریختند، مدام شلوغ می کنند، هر جا یک اعتصاب، هر جا یک جنبش، هر جا یک فساد، هر روز یک اجتماع، یک نطق و چه و چه و چه، فحاشی به این و آن، بدگوئی به علماء بدگوئی به کسان دیگر، این چه معنائی است که ما گرفتارش هستیم در این مملکت، چرا باید اوضاع یک مملکت اینطور باشد؟ چرا باید خود اهل مملکت به جان هم افتاده باشند؟
 

به خلاف موازین اسلام مال مردم را مصادره می کنید

امروزی که همه باید با هم باشید، همه باید دست به دست هم بدهید، همه باید با اجتماع، همه باید با تعهد به احکام اسلام باشید، برخلاف موازین اسلام فحاشی می کنید، برخلاف موازین اسلام مال مردم را مصادره می کنید، برخلاف موازین اسلام می ریزید توی صحراها کشت مردم را چه می کنید، باغات را عرض می کنم که می برید. همه اش خلاف موازین اسلام هست، شما را وادار می کنند، جوان ها را وادار می کنند به این امر، یک دستی پشت پرده است که شماها را حرکت می دهد به اینطور حرکت ها و اثبات کند که ایران قابل نیست که خودش مستقل باشد. هرج و مرج باشد، هرج و مرج ایجادباشد، الان یک هرج و مرجی است در سرتاسر ایران، انسان می بیند هرج و مرج است، خوب چرا باید اینطور باشد، چرا باید بیدار نشوید، چرا جوان های ما سر عقل نیایند؟ امروزی که ما با یک مملکت، مملکتی با یک قدرت بزرگی مواجه هستیم، باید در هر شهر بریزید شماها به جان هم به اسم ارتجاع علماتان را بکوبید؟! به اسم نمی دانم چه باغات مردم را تصرف کنید؟! خانه های مردم را بروید بگیرید؟! زن و بچه مردم را از خانه هاشان بیرون کنید؟! آخر این چه وضعی است که شماها دارید؟ چرا باید شماها به احکام اسلام متعهد نباشید، این اسلام بود که شماها را تا اینجا رساند، این اسلام بود که محمدرضا را از خانه های شما بیرون کرد، از مملکت شما بیرون کرد، حالا برخلاف

صحیفه نور جلد 11 صفحه 207

موازین اسلام پشت به اسلام دارید می کنید و خدا می داند که اگر پشت به اسلام کنید، همچو سیلی به شما می زند که تا ابد بیدار نشوید. یک قدری به خود بیائید، برگردید به احکام اسلام. ما انقلاب کردیم هر چه دلمان بخواهد بکنیم؟! ما انقلاب کردیم گوش نمی دهیم، نه به دولت گوش می دهیم، نه به ملا گوش دهیم و نه به هیچ کس؟! چون انقلاب کردیم، انقلاب از - غیر اسلام به - اسلام به غیر اسلام؟! مگر شما از - اسلام به غیر اسلام انقلاب کردید که الان هر کاری می خواهید بکنید؟ شما از غیر اسلام به اسلام انقلاب کردید، رژیم اسلام پیش بیاورید، گردن بنهید به رژیم اسلامی.
 

در نظام توحیدی با توجه به خدا سلسله مراتب رعایت می شود

در ارتش بروید می بینید که شوراها درست کردند و یک ارتش توحیدی، ارتش توحیدی، آن هم توحیدی اصلاً نمی داند مرد که یعنی چه. یک کسی، یک کمونیست آمده بیخ گوشش این را گفته ترویج کرده، ارتش توحیدی یعنی دیگر یک ارتشی که هیچ نظام نداشته باشد، هیچ نظمی نداشته باشد، هیچ بالا و پائینی نداشته باشد، این معنایش این است که ارتش نمی خواهیم، مسأله نظام توحیدی معنایش این است که همه شان دنبال حکم خدا باشند، همه توجه به خدا داشته باشند، هر کس هر کاری بکند برای خدا بکند، این نظام توحیدی است، یعنی همه یکی است، جوش خوردند به هم. آن نظامی که این برای خودش می کشد، آن برای خودش می کشد و این به آن فحش می دهد، آن به آن بد می گوید، نظام توحیدی نیست، آن نظامی که پائین از بالا اطاعت نمی کند، بالا به پائین ظلم می کند این توحیدی نیست، این نظام شیطانی است، نه نظام الهی نظام الهی باید همه جهاتش محفوظ باشد، لکن همه متوجه به خدا، ارتشش پائین از بالا خدمت بکند، اطاعت بکند، بالا به پائین محبت بکند و ظلم نکند و همه برای خدا باشد، کشاورزش برای خدا باشد، دانشگاهش برای خدا مشغول کار باشد. این نظام توحیدی است. نه این نظام توحیدی این نیست که چنان هرج و مرج است، درجه دار اطاعت از افسر نکند و سرباز هم اطاعت از درجه دار و از افسر نکند و شهربانی هم هرج ومرج باشد، از رئیس شهربانی هم هیچ کس اطاعت نکند و ژاندارمری هم همین طور و از دولت هم هیچ اطاعت نکند. یک مملکت وحشی ای، الان اسم یک مملکت وحشی دارند می گذارند، آخر به داد این مملکت برسید ای جوان ها! ای متوجهین! ای اشخاصی که برای دیانت می خواهید کار بکنید و شما را منحرف می کنند به راه دیگر!
معذلک به شما توصیه می کنم که حفظ کنید وحدت خودتان را، و به شما مژده می دهم که معذلک پیروز هستید، این خرابکارها به جهنم می روند و شما جوان های عزیز راه تان راه خداست، برای خداست و پیروز خواهید شد انشاءالله، موفق باشید.
من از خواهرها، از برادرها تشکر می کنم و توصیه می کنم به اینکه هر کاری می کنید، خدا را در نظر بگیرید، هر کاری می کنید برای خدا باشد و توجه به مبدا خیر باشد و خدای تبارک پشتیبان شما خواهد بود انشاءالله.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها