پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396 9:32 AM
تاریخ: 1358/10/08
بسم الله الرحمن الرحیم
من در عین حال که نه وقتم مقتضی است نه حالم، لکن چون برادرها هم از ساوه و هم از آمل تشریف آوردند یکی دو جمله عرض می کنم. اول تشکر از اینکه اینطور احساسات در شما زنده است و باقی است. من از خدا می خواهم که این احساسات محفوظ بماند که با محفوظ ماندن این احساسات، احساسات اسلامی ایمانی، امیدواریم که این نهضت به آخر برسد و بتوانیم یک حکومت عدل اسلامی آنقدری که میسور ماست، در ایران موجود کنیم و این بستگی به این دارد که جوان های عزیز ما در هر جا هستند، در ساوه هستند، در آمل هستند، در هر جا که هستند بدانند که توطئه ها در کار است که نگذارند شما جوان ها به رشد انسانی خودتان برسید و این کشور، کشور آزاد مستقل باشد. آنهائی که از این مملکت، از این کشور استفاده می بردند و همه منافع شما را می بردند و می خوردند و خرج عیاشی ها می کردند، باز مشغول توطئه هستند که نگذارند این کشور حال آرامش پیدا کند و وقتی که آرامش پیدا نکند، نمی شود که اصلاحش کرد و اگر اصلاح نشود ممکن است که باز به حال های سابق برگردد. از این جهت باید با بیداری، همه جوان های محترم و عزیز با بیداری توجه داشته باشند که اینهائی که در بین جمعیت ها می آیند و می خواهند با اظهار اسلامیت، با اظهار اینکه ما برای کشور دلسوز هستیم، مانع بشوند از اینکه مردم کار بکنند، کشاورزها کار بکنند، کارخانه ها کار بکنند، اینها دوستان شما نیستند، اینها همان هائی هستند که می خواهند نگذارند مملکت شما، کشور شما مستقل بشود.
خصوصاً در شمال که شما هستید این ریشه های فاسد زیاد است. باید با کمال توجه و با کمال دلسوزی برای کشور خودتان از اینطور ریشه هائی که می آیند و نفاق افکنی می کنند یا مانع از کار می شوند یا سر و صدا درست می کنند جلوگیری کنید. خود جوان های آنجا جلوگیری کنند، نگذارند. البته من نمی گویم درگیری و چه، اعراض کنید از ایشان. آنهائی که می آیند حرف هائی می زنند که از این حرف ها تفرقه پیدا می شود، از آنها پشت کنید و اعراض کنید تا بروند سراغ کارشان. الان آنهائی که منافعشان از بین رفته یا به خطر افتاده است، آنها به این زودی دست بردار نیستند از این کشور. آنها در صدد نقشه ها هستند که نگذارند یک حکومت مستقلی پیدا بشود، از اول هم در فکر این معنا بودند
منتها هی قدم به قدم شکست خوردند الحمدلله و از این به بعد هم من امیدوارم که با حفظ وحدت خودتان و حفظ ایمان خودتان و توجه به خدا این راه را تا آخر برسانید.
و انشاءالله این جهت هم که باید کار بکنند، همه اقشار ملت امروز باید یک کاری انجام بدهند. بیکاری، کم کاری، به خلاف مسیر ملت است. امروز این کشور ما احتیاج به کار دارد، احتیاج دارد که همه قشرها در هر جا که هستند، مثلاً عمده کشاورزی را تقویت کنند که ما محتاج به دشمن هامان نباشیم در خوراکمان.
آقا خیلی برای مملکت اسلامی عیب است که در ارزاقش محتاج بشود به خارج که تهدیدشان کنند که ما نمی دهیم به شما دیگر. در صورتی که ایران زمین دارد الی ماشاءالله و آب هم دارد، برکات آسمانی هم هست، چرا باید محتاج به خارج باشیم؟ باید همت کنند، باید بنای بر این بگذارند که مستقل باشند در اقتصاد. وقتی یک ملتی بنای بر یک چیز گذاشت که همه آنها عازم شدند که ما دیگر بعد از این از دیگران چیزی نخریم، خودشان ایجاد می کنند، خودشان ارزاق خودشان را ایجاد می کنند. همه تان موفق و موید باشید و این قدرت ایمانی و قوه اجتماعی باقی باشد و همه با سلامت و سعادت باشید.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.