0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  9:04 AM

بیانات امام خمینی در جمع اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان بابل

تاریخ: 1358/08/03

آشوب ضدانقلابیون سدی برای انجام اقدامات عمرانی در کشور

بسم الله الرحمن الرحیم
من این چیزهائی که شما خواندید، نه اینکه دفعه اول بوده که می شنوم، ما از اول که این انقلاب بحمدالله به آن پیروزی نسبی رسید و سی و پنج میلیون جمعیت از حبس ها بیرون آمدند و بیرون ریختند، و بعد از آنی که از آن جهت هجمه ای بیرون آمدند، به فکر خودشان افتادند و توجه شان از نهضت کم شد و به فکر گرفتاری ها افتادند، تقریباً هر روز چندین مرتبه یا در کاغذها می خوانید یا در صحبت ها می شنوید. نه این است که ما غافل باشیم از این مسائل، این مسائل معلوم است و شما می دانید که اقلاً حالا ما وقتی صرفنظر از دو هزار و پانصد سال بکنیم، در این پنجاه و چند سال برنامه این بوده است که وضعیت ایران - آشوب - به آشوب بکشند، به تباهی بکشند، یعنی همه چیز ما را از بین ببرند. کشاورزی را که خود شما مطلع بر آن هستید می بینید که چه به روزش آوردند به اسم اصلاًحات و همه چیز را، همه جا را عقب مانده نگه داشتند که الان که از هر جا که می آیند می گویند، هر گروهی که می آیند می گویند که اینجائی که ما هستیم از همه جا بدتر است. از کردستان همین حرف را می زنند، از بختیاری همین حرف را می زنند، از بلوچستان همین را می گویند، از خوزستان همین را می گویند و این برای این است که در همه جا این حرف ها هست. این عقب افتادگی ها و نگه داشتن مردم را در فقر و فاقه و بردن ذخایر ملت و دادن به دشمن های اسلام به طور رایگان، تقریباً این مسأله، مسائل را پیش آورده است و مسائل هم بیشتر از اینهاست که شما می گوئید. شما یک مقدارش را البته گفتید، لکن می دانید که بیشتر از اینهاست، لکن به مملکتی که اولاً جمعیت سی و پنج میلیونی یکدفعه از اختناق بیرون آمد و آزاد شده، این تقریباً بعد از آزادی، همه برای خودشان حق قائلند که در همه مسائل دخالت کنند و باید هم بکنند. خوب، مسائل، مسائل خودشان است، لکن باید فکر این هم بکنند که آیا این مسائل که ذکر می شود، همه اش قابل حل است به این زودی ها؟ این خانه نداری مردم، این فقر و فلاکت مردم، این زاغه نشینی مردم، این عقب ماندگی اقتصاد، این فاسد شدن رژیم، کار کردن و - عرض می کنم - کشاورزی و امثال ذلک، اینها قابل این است که یک دولتی، یک جمعی مثلاً بتوانند این را به این زودی ها به حال اول، یعنی نه به حال اول، به حال صحیح برگردانند؟ این البته وقت لازم دارد. از آن طرف هم که شما می بینید که مهلت نمی دهند به دولت، مهلت نمی دهند به ما که بتوانیم با یک فراغی

صحیفه نور جلد 10 صفحه 49

فکر این مسائل را درست بکنیم، آشوب بپا می کنند. خوب، در یک کردستانی که آشوب هست، زد و خورد هست و دائماً فتنه گری هست، می شود در آنجا حالا اسفالت بکنند؟ در نظر بگیرند آسفالتش بکنند؟ جنگ است در یک حال جنگ نمی شود که اسفالت کرد، نمی شود که خانه سازی کرد، نمی شود که کارهای عمرانی کرد و در یک حالی که دامن دارند می زنند به اینکه مردم را مأیوس کنند از این مسائل، باز مردم را می خواهند کنار بگذارند، مأیوس بکنند تا اینکه آن قدرتی که می تواند کارها را انجام بدهد و آن قدرت ملت است متشتت بشود و مأیوس بشود و نتواند کار بکند، باید همه این امور را در نظر گرفت.

پوچی شایعات مفسده جویان

این مسائل که گفتید بسیاریش در دست مطالعه است که انجام بدهند. همین دیروز که بعضی از آقایان اینجا بودند، راجع به همین، بعضی از مسائل که گفتید، با من صحبت کردند و - عرض می کنم که - بناست که مطالعه کنند و عمل بکنند. شما خیال نکنید که به فکر ما نیستیم. - ما - می بینید که الان همه اینجا هستند و مسائل خودشان را می گویند و بعد از شما هم باز یک دسته دیگر هستند، بعد از آنها هم باز یک دسته دیگر هستند و ما باید بالای پشت بام برویم با مردم تماس بگیریم، پائین و اینجا و در عین حال می بینید که آنهائی که می خواهند مفسده کنند می گویند که فلانی اصلاً کسی با او ملاقات نمی کند. الان شما که اینجا هستید، آنها نشسته اند با قلم خودشان می گویند که با فلانی کسی ملاقات نمی کند، یک کانال دارد و آن هم مثلاً بعض از اهل علم هست. در صورتی که من از صبح که پا می شوم (که شما می دانید خوب، من سنم هشتاد سال است) از صبح که پا می شوم تا ظهر که گاهی وقت ها نماز ظهرم یک قدری هم عقب می افتد، با مردم مختلف، با اشخاص مختلف، با زن ها، با مردها، با اهل علم، با غیر اهل علم طوایف مختلف با من صحبت می کنند و حرف هایشان را می زنند، همانطور که شما دارید می گویید، شما حرف هایتان را زدید. اینها که می گویند که فلانی کسی با او ملاقات نمی کند نظرشان این است که به مردم حالی کنند که فلانی نمی تواند کار بکند برای اینکه هیچ اطلاعی از هیچ جا ندارد، برای اینکه هیچ اطلاعی از جائی ندارد نمی تواند یک کاری انجام بدهد. در صورتی که من از همه جاها مطلعم. الان مسائلی که آقا راجع به کردستان می گفتند، من مطلع بودم، آن مسائل را بیشترش را مطلع بودیم.

اسلام، خطری برای مستکبران و رباخواران

و مسائلی که الان شما چیز کردید، مسائلی است که مکرر صحبت شده است، عرض می کنم که در فکر هستیم و شما مطمئن باشید که اسلام برای مستضعفین است. من اشخاصی که سرمایه دارها بودند، اشخاصی که - عرض می کنم که - کارخانه دارها بودند، مکرر اینجا، جمعیت شان گاهی آمدند اینجا، من با آنها صحبت کردم گفتم به اینکه نمی شود اینطور که یک دسته ای آنطور زندگی بکنند و

صحیفه نور جلد 10 صفحه 50

آنطور حتی برای سگ هایشان اتومبیل داشته باشند و یک دسته دیگر توی این زاغه ها باشند که هر ده نفرشان یک سوراخی، اصلاً قابل تحمل نیست. و من اعلام خطر کردم به آنها گفتم اگر خدای نخواسته یک وقت مردم، در متن اسلام انفجار پیدا بشود، یک وقت این است که در زمان طاغوت یک چیزی واقع می شد، خوب، می گفتند طاغوت است و ماها هم به آنها می گفتیم که انشاءالله اسلام اگر تحقق پیدا کند، کارها انشاءالله درست می شود و حالا هم همان معنا را می گوییم، یک وقت این است که در اسلام خدای نخواسته یک یاسی پیدا بشود برای خاطر اینکه ما هم نتوانیم این اشخاص فاسد را بکشیم یک قدری پایین و این مستضعفین را یک قدری بالا و به هم نزدیکشان بکنیم، اگر یک انفجاری پیدا بشود با یأس از اسلام، هیچ قدرتی نمی تواند خاموشش کند و این خطری است برای این طبقه ای که به فکر نیستند. من به آنها نصیحت کردم، حالا هم به همه کسانی که دارای اموال زیاد هستند نصیحت می کنم که شما فکر بکنید، بدانید که اگر خدای نخواسته این جمعیت مأیوس بشوند، انفجار در آنها پیدا بشود، همه شما، همه ما از بین خواهیم رفت. باید فکری بنشینید بکنید خودتان، خودتان فکر بکنید، البته آنها فکر نکنند، ما فکر می کنیم، اینطور نیست که ما فکر نکنیم، ما با وجوه شرعیه، با ولایت الهیه با آنها عمل می کنیم. من در نجف هم که بودم، در صحبتی که، مصاحبه ای که از لوموند آمدند کردند گفتم به آنها که ما وضعمان چه جوری است. خودمان آنهائی که دارای کذا و کذا هستند به حساب می کشیم و حساب هایشان را رسیدگی می کنیم و اسلام اینطور نیست که همچو اجازه بدهد که این دسته آنطور، آن دسته آنطور، این ابداً اسلام همچو اجازه ای را نداده. اینها باید حساب هایشان کشیده بشود، اینها اصلاً حساب نداشتند با اسلام، رباخوارها باید حسابشان کشیده بشود در موقعش، البته حالا هم می کنند اما باید به طور صحیح بشود. در هر صورت شما متوجه باشید به اینکه ما می دانیم این گرفتاری ها را و من می دانم که در بعض از جاها. و اما راجع به اینکه گفتید هماهنگ نیستند این دادگاه ها، همین معنا در چند روز پیش از این، در قم یک اجتماعی از همه اینها شد و همه را دعوت کردند و یک وضع هماهنگی را پیشنهاد کردند، و انشاءالله این هم درست خواهد شد و ما می دانیم که خوب بعضی از اشخاص هستند و حتی بعضی از معممین هستند که درست عمل نمی کنند و ما باید البته با تدریج آنها را اصلاح بکنیم. درست خواهد شد، مطمئن باشید.
شما بودید که با مشت خالی این دولت قوی را، این قدرت شیطانی را شکستید و به جهنم فرستادید. شما حالا از چه می ترسید؟ از چهار تا دموکرات که ترس ندارد و چهار تا دزد. اینها دزدهائی هستند که من یادم هست، شما شاید هیچ کدام یادتان نباشد که دزدها می آمدند، حتی در خمین که ما بودیم، وقتی ریختند که می خواستند خمین را بگیرند منتها مردم جلوگیری کردند، اینها هر روز سر گردنه ها بودند و دزدی می کردند. ولی در یک مدتی دزدی ها همه متمرکز شد در یک جا و او در پیش رضاخان و پسرش، همه دزدی ها را متمرکز کردند در یک جا، جلو گرفتند از سایر دزدها اما دزدی ها را خودشان کردند. حالا آنها رفتند و یک قدری بر آنها آزادی پیدا شده و چهار تا دزد هم دزدی می کند. از این چهار تا دزد چه کسی باید بترسد؟ هیچ کس از این چهار تا دزد نمی ترسد. اینها اصلاح می شود،

صحیفه نور جلد 10 صفحه 51

درست می شود.

برتری انقلاب ایران در مقایسه با سایر انقلابات به دلیل ماهیت اسلامی آن است

شما اگر ملاحظه کنید آن انقلاباتی که در سایر جاها و کشور پیدا شده، انقلابات، انقلابی که در شوروی پیدا شده است، شصت و چند سال از آن می گذرد الان هم نابسامان است، الان هم در آن فساد هست. میلیون ها آدم را اینها می کشتند در این انقلابات، میلیون ها آدم. الان یک انقلاب های جزئی که واقع می شود می گویند - کشتارش - دو میلیون جمعیت کشته شده. این انقلاب ایران از باب اینکه انقلاب اسلامی بود، یک انقلابی بود که وقتی آنها که بر انقلاب تسلط پیدا کردند اعتقاد به اسلام داشتند، نمی ریختند بیخودی مردم را قتل عام بکنند، این انقلاب بهترین انقلاب هائی است که تاکنون واقع شده است. البته کشتار هم داشته است، لکن کم بوده زیاد نبوده، از آن طرف هم اشخاصی که در مرکز فساد بودند، اشخاصی که چندین سال مردم را به آتش کشیدند، چندین سال قتل عام کردند، اینها هم به سزای خودشان یک مقداری رسیدند هم فرار کردند ولیکن از همه انقلاب هائی که در عالم پیدا شده است این انقلاب اسلامی ایران برای خاطر اینکه اسلامی بوده از همه بهتر است و یک انقلاب صحیح است، یک انقلاب اسلامی است. و لهذا بعد از انقلاب یک آزادی مطلقی به همه داده شد. شما خیال می کنید در انقلابات دیگر آزادی می دهند؟ آزادی به مردم نمی دادند. بعد از انقلاب تمام مطبوعات را جلویش می گرفتند، تمام مجالس را جلویش می گرفتند، همه دستجات را جلویش می گرفتند، همه را به طور اختناق جلویش می گرفتند به اسم اینکه انقلاب، در انقلاب باید این چیزها بشود، لکن این انقلاب اسلامی جلوی هیچ طایفه ای را نگرفته، جلوی هیچ قلمی را نگرفت. چند ماه که معلوم شد که می خواهند توطئه کنند، توطئه گرهائی که بر ضد اسلام می خواستند توطئه بکنند، یک چند نفری را جلویشان را گرفتند که نه، چه بکنید. حالا هم یک قلم های فاسد باز می گویند چرا جلوی فلان مجله، چرا فلان مجله، نمی دانند اینها، خوب، آن مجله، روزنامه کذا تمام چیزش از اسرائیل بوده است. اینها می خواهند که، توقع این را دارند که اسرائیل هم که در اینجا می خواهد توطئه کند نباید جلویش را گرفت، باید آزاد کرد قلم را. قلم آزاد، قلمی است که توطئه گر نباشد. قلمی آزاد است، روزنامه ای آزاد است که نخواهد این ملت را به عقب و به تباهی بکشد. این قلم ها همان سرنیزه سابق است که می خواهند ملت را به تباهی بکشند اینها. البته ملت تحمل نمی کند که جوان هایشان داده، حالا چهار نفر پشت میزنشین و بالانشین بنشینند و طرح بدهند و درست بکنند و بگویند که قلم آزاد نیست، چه آزاد نیست. کدام قلم ها آزاد نیست؟ قلم های فاسد آزاد نباید باشد. الان هم فاسدهاشان خیلی هایشان آزادند منجمله همین قلم هائی که می گویند چرا آزاد نمی گذارید، اینها هم توطئه گر هستند.

با دل محکم و مشت گره کرده نهضت را به پیش ببرید

در هر صورت شما مطمئن باشید، با دل محکم، با مشت گره کرده و محکم به جلو بروید و شما

صحیفه نور جلد 10 صفحه 52

پیروزید، اما شرط این است که آن نهضت به همان وضعی که آمد، به همان قدرتی که آمد، حفظش کنید. حالا هی نروید سراغ اینکه من چیزی ندارم، توی اداره مثلاً جای من کمتر از کسی است. اینها چیزهای بعد از انقلابی است یعنی یک بیماری بعد از انقلاب. بیماری های بعد از انقلاب مضر است، آن توجه کردن به اینکه حالا، حالا من چه باید داشته باشم، ندارم، مثلاً من باید مقامم چه باشد، نیست.
و این چیزهائی که می بینید گفته می شود، البته یک دسته ما می دانیم که دسته ای هستند که زاغه نشین ها، ما می بینیم، متأسفیم برای آنها، متأثریم برای اینها، لکن اینطور نیست که به فکر اینها نباشند، به فکر اینها هستند، به تدریج دارد می شود. همین الان که اینهائی که در بنیاد مستضعفین بودند، آمدند اینجا چیزهایشان نشان دادند که ما اینقدر عمل کرده ایم، اینقدر خانه درست کرده ایم. دارد می شود. البته سی میلیون جمعیت که بیشترشان (اگر نگوییم بسیاری شان) بی خانمان و زندگی صحیح ندارند، یک همچو چیزی باید با تدریج درست بشود، پهلویش بگذارید اینکه اقتصاد ما را از بین بردند بکلی، قرض ها را هم گذاشتند به دوش ملت ما و از بانک ها قرض کردند و هر چه که داشتند برداشتند بردند، همه اینهائی که شما می بینید، فرض کنید این چیزهائی که اینها داشتند گرو بانک هاست و پول از آن گرفته اند، اینها در چند ماه قبلش معلوم می شد که به فکر این بودند که از بین خواهند رفت، دنبال این بودند که همه چیز را ببرند و بردند همراه خودشان.

قیام برای خدا شکست ندارد

ولی خدا با ماست و خدا با شماست و کسی که برای خدا کار می کند، قیام برای خدا می کند این از هیچ چیز نباید بترسد، یعنی از اینکه شکست هم بخورد نباید بترسد. این شکست نیست. ما برای خدا کار می کنیم. سیدالشهدا هم شکست خورد اما برای خدا کار می کرد و شکست داد، در عین حالی که در صورت شکست خورد، شکست داد شما هم انشاءالله پیروز خواهید شد و انشاءالله امیدواریم که آنطوری که ما می خواهیم اسلام تحقق پیدا بکند، اسلام متحقق بشود وقتی که متحقق شد همه چیزها درست خواهد شد.
و از مجلس خبرگان گله نکنید آنها علماء هستند، آنها در فکر همه چیز هستند، طرح دارند آنها - خیال نکنید - همین کسی که از مجلس خبرگان و عضو آنها بود دیروز پیش من بود، طرح دادند اینها. خیال نکنید که اینها می خواهند مستکبرین را دوباره سر کار بیاورند، اصلاً مطرح نیست این مسائل، نه در مجلس خبرگان مطرح است و نه پیش مسلمان. یک کسی که مسلمانی فکر می کند، مطرح است که بخواهند دوباره بساط غارتگرهای سابق و رباخوری های سابق و نمی دانم سوار شدن به دوش کشاورزها و اینها و آن بساطی که خان ها برای کشاورزها درست می کردند؟ هیچ این مطرح نیست و هیچ خوف اینها را نداشته باشید و گول اینهائی که از مجلس خبرگان هی تکذیب می کنند، فریب نخورند، اینها همان ها هستند که می خواهند که مجلس خبرگان نتواند کار بکند و این نهضت نتواند به نتیجه برسد و برگردد به آن حالی که خودشان می خواهند، آن حال، آنهائی که خوب هایشان-

صحیفه نور جلد 10 صفحه 53

هستند یک جمهوری دموکراتیک می خواهند منهای اسلام، آنهائی که وابسته هستند که همان مسائل را می خواهند.

ولایت فقیه مجری قانون و مخالف دیکتاتوری است

در هر صورت، ما باید خودمان، شما، همه ملت مان دست به دست هم بدهیم و همانی که از اول فریاد می کردیم که آزادی، استقلال، جمهوری اسلامی، همین را تعقیب کنیم. جمهوری اسلامی، احکام، احکام اسلام، باید احکام، احکام اسلام باشد. این حرف هایی که می زنند که خیر، اگر چنانچه ولایت فقیه درست بشود دیکتاتوری می شود، از باب اینکه اینها ولایت فقیه را نمی فهمند چیست. - اگر ولایت - ولایت فقیه نباید بشود، برای اینکه باید به حکومت ملت باشد. اینها ولایت فقیه را اطلاع از آن ندارند. مسائل این حرف ها نیست، ولایت فقیه می خواهد جلوی دیکتاتوری را بگیرد، نه اینکه می خواهد دیکتاتوری بکند. اینها از این می ترسند که مبادا جلو گرفته بشود. جلو دزدی ها را می خواهد بگیرد. اگر رئیس جمهور باید با تصویب فقیه باشد، با تصویب یک نفری که اسلام را بداند چیست، درد برای اسلام داشته باشد، اگر درست بشود نمی گذارد این رئیس جمهور یک کار خطا بکند. اینها این را می خواهند. اینها اگر یک رئیس جمهور غربی باشد همه اختیارات دستش بدهند هیچ مضایقه ای ندارند و اشکالی نمی کنند، اما اگر یک فقیهی که یک عمری را برای اسلام خدمت کرده، علاقه به اسلام دارد، با آن شرایطی که اسلام قرار داده است که نمی تواند یک کلمه تخلف بکند. اسلام دین قانون است، قانون، پیغمبر هم خلاف نمی توانست بکند، نمی کردند، البته نمی توانستند بکنند. خدا به پیغمبر می گوید که اگر یک حرف خلاف بزنی رگ و تینت قطع می کنم. حکم قانون است، غیر از قانون الهی کسی حکومت ندارد، برای هیچ کس حکومت نیست، نه فقیه و نه غیر فقیه، همه تحت قانون عمل می کنند، مجری قانون هستند همه، هم فقیه و هم غیر فقیه همه مجری قانونند. فقیه ناظر بر این است که اینها اجرای قانون بکنند، خلاف نکنند، نه اینکه می خواهد خودش یک حکومتی بکند، می خواهد نگذارد این حکومت هائی که اگر چند روز بر آنها بگذرد برمی گردند به طاغوتی و دیکتاتوری، می خواهد نگذارد بشود، زحمت برای اسلام کشیده شود. خون های جوان های شما در راه اسلام رفت، حالا ما دوباره بگذاریم که اساسی که اسلام می خواهد درست بکند و زمان امیرالمؤمنین بوده و زمان رسول الله صلی الله علیه و سلم بوده، بگذاریم اینها را برای خاطر چهار تا آدمی که دور هم جمع می شوند و پاهایشان را روی هم می اندازند - عرض می کنم - چائی و قهوه می خورند و قلمفرسائی می کنند، مگر ما می توانیم اینها را بزنیم، مگر ما می توانیم؟ قدرت جائر است برای کسی، برای یک مسلمان که تمام این خون هائی که ریخته شده هدر بدهد و اسلام را بگذاریم کنار و چیزهائی هم که ولایت فقیه (یک همچو ولایت فقیهی نداریم) خوب شما نمی دانید، شما فقیه را اطلاع بر آن ندارید که می گویند ولایت فقیه نداریم. ولایت فقیه از روز اول تا حالا بوده، زمان رسول الله تا حالا بوده. این حرف ها چه است که می زنند اینها، همه این اشخاص غیر مطلع بر فقه، غیر مطلع بر مجاری

صحیفه نور جلد 10 صفحه 54

امور، این حرف ها را می زنند و اذهان را مشوب می کنند و اشخاص خیال می کنند که هی اینها نشسته اند اینجا برای سرمایه دارها، حالا این هم یک حرفی بود که حالا - شما - امروز من شنیده بودم که برای سرمایه دارها. مسأله این حرف ها نیست، این مطالب تبلیغات است. هیچ ابداً دنبال این مطلب نباشید که اینها چیز بودند. اشخاص صالحند، دائماً مشغول کار هستند و آنهائی که از اسلام می ترسند البته باید به همه چیز، چیز بکنند، اشکال، به همه چیز اشکال دارند، از آن طرف به هر فردی که پیش می آید اشکال دارند و به هر جمعی که پیش می آید اشکال دارند، هر که بگوید اشکال، به او اشکال دارند. انشاءالله خداوند همه شما را تأیید کند، موفق باشید. من خدمتگزار همه شما هستم و ما انشاءالله امیدواریم که به آن مقصدی که همه مان داریم، مال همه است، اسلام مال همه است، به آن مقصد انشاءالله برسیم.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها