0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  9:20 AM

بیانات امام خمینی در جمع اعضای جهاد سازندگی

تاریخ: 1359/03/24

بیانات امام خمینی در جمع اعضای جهاد سازندگی

بسم الله الر حمن الرحیم
من از زحمت های طاقت فرسای شما آقایان و خواهران مطلع شدم. آنچه که از دست من بر می آید این است که به شما خواهران و برادران دعا کنم امید آن دارم که همه در درگاه خدای تبارک و تعالی روسفید باشید و خدمت های شایان شما که با رنج و با فعالیت های زیاد انجام گرفته، مورد نظر خدای تبارک و تعالی و امام عصر علیه السلام باشد. آنچه که این زحمت ها و رنج ها را آسان می کند و تسلیت به انسان می دهد این است که اینها برای خداست. آنهائی که سال های طولانی برای خدمت به طاغوت با ملت ما آن کردند که همه می دانید آنها زندگی هایشان بر فرض اینکه خیلی مرفه و طاغوتی بود لکن هم در دنیا مارک طاغوت و خیانت به جبین هایشان زده شد و هم در پیشگاه خدا که می روند به جزای خودشان می رسند. جزای بعضی از اشخاص در اینجا اصلاً امکان ندارد، مثل نصیری و امثال او که هزاران خانه را بی صاحب کرده اند و هزاران پدر و مادر را بدون جوان.
من امیدوارم که این زحمت که جوانان می کشند، نظیر همان جوان هائی که در صدر اسلام زحمت می کشیدند که دنبال این نبودند از مردم اجرتی بگیرند. گاهی همین لشکرهائی که در صدر اسلام بودند، آنقدر فقیر بودند که شبانه روز با یک خرما در حال جنگ زندگی می کردند و گاهی هم از این بدتر می شد، ولی خدمت می کردند برای اسلام و اسلام را عظمت و گسترش دادند و حالا نوبت ماهاست، پاسدارهای ما و شما آقایان هم از اینکه در اینجا جبرانی نمی شود ابداً افسرده نباشید، اعمالی که برای خداست جبران ندارد جز آنچه خدا می دهد. یک عمل صالحی که برای خدا باشد همه این دنیا هم جبران آن نیست.
الان کشور مال خود شماهاست و آقا بالاسر ندارید. در ظرف این پنجاه سال همه ما در اسارت بودیم و همه دیدیم از اولی که رژیم منحوس آمد روی کار، من یاد دارم که چه تلخی هائی از این رژیم به ملت شریف ما رسیده است. مأمورهای آنوقت اصلاً از انسانیت به دور بودند، از یک حیوان جنگلی هم بدتر. در آنوقت مملکت از ما نبود فقط نوکری در اینجا گذاشته بودند، - مثل اینکه هم اکنون یک نوکری در عراق و یک نوکری هم در مصر دارند - که هر کار می خواستند انجام می داد و ملت ما را به فقر و فلاکت می کشید و تمام ثروت این ملت را به جیب آمریکائی ها و انگلیسی ها و دیگران می ریخت.
(امام در پایان سخنانشان از زحمات این گروه تشکر کرده و موفقیت آنان را خواستار شدند) .

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها