0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  9:17 AM

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از اهالی جماران و سایر مناطق شمیرانات

تاریخ: 1359/02/29

باید با اتکا به خدا و صرف نظر از امیال شخصی بیرق اسلام را در سراسر جهان به اهتزاز در آوریم

بسم الله الر حمن الرحیم
من این چهره های نورانی مصمم را هر وقت می بینم، این چهره های نورانی مسلمانان متعهد را هر وقت مشاهده می کنم غرق سرور و مباهات می شوم. شما برادران جوان و خواهران، امید ملت هستید. نهضت را شما جوانان، خواهران و برادران با نثار خون خودتان به پیش بردید. انقلابی کردید که در دنیا بی نظیر یا کم نظیر بود، انقلاب اسلامی، انقلاب گروهی که متعهد به اسلام بودند. من هر جا باشد خدمتگزار همه هستم و آنقدر خدمتی که از من می آید و آن دعاست در حق شما جوانان، برادران، خواهران می کنم. من امیدوارم که شما جوانان، خواهران و برادران همانطور که از اول نهضت با کوشش، انقلاب بزرگ را تحقق بخشیدید از این به بعد هم با وحدت کلمه و با اتکال به خدای تبارک و تعالی این نهضت را ادامه دهید. ما در بین راه هستیم و باید راه طولانی را طی کنیم و آن راه طولانی این است که بیرق اسلام را در همه قطب های زمین به اهتزاز در آوریم. من امیدوارم که موفق شویم و با همت و اتکال به خدای تبارک و تعالی این راه طولانی را به آسانی طی کنیم و مهم این است که از آمال شخصی، گرفتاری شخصی، خواست های شخصی دست برداریم و به خواست های اسلام و به خواست های بلند پایه قرآن کریم، دنبال خواست بزرگ خدای تبارک و تعالی باشیم و اطاعت اوامر خدای تبارک و تعالی را بکنیم که ما را دعوت به اتحاد، دعوت به اجتماع فرموده است و دعوت به اخلاص و دعوت به فعالیت برای پیشبرد اسلام فرموده است. ما باید اسلام را به پیش ببریم و در همه جای دنیا انشاءالله اسلام را صادر کنیم و قدرت اسلام را به تمام ابرقدرت ها بفهمانیم و شما برادران و خواهران که در اینجا مجتمع هستید، من از همه تان تشکر می کنم و من در هر جا هستم، برای شما زحمت هستم لکن دعاگو هم هستم. من در اینجا که آمده ام در این چند روز هم زحمت به آقای امام (حجت الاسلام سید مهدی امام جمارانی) دادم که از دوستان عزیز است و هم به آقای موسوی که از دوستان عزیز است و هم به سایر اهالی این مرز من امید آن را دارم که بتوانیم انشاءالله این خدمتی را که شروع کردیم به آخر برسانیم و بتوانیم با وحدت کلمه، با اتکال به خدای تبارک و تعالی بیرق اسلام را در همه جا به اهتزاز درآوریم.

صحیفه نور جلد 12 صفحه 101

امر بر مقابله دادگاه ها و مردم با مفسده جوئی های سرسپردگان اجانب

و شما دوستان باید متوجه باشید که در داخل کشور ما گروه های مختلفی هستند که فساد می کنند و تشتت بین برادرها ایجاد می کنند. گروه هائی هستند وابسته به رژیم سابق، گروه هائی هستند وابسته به آمریکا یا احیاناً به شوروی و شما باید با هوشیاری و با تسلیم الهی توطئه های اینها را خنثی کنید و نگذارید این عده قلیل زحمت برای نهضت ما و انقلاب ما ایجاد کنند. الان وقت خرمن است، وقت برداشت محصول این خلق مستمند است و همین ها که ادعای این را دارند که ما فدایی خلق هستیم، همین هایی که ادعای این را دارند که ما برای مستمندان خدمت می کنیم، مشغول آتش زدن خرمن ها شده اند و در یک روزنامه ای خواندم که صد خرمن در یک ناحیه ای آتش زده اند. اینها اگر چنانچه قدرت پیدا بکنند، همه چیز را آتش می زنند. مقصد آنها و اساس تفکر آنها تفکری است که با تفکر اسلامی نمی سازد و چون می بینند که اسلام دارد شکوفا می شود و احکام اسلام دارد در ایران و انشاءالله سایر مناطق پیاده می شود، اینها به دست و پا افتاده اند، در بین مردم ایجاد تفرقه می کنند، زراعت های مردم را می سوزانند، کارخانه ها را نمی گذارند که به کار خودشان مشغول باشند. باید همه شما متوجه باشید که این اشخاصی که مفسده می کنند، انفجار ایجاد می کنند در بازار مسلمین، انفجار ایجاد می کنند در لوله های نفت که مال مستمندان است، انفجار ایجاد می کنند در جاهائی که گروه های زیادی از مسلمانان هستند، اینها در اصل مفسد فی الارض هستند و باید با تمام قدرت اینها را سرکوب کرد و دادگاه ها در هر جا باشند اینطور اشخاص را باید محکوم به مرگ کنند. اینها حیاتشان جز رحمت برای جامعه و جز تفرقه اندازی و جز خوردن مال مردم و ایران را به اغتشاش کشیدن برای اینکه باز ابرقدرت ها تسلط به ما پیدا کنند، هیچ کار دیگر ندارند. شما جوان ها همه مراقبت کنید، جوان های مملکت همه مراقبت کنند و جلوگیری کنند از این فسادهائی که اینها می کنند. مراقبت خرمن هایی را که با خون دل مردم جمع کرده اند، مراقبت باغاتی را که مردم ایجاد کردند، مراقبت همه چیز به عهده خود شماست. اتکال به دولت تنها نکنید، اتکال به قوای انتظامی تنها نکنید. آنها هم مشغول خدمت هستند، شما هم باید مشغول خدمت باشید و همه با هم دست به هم بدهیم و برای اسلام و مسلمین خدمت کنیم. خداوند همه شما را اجر عنایت کند و سلامت، و کشور شما را از اشخاصی که فاسد هستند و ریشه های فساد هستند پاک همه شما را به سعادت دنیوی و اخروی برساند.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها