پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396 9:06 AM
تاریخ: 1358/08/13
بسم الله الرحمن الرحیم
من امروز آمده ام در میان شما دانشجویان عزیز به دو منظور: یکی بزرگداشت روز شهادت جوان های عزیز در دانشگاه در اثر هجوم وحشیانه مأمورین جبار و یکی برای پیوند بین قشر روحانی و قشر دانشگاهی و دانشجویان، من این پیوند را تبریک عرض می کنم به روحانیون و تبریک عرض می کنم به دانشگاهیان. من آمده ام تا پیوند خدمتگزاری خودم را به شما عزیزان عرضه کنم که تا حیات دارم خدمتگزار همه هستم، خدمتگزار ملت های اسلامی، خدمتگزار ملت بزرگ ایران، خدمتگزار دانشگاهیان و روحانیون، خدمتگزار همه قشرهای کشور و همه قشرهای کشورهای اسلامی و همه مستضعفین جهان.
یک پیوند باید بین این دو قشر مترقی و این دو مغز متفکر باشد، یعنی روحانیون عزیز و دانشگاهیان عزیز و یک پیوند باید بین روشنفکران، نویسندگان، تمام کسانی که منور الفکر هستند، با قشرهای ملت، با این دو قشری که قبلاً ذکر کردم باشد، برادران ما در هر جا که هستند و به هر شغل که اشتغال دارند و به هر لباس که هستند و به هر مرتبه ای که از دانش و علم هستند باید بدانند که اگر چنانچه با هم اجتماع نداشته باشند، اجتماع فکری نداشته باشند، برای این ملت مستضعف خدمتگزار نباشند، برای این کشور اسلامی خدمتگزار نباشند، کار این کشور و بار این کشور به منزل مشکل رسد، می رسد لکن مشکل می رسد و اگر چنانچه این قشرهای متفرق، این گروه های متفرق، این آراء متفرق، این مسلک های متعدد در یک معنا با هم مجتمع بشوند و آن حفظ کشور و حفظ کیان اسلام، با تحقق یک همچو معنا ما به مقاصد عالیه اسلامی که همان مقاصد عالیه ملت ها و همان مقاصد مستضعفین است به زودی خواهیم رسید.
ما اینهمه جوان دادیم، در دانشگاه ها جوان دادیم، در مدرسه های قدیمی جوان دادیم، در مدارس
علمی و اسلامی و فرهنگ جوان دادیم، در خیابان ها و بازارها و کوچه ها شهید دادیم که به مقصد برسیم، برای مقصد بود و آن مقصد همان بود که ملت ما فریاد کشیدند و آن را خواستند: استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی.
برادرهای عزیز من، برادرهای روشنفکر، برادران نویسنده و صاحب قلم، برادران دانشگاهی، دانشجویان محترم، روحانیون معظم، بازاریان محترم، کارگران عزیز، کارمندان محترم بیائید به هم بپیوندید، بیائید تمام قلم ها و تمام قدم ها و تمام گفتار ما بر منافع این قشر مستضعف باشد، نگذارید خون این شهیدان هدر برود، نگذارید زاغه نشینان ما باز ادامه بدهند به زاغه نشینی، نگذارید ابرقدرت ها باز به طمع بلعیدن ما بیفتند، نگذارید توطئه های ابرقدرت ها و خائنین رشد پیدا کنند.ای قشرهای روشنفکر وای قشرهای نویسنده، قلم ها و گفتار خودتان را در راه این مستضعفین صرف کنید، ای دانشمندان ما، ای دانشجویان ما، ای فرهنگیان ما،دانشگاهیان ما، اجتماعات خودتان را برای راه این مستضفین تقویت کنید، شما بودید که اینهمه خدمت کردید و اینهمه خون دادید و اینهمه حبس رفتید و اینهمه زجر کشیدید برای خلاصی از یوغ دشمنان، خلاصی از چپاولگری چپاولگران، نگذارید زحمات خودتان هدر برود، قلم ها را در راه خدمت به این خلق به کار بیندازید، گفتار را در راه خدمت به مستضعفین و اعمال را در خدمت به مستضعفین.
ای دوستان من! ای برادران من! از تفرقه بپرهیزید و همانطور که امروز روز پیوند روحانی و دانشگاهی و دانشجویان است، ادامه بدهید به این پیوند و روشنفکران و نویسندگان، تمام قشرها به این دو پیوند عزیز بپیوندند. شما دیدید با پیوند قشرهای مختلف اعجاز بزرگ تاریخ را ایجاد کردید و آن شکست همه ابرقدرت ها بود، امروز آنها از کار ننشسته و مشغول توطئه هستند، شما را به روی هم بازی می دادند، وا می دارند و از اجتماع باز می دارند، هر قشر شما با قشر دیگر تفرقه افکنی می کنند، آنها بین اقشار تفرقه افکنی می کنند، کمک نکنید به این تفرقه افکنی ها که این، کمک به دشمنان کشور است، به دشمنان اسلام است انتقاد اینقدر نکنید بدون جهت، بهانه گیری نکنید بدون جهت که این به نفع دشمنان ماست. هر روز نگوئید انقلاب شد و هیچ نشد این خیانت به ملت است. ملت همه چیز داد و بزرگترین چیز را به دست آورد و آن آزادی و کوتاهی دست دشمنان و برای همین فریاد می کرد و این را به دست آورد، نگوئید چیزی نشد، شد و معجزه شد، آنهائی که می گویند نشد، برای تضعیف روحیه ملت است، برای سست کردن اراده ملت است، این دانسته یا ندانسته خدمت به استعمار است، این دانسته یا ندانسته خدمت به رژیم منحط شاهنشاهی است. کارهای بزرگی شد، کارهای معجزه آسا، شکست طاغوت، شکست ابرقدرت ها، امروز مملکت ما مستقل است احدی در او تصرف نمی تواند بکند و اجازه نمی دهیم که چپ و راست در این مملکت دخالتی بکند، اجازه دهیم که ذخائر ما را به چپاول ببرند، از این چیز بهتر چه می خواستید از یک انقلاب؟ همان که ملت می خواست، آزادی را
می خواست، حاصل است، همه الان آزاد نشسته اید و در همه جا آزاد مجتمع هستید و در پنج سال پیش هیچ توانستید یک همچو اجتماعی را ایجاد کنید. آزادید، این چیزی بود که ملت می خواست و شد، مستقل هستید، هیچ قدرتی به شماتواند حکومت کند، مستقل هستید و این مطلبی است که شد، این چیزی است که ملت می خواست و شد. رژیم را ساقط کردید و جمهوری اسلامی را ایجاد کردید و این امری است که شد، این سه مطلب را ملت ما می خواست و هر سه مطلب شد.
ای کوتاه فهمان! ای خیانتگران! اینقدر تزویر نکنید که چه شد، همان که ملت می خواست شد. ملت ما برای شکم قیام نکرده بود، ملت ما برای این امور منحط قیام نکرده بود، ملت ما برای آنچه قیام کرده بود، شد، چطور می گوئید نشد؟ و از این به بعد هم تمام خواست های دست دوم ملت انجام خواهد گرفت. و نه قدرت های خارجی و نه توطئه های داخلی و نه قلم ها و نه گفتارها نمی تواند جلوگیری کند از این سیل خروشان. برادران من بدانید که این مسائلی را که طرح می کنند و این اشکالاتی که می تراشند همه برای تضعیف شماست، همه برای این است که شما را مأیوس کنند، می خواهند شما را از اسلام مأیوس کنند، آنهائی که منافع خودشان را از دست داده اند یا در خطر می بینند خواهند شما را مأیوس کنند، می خواهند شما را از قدرت خودتان مأیوس کنند تا سست بشوید و آنها به مقاصد خودشان برسند لکن باید بدانند که ملت ما دیگر نه سست خواهد شد و نه شما دیگر به مقاصد خودتان می رسید.
این اشخاصی که طرفداری می کنند از قدرت های بزرگ ولو به واسطه تضعیف ملت، اینها هستند که فرانسه شان آنطور است که بختیار را پناه داده است و جوانان ما را به حبس کشیده و آمریکایشان آن است که جرثومه فساد را در پناه خودش دارد حفظ می کند اگر دست برندارند از این شیطنت ها، اگر او بختیار را بخواهد حفظ بکند و او محمد رضای مخلوع را، ما با آنها به طور دیگر معامله می کنیم، ما نخواهیم گذاشت که توطئه های آنها به ثمر برسد و ما با وضع دیگر با آنها معامله خواهیم کرد، ملت ما برای همه چیز حاضر است، توطئه ها را می شکنیم و این جرثومه های فساد را یا اصلاح می کنیم و یا طرد.ای ملت عزیز! قوی باش که پشتیبان تو خداست، با اراده مصمم به پیش برو که نگهدار تو خداست، تو برای خدا و برای جمهوری اسلامی قیام کردی، قویدل باش که پیروز خواهی شد.
خداوند انشاءالله جوان ها را برای ما حفظ کند، همه طبقات را برای ما حفظ کند.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.