0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  9:28 AM

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از نمایندگان مهاجرین نوسود و فرماندار و فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان پاوه.

تاریخ: 1359/04/31

همه مسلمان های شیعه، سنی، حنفی، حنبلی و اخباری با هم برادر هستند

بسم الله الر حمن الرحیم
یک دسته از مسلمانان شیعه هستند و یک دسته ای از مسلمانان سنی، یک دسته حنفی و دسته ای حنبلی و دسته ای اخباری هستند. اصلاً طرح این معنا، از اول درست نبود. در یک جامعه ای که همه می خواهند به اسلام خدمت کنند و برای اسلام باشند، این مسائل نباید طرح شود. ما همه برادر هستیم و با هم هستیم منتها علمای شما یک دسته فتوا به یک چیز دادند و شما تقلید از علمای خود کردید و شدید حنفی، یک دسته فتوای شافعی را عمل کردند و یک دسته دیگر فتوای حضرت صادق را عمل کردند اینها شدند شیعه. اینها دلیل اختلاف نیست، ما نباید با هم اختلاف و یا یک تضادی داشته باشیم. ما همه با همه برادریم. برادران شیعه و سنی باید از هر اختلافی احتراز کنند. امروز اختلاف بین ما، تنها به نفع آنهائی است که نه به مذهب شیعه اعتقاد دارند و نه به مذهب حنفی و یا سایر فرق. آنها می خواهند نه این باشد نه آن، راه را اینطور می دانند که بین شما و ما اختلاف بیندازند. ما باید توجه به این معنا بکنیم که همه ما مسلمان هستیم و همه ما اهل قرآن و اهل توحید هستیم و باید برای قرآن و توحید زحمت بکشیم و خدمت بکنیم. امیدوارم که شما در این جمهوری که مال خودتان است به یک دسته خاص، چون جمهوری اسلامی است هیچ خدشه ای واقع نشود. موفق و مؤید باشید. و البته راجع به این مسائلی که در کردستان و یا در اطراف منطقه شما هست این مسائل حل می شود و می آیند اصلاح می کنند و تمام می شود. من دعاگوی تمام شما هستم و امیدوارم که همه ما در زیر سایه اسلام و بیرق توحید، با هم مقابل آنهائی که برادرهای ما را در آنجا بازی دادند و کشاندندشان به جاهای دیگر بایستیم و البته اعلام شده است که هر کدام به آغوش اسلام برگردند و اسلحه را زمین بگذارند، از خود ما هستند و همانطور که من اسلحه ندارم دعاگوی شما هستم آنها هم اسلحه نداشته باشند. هیچ ابداً اختلافی نیست و دیگر تعرضی بوجود نخواهد آمد. موفق باشید انشاءالله.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها