0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  9:00 AM

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از فرماندهان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی و خانواده های شهدای پاوه

تاریخ: 1358/07/09

امیدوارم نام این شهدا در نامه ای که اسم شهدای بدر و کربلا نوشته شده، ثبت شود

بسم الله الرحمن الرحیم
همانطوری که در حدیث وارد شده است که (کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا) در جهات مختلفه ای که این عبارت افاده می کند یک جهتش هم همین حزنی است که برای ما تقریباً هر روز از مشاهده معلولین، مشاهده مادرهای داغدیده، پدرهای فرزند از دست داده، برادرهای برادر کشته شده و بالاخره شهدائی که در راه اسلام از دست رفته اند برای ما هر روز یک روز عاشورا است و من نمی دانم چطور از شما برادرها و خواهرها که عزیزان خودتان را که عزیزان ما هم بودند از دست دادید، چطور تسلیت بگویم و چطور عذرخواهی کنم. شما می دانید که اسلام آنقدر عزیز است، آنقدر بزرگ است که پیغمبر اسلام و اهل بیت آن بزرگوار، هستی خودشان را،همه چیز خودشان را در راه اسلام فدا کردند، ماهم که پیرو آئین مقدس هستیم و پیرو پیغمبر اسلام و ائمه اسلام هستیم، اگر یک مقداری فداکاری کنیم و در راه اسلام همانطور که آنها فداکاری کردند، ما هم فداکاری کنیم، برای ما هر چند سخت باشد لکن یک آسایش فکری است. من از شما آقایان و خانم که از راه های دور و جاهای مختلف کشور آمدید، من به شما تسلیت می گویم و از شما تشکر می کنم و دعاگوی همه شما هستم و از خدای تبارک و تعالی برای شهدا رحمت و برای شماها سلامت و سعادت طلب می کنم. امیدوارم که این شهدا، در نامه ای که اسم شهدای بدر و کربلا نوشته می شود اسم اینها نوشته شده باشد و برای شماها هم همانطور که باز ماندگان کربلا واحد و امثال اینها بودند و اجر داشتند شما هم در شمار آنها نامتان به ثبت برسد و چون آقایان جمعیت تان هم زیاد است من معذرت می خواهم و بیشتر مزاحمتان نمی شوم. من دعاگوی همه شما هستم و همین طور خدمتگزار همه شما و امیدوارم که خداوند دعاهای همه ما را در حق همه مستجاب کند و خدمت های همه را برای اسلام بپذیرد.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها