0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  9:14 AM

پاسخ امام خمینی به پاپ ژان دوم (رهبر کاتولیکهای جهان)

تاریخ: 1359/01/25

پاسخ امام خمینی به پاپ ژان دوم (رهبر کاتولیکهای جهان)

بسم الله الر حمن الرحیم
عالیجناب پاپ ژان پل دوم
مکتوب آن عالیجناب بر اساس نگرانی از تیرگی بین کشور اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا واصل گردید. از حسن نیت آنجناب قدردانی می کنم و خاطر محترم را متوجه می کنم که ملت شریف مجاهد ما این قطع روابط را به فال نیک گرفته و برای آن جشن عظیم بپا کرده و چراغانی ها و پایکوبی ها نمودند. از دعای شما به درگاه خداوند متعال برای ملت مبارز ما شکرگزارم، لکن متذکر شود که جناب شما از انگیزه های تیرگی های دیگر و مشکلات خطرناک بزرگتر که مرقوم داشته اید نگران نباشید که ملت اسلامی ایران از مشکلاتی که در این قطع روابط بوجود آید استقبال می کند و از خطرهای بزرگتر که مرقوم شده است، هراس ندارد و آن روز برای ملت ما خطرناک است که روابطی نظیر روابط رژیم خائن سابق تجدید شود و با امید به خدای متعال تجدید نخواهد شد.
من از جنابعالی با نفوذ معنوی که بین ملت مسیح دارید می خواهم که دولت آمریکا را از عواقب ستمگری ها و زورگوئی ها و چپاولگری ها بترسانید و آقای کارتر را که با شکست نهائی مواجه است نصیحت کنید که با موازین انسانی با ملت هائی که خواهند استقلال مطلق داشته باشند و وابسته به هیچ قدرتی در جهان نباشند، رفتار کند و از تعلیمات حضرت مسیح سلام الله علیه پیروی نمایند و خود و دولت آمریکا را بیش از این در معرض رسوائی قرار ندهد. از خداوند متعال سعادت مستضعفین جهان را خواستار و قطع ایادی ستمگران را امیدوارم.
روح الله الموسوی الخمینی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها