0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  9:03 AM

بیانات امام خمینی در جمع اعضای خانواده های شهدای سردشت

تاریخ: 1358/07/29

همه انسان ها رفتنی هستند، چه بهتر که در راه خدا فدا شوند

بسم الله الرحمن الرحیم
من به همه شهدائی که در راه اسلام جان خودشان را فدا کردند، سلام می فرستم و از خدای تبارک و تعالی برای همه رحمت و آمرزش از خدا طلب می کنم و به همه بازماندگان آنها تسلیت عرض می کنم و من شریکم در غم همه و من خدمتگزار به همه هستم و دعاگو.
البته مصیبت برای بازماندگان زیاد است، لکن چون در راه خداست و شما خودتان را با صاحب شرع، با ولی اعظم، با رسول اکرم (ص) در بین آنها خودتان را وارد کردید، آنها هم عزیزان خودشان را در راه اسلام داده اند و شما هم عزیزان خودتان را داده اید و خواهرها هم همین طور. و آن چیزی که آسان می کند مصیبت ها را، این است که همه انسان ها رفتنی هستند و همه ماها رفتنی هستیم و چه بهتر که در راه خدا فدا بشویم و فدا شدند آنهائی که رفتند به جوار رحمت خدا.

با وحدت کلمه و قدرت ایمان، بدون توجه به تبلیغات دشمنان به پیش بروید

و من امیدوارم که این نهضت تا اینجا که آمده است و با همت جوان های برومند ما و با همت ملت بزرگ ما به اینجا رسیده است، از این به بعد هم با همت آنها، این راه را طی بکنیم و انشاالله اسلام به آنطوری که هست، به آن مترقی که هست در ایران تحقق پیدا بکند. می دانید که دشمن های اسلام الان به دست و پا افتاده اند که نگذارند اسلام تحقق پیدا بکند. در کردستان آنهمه غائله را درست کردند و اینها دشمن های اسلامند که آنجا غائله هارا درست کرده اند و عزیزان ما را کشته اند و در عین حال در نوشته هایشان نسبت می دهند به جمهوری اسلامی که جمهوری اسلامی اینها را کشته است و کردستان را می خواهد قتل عام مثلاً بکند.
اینها تبلیغاتی است که بر ضد جمهوری اسلامی می شود و برادرهای ما نباید گوش کنند به این تبلیغات و باید همانطوری که با قدرتمندی پیش رفته اند، از این به بعد هم با همان قدرت، قدرت ایمان، قدرت اسلام، با وحدت کلمه، همه با هم انشاالله با وحدت کلمه، با وحدت اسلام این راه را طی بکنیم. از این حرف هائی که اینها می زنند و از این دست و پائی که الان اینها می زنند هیچ وحشتی نیست، هیچ کاری اینها نمی توانند انجام بدهند. البته یک شلوغ کاری هائی می کنند، یک زحمت هائی تولید

صحیفه نور جلد 10 صفحه 25

می کنند، لکن آنها می خواهند باز رژیم سابق را یا شبیه او را برگردانند و این آرزوئی است که به گور خواهند برد.
من از خدای تبارک و تعالی سلامت همه شما را خواستارم و رحمت برای شهدا و سعادت و عافیت و اجر برای شما از خداوند تبارک و تعالی می خواهم و من خدمتگزار همه تان هستم.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها