0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  9:00 AM

بیانات امام خمینی در جمع کارکنان ارتوپدی اصفهان و اعضای خانواده های شهدا

تاریخ: 1358/07/07

بیداری ملت مایه حفظ حیثیت اسلام و مسلمین

بسم الله الرحمن الرحیم
دیروز جمعی از معلولین اینجا بودند که ما از این جهت که مواجه شدیم، موجب تاثر و تاسف. و امروز که شما می گوئید که چهار میلیون در ایران معلولین هست و این معلولین انقلاب زیاد هست و این موجب تاسف بسیار ماست که ما یک چنین جوانانی که در این انقلاب معلول داشتیم و عده کثیری هم اشخاصی بودند که از بین رفته اند، منتها در مقابل یک چنین ضایعات آن چنان چیزی که به دست آوردیم به نظر می آید که بیشتر باشد، برای اینکه حیثیت اسلام و حیثیت ملت ایران داشت پایمال می شد، کوشش داشتند به اینکه حیثیت اسلام را ساقط کنند و ملت ما را هم همین طور، و خداوند تعالی خواست که این عمل آنها بوجود نیاید و ملت ما را بیدار کرد به طوری که همه قشرها کوشش کردند و با همت همه قشرها، چه دانشگاهی، چه روحانی، چه کارمند، چه بازاری، چه اداری، همه اینها کوشش کردند تا بحمدالله این توطئه شیطانی و این سد طاغوتی را شکستند.

چون امر برای خداست تحمل مصیبت آسان است

و من امیدوارم که خداوند به ما و همه شما توفیق دهد که این خلل هائی که در ایران پیدا شده است بتوانیم پر کنیم و این معلولین انشاء الله شفا پیدا بکنند و معالجاتی که لازم است برای آنها انجام گیرد.
البته امثال شما که در این امر وارد هستید و مواجه هم هستید دائما با این قشر معلولین و معلوم است که روحیه شما متاثر می شود از اینها، لکن کارتان اگر برای خدا باشد ارزنده است. امیدوارم به شماها سلامت و صحت بدهد که در راه خیر کوشا باشید و همه نظرتان به این باشد که یک اشخاصی که برادرهای ما هستند، برادرهای شما هستند و اینها در این راه معلول شده اند، یا اینکه معلول بوده اند، اینها نجات پیدا بکنند و به آن اندازه که می توانید به آنها خدمت بکنید. اما راجع به آن تقاضائی که دارید، ممکن است این کاغذ پیش من است باشد تا من مطالعه کنم و مراجعه کنم انشاء الله بلکه انجام بگیرد انشاء الله و من از شما متشکرم و خداوند به همه شما صحت و عافیت عنایت کند.

صحیفه نور جلد 9 صفحه 228

من به شما و سایر بازماندگان شهدا تسلیت عرض می کنم و شریک شما هستم در این مصیبت ها و شریک ملت ایران در این مصیبت هائی که به آنان وارد شده است و می شود. ولکن آن چیزی که مصیبت ها را آسان می کند اینست که برای خداست و چون امر برای خداست باید پشتیبانی از احکام خدا واز اسلام است، آسان می شود همه امور. اولیاء ماهم همه چیزشان را برای اسلام فدا می کردند و فدا کردند - خداوند انشاء الله به شما صبر عنایت کند و آنها را رحمت کند.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها