پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396 9:06 AM
تاریخ: 1358/08/14
بسم الله الرحمن الرحیم
من میل دارم که عمل ما بیشتر از قولمان باشد یا موافق با قولمان. الان شهرها و روستاهای ایران و حتی شهر تهران گرفتار کمبودهائی بوده و هست و این به عهده شهرداری ماست که با کمک مردم اقدام کنند و شهرها و روستاهای اطراف را آباد کنند و آنچه که مهم است این است که آن قشر مستضعف بیشتر مورد نظر باشد، آن حاشیه های اطراف تهران، آن زاغه نشین ها و آن چادرنشین های اطراف تهران بیشتر مورد نظر باشند تا قسمت شمال شهر و در شهرهای دیگر، روستاهای دیگر توجه به این قشر مستضعف از توجه بر قشر مرفه بیشتر باشد.
مع الوصف در رژیم سابق این قشر اصلاً مورد عنایت نبود و اگر کاری می کردند برای همان قشر مرفه می کردند و لهذا در شمال تهران شهری است غیر از جنوب شهر است، اصلاً آنجا یک شهر دیگری است این هم یک شهری دیگری و این غیر مطابق بودن دو طبقه به این شدیدی، خدای نخواسته سبب می شود انفجاری حاصل بشود که کسی نتواند مهارش کند. شما شهرداری های محترم باید توجه کنید که امروز شهرها و دهات و روستاها همه مال خود ملت است و در تصرف دیگری نیست و حتی مال خود ملت شده. خود ملت و خود شهردارها که از ملت هستند باید در آباد کردن این مملکت کوشش کنند خصوصاً آن طرف هائی که خرابی داشته و به آنها نرسیده بودند. دهات و شهرهائی که دو طرف دارند یک طرف مرفه و یک طرف غیر مرفه شروع کنید وقتی به درجه مرفه رسید آنوقت یک کار اساسی شما کردید. من امیدوارم خداوند همه شما را تأیید کند و در راه خدمت به این کشور و خدمت به اسلام همه موفق باشید و همه ما موفق باشیم در این خدمت.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.