0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  9:19 AM

بیانات امام خمینی در جمع اعضای انجمن اسلامی و مدیران واحدهای مختلف صدای جمهوری اسلامی

تاریخ: 1359/03/25

رادیو و تلویزیون باید تحت نظارت سه قوه اداره بشود

بسم الله الر حمن الرحیم
شما توقع این را نداشته باشید که یک مرکزی که پنجاه و چند سال است تحت سیطره یک حکومت جائر و به وسیله سازمان امنیت و امثال اینها اداره می شد و افراد هم منتخب خود اینها بوده است حالا به زودی بشود که یکدفعه برگردد به صورت اسلامی. البته من هم می دانم که خوب شده است لکن نه به آن خوبی که اسلام می خواهد و باید به طور جدی پاکسازی بشود یعنی در مرکزی که مرکز تبلیغات اسلامی است و مهمترین مرکز تبلیغات است نباید اشخاصی باشند که بر خلاف مسیر اسلام و از ریشه های سابق آن رژیم باشند. و رادیو و تلویزیون به طوری که در قانون اساسی مان هست این باید تحت نظارت مجلس و دولت و قوای اجرائیه، با نظارت همه اینها اداره بشود. مجلس باز راه نیفتاده است به طوری که حالا بتواند مستقیماً در امور دخالت کند. از این جهت یک قدری باید شما تأمل کنید تا انشاءالله مجلس استقرار پیدا کند و به کار مشغول بشود و این مرکز را مجلس و سایر قوائی که باید اداره کنند یعنی باید نظارت کنند، آنها نظارت کنند. و الان هم باید اشخاصی که متکفل هستند و خصوصاً آن که سرپرست است باید به خط اسلام باشد و اگر چنانچه انحرافی برای یکی از اینها یا خود سرپرست خدای نخواسته یا آنهائی که در مراکز حساس این مرکز هستند پیدا بشود، هیچ اشکال ندارد که باید کنار برود و من او را کنارش می کنم. لکن باید یک قدری باز تحمل کرد و شما هم مشغول مطالعه باشید برای افرادی که لایق نیستند به جای اینها مطالعه کنید افرادی که لایق هستند پیدا بکنید تا وقتی که بناست شروع بشود به کار و بعداً شروع بشود به پاکسازی این مرکز - که از امور لازم است - دیگر اینطور نباشد که گفته بشود افراد متخصصی هستند که ما نداریم به جای او کسی بگذاریم. افرادی باشند که به جای اشخاصی که اگر خدای نخواسته انحرافی دارند گذاشته بشود و انشاءالله اصلاح می شود این امور. البته انقلابی به این بزرگی نمی شود که یکدفعه متحول شود به یک جو سالم، این باید به تدریج این جو سالم پیش بیاید و من امیدوارم که با کوشش کسانی که در اینجا هستند و اسلامی هستند و متعهد، با کوشش آنها این اداره بشود و خوب اداره بشود و با پیدا شدن این و تحقق مجلس شورا حتماً با نظارت مجلس و نظارت دیگران که در قانون تعیین شده اینهمه اشکالات رفع بشود. و هیچ اشکالی نیست که باید این رفع بشود و من از اولی که این نهضت رو به چیز شد و

صحیفه نور جلد 12 صفحه 180

استقراری پیدا کرد، از اول راجع به رادیو و تلویزیون همیشه این مطلب را می گفتم که اینجا باید اصلاح بشود و با اصلاح این، خیلی از امور اصلاح می شود چنانکه با فساد این، خیلی از امور فاسد می شود. حالا هم شما کوشش کنید که در هر مرکزی که هستید خدمت خودتان را به طور اسلامی انجام بدهید و اشخاصی که اسلامی نیستند یادداشت کنید که وقتی که بنا شد انشاءالله به طور جدی عمل بشود و اشخاص نالایق کنار بروند، داشته باشید افرادی که به جای آنها بگذارید. من امیدوارم که انشاءالله زودتر اصلاح بشود این امور و البته یک قدری هم صبر لازم است در امور و همچو نیست که فقط در رادیو و تلویزیون اینطور باشد، همه نهادها یک همچو آشفتگی هائی الان در آن هست که باید با تدریج درست بشود و من امیدوارم که انشاءالله به تدریج این امور همه درست بشود و مطابق دلخواه اسلام و احکام اسلامی باشد. انشاءالله موفق و موید باشید شما و این خدمتی است که یک خدمت ارجمندی است که باید همه بکنید و انشاءالله آنجا را تصفیه کنید به طوری که یک بنگاه اسلامی بشود به همین معنا.
 (آنگاه یکی از مسؤولین در مورد پخش سرودهائی که از صدا و سیمای جمهوری اسلامی پخش می شود نظر حضرت امام خمینی را جویا شد. امام در پاسخ فرمودند:)
این جور سرودهائی که مهیج است و سرودهائی که مفید است، اشکال ندارد. از جمله سرودی که درباره آقای مطهری ساخته شده است اشکالی ندارد.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها