پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396 8:57 AM
تاریخ: 1358/07/01
بسم الله الرحمن الرحیم
خط مشی را اسلام معین کرده است و ما تابع اسلام هستیم و آن این است نشریاتی که شما می خواهید اقدام بر چاپ آن بکنید، باید اسلامی باشد و منزه از انحرافات و البته این تشخیص با یک هیاتی باید باشد، آقایان مثلاً هیاتی را تعیین بکنند که در این امور وارد باشند و کتاب ها وقتی که بناست نشر بشود، به نظر آقایان برسد و آن آقایان وقتی که تصویب کردند مانعی ندارد و مخالف با اسلام هم نبود آن وقت نشر بدهند. چون ممکن است که یک وقت یک کتابی چند سطرش اسلامی باشد و در خلالش یک مسائلی غیر اسلامی باشد، ابتدائش یک جور باشد بعدش یک انحرافاتی داشته باشد و شما که می خواهید برای اسلام خدمت کنید خدای نخواسته این اسباب این بشود که برخلاف مسیر اسلامی باشد و لهذا باید کتاب ها تحت نظر اهل علم باشد، اهل علم مطلع بر این مطلب های انحرافی و آنها مطالعه کنند و وقتی این کتابی که می خواهید نشرش بدهید، وقتی مطالعه کردند آنها، تصدیق کنند که این نشرش مانع ندارد بعد نشر بدهند. و البته این خدمت بسیار بزرگی است که به اسلام شما می توانید بکنید و آن نشر معارف اسلامی، نشر احکام اسلام، نشر حقایق اسلام، نشر مکتب اسلام و کتبی که این نحو هستند، نشرش بسیار خوب و انشاء الله شما ماجور هستید در این امر، لکن با این وضع باید باشد، با این وضعی که عرض کردم که مصون باشد از اینکه یک وقت خدای نخواسته شما می خواهید یک کار خیری بخواهید بکنید، با دست خود شما یک کار خلافی انجام بگیرد. این باید با یک کنترل شدیدی از طرف یک هیاتی چند نفری که خودتان تعیین بکنید و مورد تصدیق مثلاً اهل علم تهران باشد، باشد، آنوقت آنها، آن چند نفر بررسی کنند و شما هم مشغول باشید و انشاء الله خداوند حفظ کند شما را و من هم دعاگوی همه تان هستم انشاء الله. و مسؤولیت شما بسیار سنگین است و کار شما بسیار با ارزش و مسؤولیت هم زیاد پر ارزش است برای اینکه نشر احکام خداست، نشر مکتب الهی است، مسؤولیت زیاد است برای اینکه باید طوری انجام بگیرد که خدای نخواسته یک وقت لغزش در آن نباشد و کتابی که مثلاً غیر اسلامی و انحرافی باشد در آن نباشد و این البته باید یک دسته ای، یک جمعی این کار را انجام بدهند. انشاء الله خداوند تأییدتان کند.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.