پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396 9:14 AM
تاریخ: 1359/01/25
بسم الله الر حمن الرحیم
عالیجناب پاپ ژان پل دوم
مکتوب آن عالیجناب بر اساس نگرانی از تیرگی بین کشور اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا واصل گردید. از حسن نیت آنجناب قدردانی می کنم و خاطر محترم را متوجه می کنم که ملت شریف مجاهد ما این قطع روابط را به فال نیک گرفته و برای آن جشن عظیم بپا کرده و چراغانی ها و پایکوبی ها نمودند. از دعای شما به درگاه خداوند متعال برای ملت مبارز ما شکرگزارم، لکن متذکر شود که جناب شما از انگیزه های تیرگی های دیگر و مشکلات خطرناک بزرگتر که مرقوم داشته اید نگران نباشید که ملت اسلامی ایران از مشکلاتی که در این قطع روابط بوجود آید استقبال می کند و از خطرهای بزرگتر که مرقوم شده است، هراس ندارد و آن روز برای ملت ما خطرناک است که روابطی نظیر روابط رژیم خائن سابق تجدید شود و با امید به خدای متعال تجدید نخواهد شد.
من از جنابعالی با نفوذ معنوی که بین ملت مسیح دارید می خواهم که دولت آمریکا را از عواقب ستمگری ها و زورگوئی ها و چپاولگری ها بترسانید و آقای کارتر را که با شکست نهائی مواجه است نصیحت کنید که با موازین انسانی با ملت هائی که خواهند استقلال مطلق داشته باشند و وابسته به هیچ قدرتی در جهان نباشند، رفتار کند و از تعلیمات حضرت مسیح سلام الله علیه پیروی نمایند و خود و دولت آمریکا را بیش از این در معرض رسوائی قرار ندهد. از خداوند متعال سعادت مستضعفین جهان را خواستار و قطع ایادی ستمگران را امیدوارم.
روح الله الموسوی الخمینی
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.