0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  9:28 AM

بیانات امام خمینی در جمع معلولین انقلاب اسلامی

تاریخ: 1358/09/27

قدرتمندها می خواهند باقی بمانند ولو اینکه همه قشرهای مظلوم زیر پایشان له بشوند

بسم الله الرحمن الرحیم
ما اصرار داریم که این شخص جانی در ایران محاکمه بشود و محکمه ای برای جنایات امریکا در ایران بازرسی و تشکیل گردد. کراراً گفته ایم که ما یک مدارکی از جنایاتی که امریکا انجام داده، در اینجا داریم که نمی توانیم مدارک این جنایات را به آمریکا منتقل کنیم. علاوه بر اینکه مجالس و سازمان هائی که در آنجا هست، همه در خدمت ابرقدرت ها می باشد، علاوه بر این، چطور این همه معلول را، این همه مادران داغدیده را، اینهمه زنان جوان از دست داده را ما توانیم به امریکا ببریم و عرضه کنیم.
پرونده های آنان در اینجاست. ما نمی توانیم همه آن پرونده ها را به آنجا حمل کنیم. اصرار ما بر این است و من وقتی که این اشخاصی را که در این راه معلول شده اند، یا در این راه جوان هایشان از دست رفته است، می بینم، دو احساس برایم پیدا شود. یکی احساس تاثر و تالم که چرا باید یک رژیم اینقدر از خدا بی خبر و اینقدر حیوان منش و سبع طبع باشد که برای چند روز ریاست، اینقدر جنایت بکند. چرا انسان اینقدر جنایتکار است؟ چرا انسان از همه حیوانات بدتر است و اینکه این همه تعلیمات الهی و انبیا از اول تا حالا نتوانسته است که این انسان های فاسد را تربیت کند، امثال محمدرضا و کارتر را به راه بیاورد. کارتر دعا می کند برای کی؟ مجبور می کند تا ناقوس ها آهنگ بزنند برای کی؟ به خیال خودش برای به دست آوردن یک حیثیتی که چهار سال دیگر هم جنایت بکند. به اسم اینکه یک بیمار را من نگهداری می کنم، به اسم اینکه من برای پنجاه نفر آمریکائی دارم ادعا می کنم و وادار می کنم به دعا. و حالا هم افتاده دنبال قشرهای مختلف و در مدرسه ها می روند و عزا می گیرند و این مسائل. اینهاست مسأله. مسأله همین است که این قدرتمندها خواهند با قدرت خودشان آن اندازه که می توانند، باقی بمانند، ولو اینکه همه قشرهای مظلوم زیر پایشان له بشوند. اینها ادعا می کنند که ما این مفلوک را نگه داشتیم برای حفظ انساندوستی، و در عین حال فوج هائی از انسان ها را می کشند یا وادار می کنند به کشتن، در ویتنام این کارها را کنند، در ایران که ما خودمان شاهدش هستیم چه کرده اند. پشتیبانی از یک نفر که جنایاتش آنطور است و با دست آنها در اینجا جنایات را انجام داده است، یعنی پشتیبانش آنها بودند. پشتیبانی از یک کسی که اینقدر جنایت کرده و

صحیفه نور جلد 11 صفحه 41

برای ما اینقدر معلول گذاشته و آنقدر شهید و آنقدر مادر داغدیده به جای گذاشته، اینها صحبت است که انساندوستی به بشردوستی، تمام مقصد این جنایتکارها رسیدن به یک نقطه است، قدرت. قدرت برای کوبیدن هر کسی که در مقابل شان است و برای استفاده.

ما شاه مخلوع را باز از آمریکا می خواهیم که او را تحویل دهد

اینکه ما می گوئیم بیایند اینجا را ببینند، برای اینکه در اینجا معلولین را ما چطور از داخل مریضخانه به آمریکا منتقل کنیم. ما خواهیم در اینجا عرضه بکنیم. ببریم آنها را در مریضخانه ها و در جاهائی که معلولین آسایش می کنند، نشان بدهیم که اینها آثار جرم است، آثار جرم را به آنها نشان بدهیم و اینکه کارتر اصرار دارد که شاه به ایران نیاید، تا می توانست در آمریکا نگهش داشت و حالا او را به جای دیگر برده است و از او نگهداری می کند، او هم مربوط به خودش است. همه برای این است که مبادا در اینجا بیاید و مسائلی در اینجا کشف بشود که در زیر پرده بوده است. مسائلی برای ملت آمریکا کشف بشود و بفهمند مستضعفین در دنیا با چه اشخاصی و با چه جنایتکارهایی مواجه هستند که خودشان را به صورت یک آدم انساندوست خواهند در آورند و جا بزنند. به صورت یک کسی که به تعلیمات حضرت مسیح اعتقاد دارد و اهل این است که دعا بکند و برود به کلیسا دعا بکند و وادار بکند اهل کلیسا را برایش ناقوس بزنند در سرتاسر اروپا. برای این است که در آنجا خودش را جای دهد. ما نظائر این را خودمان دیدیم.
ما دیدیم که رضاخان (البته اکثر شما یادتان نیست شاید بین شما یکی دو نفر باشند که یادشان باشد) دیدیم که رضاخان راه می افتاد دنبال اینکه برود این روضه خوانی و آن تکیه و این تکیه و حتی می گفتند پیاده می رود آنجا. ما دیدیم که مجلس روضه بپا می کند و خودش وارد می شود و در مجلس روضه و همه اینها و بعد هم دیدیم آن روزی که قدرت پیدا کرد که تمام مجلس روضه خوانی ما را تعطیل کرد. ما دیدیم که محمدرضا قرآن طبع و منتشر کرد و به اسم اسلام این کارها را کرد و دیدیم که در سال یک دفعه به مشهد مشرف می شد، در آنجا با کمال بی حیایی در مقابل حضرت رضا می ایستاد و دلش آنجا نبود و برای اغفال ملت بود و دیدیم که هم این جانی و هم آن جانی در ایران چه کردند و آنچه که او اظهار اسلامیت می کرد و در جوار حضرت رضا علیه السلام چه کرد و چه قتل عامی که در مسجد گوهرشاد و معبد مسلمین و دیدیم که این آدم که اظهار می کند من یک مسلمان هستم و اظهار می کند که من قرآن طبع کنم و متعهدم و قرآن قسم خوردم (در نطق هایش بود که من قسم خوردم که برای شیعه خدمت کنم) ما دیدیم خدمت او به این مملکت چه بوده است. علاوه بر اینهمه کشتار و اینهمه معلولین که به جای گذاشته اند، تمام حیثیت مملکت ما را از بین بردند و تمام ذخائر ما را از بین بردند. تمام قدرت های انسانی و نیروهای جوان ما را عقب زد و نگذاشت ترقی کنند. ما که می گوئیم باید این جانی بیاید ایران و اینجا رسیدگی بشود، برای اینکه اموریست که باید اینجا معلوم بشود و ما شاه مخلوع را می خواهیم، حتی از آنجا هم که رفته است و این را باز از آمریکا خواهیم که او را تحویل دهد.

صحیفه نور جلد 11 صفحه 42

امریکا او را از یک محلی به یک محل دیگری که باز مربوط به خودش است برده است.

مباهات می کنیم به جوان هایی که عصر اول اسلام را زنده کردند

در هر صورت، من از یک جهت متالم هستم برای این برادرها و فرزندها و عزیزها، چه آنهائی که اینجا هستند و چه آنهائی که در مریضخانه هستند و در یک جهت هم من و همه مسلمان ها، مباهات می کنیم به یک چنین جوان هائی. مباهات می کنیم به جوان هایی که عصر اول اسلام را زنده کردند. مباهات می کنیم به افرادی که صحنه کربلا را در ایران ایجاد کردند. همانطور که آنها خدمت کرده اند و جان داده اند و از بین رفتند لکن اسلام را زنده کرده اند. جوان های ما هم معلول شده اند و جان داده اند و همه چیزشان را از دست داده اند و اسلام را زنده کردند. امروز غیر از آن است که پیشتر بوده. الان همه قشرهای دنیا توجه شان به ایران است، جمهوری ایران. قشرهای دنیا توجه شان به ایران است که ایران چه خواهد شد. یک دسته خوف این را دارند که مبادا این اسلام به دیگر جاها برود و دسته ای شوق این را دارند که اسلام به همه جا برود. اگر ملت های مستضعف غیر اسلامی هم به خواسته های ما توجه بکنند، همه آنها عاشق این هستند که رژیمی که در اینجا انشاءالله تحقق پیدا می کند آنجاها هم تحقق پیدا بکند. و آنهایی که خائن بودند و خواستند استفاده بکنند، از این عدم تحقق اسلام در غیاب اسلام می خواستند استفاده بکنند، خوف این را دارند که مبادا یک همچو امری تحقق پیدا کند. از آن جهت است. آقای کارتر هم از این اشخاصی است که ترسد اسلام در ایران تحقق پیدا بکند. اگر اسلام تحقق پیدا کرد، آنها تا آخر منافعشان مدفون است. و من امیدوارم آقایان، آقایانی که وحدت دارند و راهپیمائی کرده اند، برای اظهار وحدت حرکت کردند و پیاده آمدند اینجا و برای این معلولین عزیزی که من تاثر دارم برای آنها و برای خانم های محترمی که تشریف آوردند، من تشکر می کنم از همه و امیدوارم که همه آنها در سلامت و صحت و خداوند شفا بدهد تمام معلولین ما را که در سرتاسر ایران هستند. انشاءالله همه شما موفق و موید باشید.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها