0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  9:32 AM

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از مردم ارومیه

تاریخ: 1358/10/18

امروز اسلام گرفتار نقشه های شوم ابرقدرت هاست

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر شما برادران خواهران آذربایجان. درود بر شما مردم غیرتمند آذربایجان غربی و سلام بر اهالی ارومیه. شما زحمت کشیدید و از راه دور در این هوای سرد آمدید به قم و در این منزل محقر با من روبرو بشوید و مطالب خودتان را بفرمائید و من هم بعض کلمات را عرض کنم.
برادرهای من! امروز روزی است که اسلام گرفتار ابرقدرت هاست و برای اسلام عزیز و میهن شما نقشه های شوم کشیده اند. امروز روزی است که اسلام محتاج به همه قشرهای ملت و شما مردم غیرتمند است. اسلام عزیز برای ما و همه اقشار حق دارد و منت دارد و ما باید از عهده حق اسلام و کشور اسلامی مان بیرون بیائیم. ما قدم های کوچکی برداشته ایم و قدم های بزرگی مانده است که باید برداریم. در این قدم های کوچک مواجه با مخالفت هائی از طرف بازماندگان رژیم سابق و الهام گیرندگان از اجانب شدیم و در این قدم های بعد هم خواهیم شد و الان مبتلا هستیم و باید با همت ملت بزرگ ایران و با همت شما آذربایجانی های عزیز، این گرفتاری ها رفع بشود. الان مملکت ما احتیاج به آرامش دارد، احتیاج به این دارد که یک آرامش سرتاسری پیدا بشود تا رئیس جمهور و مجلس شورا با هم تعیین بشود و بعد برویم سراغ فروع قضیه و ساختن یک ایران نوین. اسکلت اسلام، الان باز در این رژیم مستقر نشده است، باید این اسکلت مستقر بشود تا بعد دنبال آشفتگی ها برویم. این آشوب ها که ملاحظه می کنید در اطراف ایران هست، اینها توطئه هائی است برای اینکه نگذارند مملکت ما یک استقرار پیدا بکند.

اسلام امانتی است که الان به دست ما رسیده

برادران من! در فکر اسلام باشید. اسلام امانتی است که الان به دست ما رسیده، اسلام خون ها دیده است و جنایت ها بر اسلام و بر پیکر اسلام واقع شده است تا به دست ما رسیده است و ما باید آن را حفظ کنیم. باید نگذاریم که اسلام عزیز در خارج به دست اشخاصی که غرضمند هستند و می خواهند اسلام را طور دیگر عرضه کنند و وانمود کنند، باید همه ما به هم طوری عمل کنیم که نقشه های آنها خنثی شود. باید از این اختلافاتی که هست و ایجاد می کنند و در هر جا، هر گوشه ای از

صحیفه نور جلد 11 صفحه 226

این مملکت مشغول ایجاد اختلاف هستند، باید خود ملت جلوگیری کند و نگذارد این توطئه ها ثمر پیدا کند. لازم است همه شما برادرهای عزیز در هر جا که هستید و با هر شغلی که هستید، همان انقلاب اولی و شور انقلابی اولی را که داشتند حفظ کنید. امروز احتیاج به آن شور انقلابی از دیروز بیشتر است. ما به منزل نرسیده ایم و در بین منزل و در گردنه های این منزل طولانی، دزدهائی هستند که می خواهند ما را نگذارند به منزل برسیم. باید به دست شما جوان های غیور و همه قشرهای ملت توطئه ها شکسته شود. باید بعد از اینکه این گردنه ها را طی کردیم و انشاءالله رئیس جمهور را تعیین کردیم و انشاءالله مجلس شورا را تاسیس کردیم، همه با هم این کشور را بسازیم کارگر، کاسب، تاجر، اداری، فرهنگی، وزارتخانه ها، تمام قشرهائی که در این کشور به هر صورت زندگی می کنند، باید همت کنند و مملکت خودشان را خودشان بسازند، منتظر نباشید که از دولت، فقط از دولت شروع بشود، همه شروع کنید، مملکت مال خود شماست، مثل سابق نیست که شما همه منافعتان به دست دیگران به خارج می رفت و همه مخازنتان با دست خائنان به خارج از مملکت تان صادر می شد. امروز کشور مال شماست و شما باید سرنوشت خودتان را به دست بگیرید و الان از اختلافات احتراز و بعد هم با هم، همه با همت والا برای خدا و برای رضای ولی امر سلام الله علیه همه با هم دست برادری داده و این کشوری که خرابه شده و به دست ما دادند و خودمان تعمیر کنیم. من باز از شما برادرها و خواهرهای آذربایجانی تشکر می کنم و امیدوارم که همه تان با سلامت و سعادت به مقصد عالی انسانی و اسلامی برسید.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها