0

صحیفه نور امام خمینی

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:53 AM

بیانات امام خمینی در جمع اعضای گروه اعزامی جمعیت شیر و خورشید (سابق) به کردستان

تاریخ: 1358/06/25

 

اطاعت از حکومت اسلامی، وظیفه اسلامی و وجدانی است

بسم الله الرحمن الرحیم
ما باید همانطوری که ملاحظه کردید که با کمک همه قشرهای دولت این پیروزی معجزه آسا را به دست آوردیم، کمک همگی بود که توانست یک همچو اعجازی را بکند و توجه به مبادی، حالا هم که باز بین راه هستیم و احتیاج داریم به اینکه از قدرت هائی که هست استفاده کنیم، باید گمان نکنیم که مطلب گذشته است. اینها که استفاده از این مملکت کردند و چشم طمع شان باز و از اینجا نبریده است، اینها در صددند که کارشکنی هائی بکنند و هر چه بتوانند نگذارند یک مملکت آرامی، یک مملکتی که خودش، خودش را اداره کند و خودکفا باشد، نگذارند که یک همچو چیزی پیش بیاید و لهذا این توطئه را که می بینید پیش می آورند، کردستان را به آن صورت درست کردند و محتمل است که باز هم جاهای دیگر را، و ما باید با توجه به این معنا که ما بین راه هستیم و باز گرفتاری داریم، همه مان کمک کنیم.
معنی کمک این نیست که شمائی که مامور شیر و خورشید سرخ هستید یک کار دیگر انجام بدهید، معنی اش این است که آن کاری که به دست شماست خوب انجام بدهید. در حکومت غیراسلامی و طاغوتی وجدان شما خیلی همراه نبود که اطاعت از آنها بکنید، اگر هم اطاعت شده، اطاعتی بوده است که اطاعت الزامی بوده، لکن حالا که متبدل شده است و یک حکومت اسلامی ملی است که از خودتان است، دیگر یک چیزی نیست که تحمیلی باشد و یک دستگاهی نیست که دستگاه ظلم و جور و این طور چیزها باشد، باید یک وظیفه اسلامی وجدانی را ما احساس بکنیم که با آن وظیفه اسلامی و با آن وظیفه انسانی، کارها را خوب انجام بدهید.
 

تحول روحی ملت، موجب طمانینه است

و من دلخوشم به اینکه یک همچو تحولی در ایران، در همه قشرها شده است. الان در همین قضیه جهاد سازندگی، خوب، انسان می بیند که از همه جا اشخاصی که تحصیل کرده اند. خصوصاً خانم ها، اینها همین امروز هم در مصاحبه ای که بود، من گوش کردم دیدم که می گوید ما از اول آفتاب می رویم سراغ کار تا غروب. این یک مسأله ای است که یک تحولی است پیدا شده است، یعنی با

صحیفه نور جلد 9 صفحه 142

اشتیاق و احساس اینکه باید برای مردم کار بکنیم مشغولند و مسلماً در شما هم همین معنا هست. شکی نیست که حالا دیگر با اینکه یک الزامی عرض می کنم یک اجباری، اینها نیست، خودتان داوطلبید و مشکلاتی اگر هست، خودتان مشکلات را رفع می کنید. بنابراین آن چیزی که مایه دلخوشی ماست این است که این تحول اسلامی که با دست خدا پیدا شده است و کسی نمی توانست یک همچو تحولی ایجاد کند خصوصاً تحولات روحی که از امریکا یک عده ای جوان چند وقت پیش از این آمدند که، ما آمدیم برای همین جهاد سازندگی و برویم به دهات، من به آنها گفتم خوب، من می دانم که شماها اهل اینکه بتوانید به یک قدرتی درو بکنید یا بنائی بکنید یا چه، همچو چیزی را، همچو قدرتی ندارید، لکن متوجه باشید که کار شما چه کار ارزنده ای است، شما وقتی که از آمریکا آمدید و رفتید در روستای فلان و مردم دیدند که یک دسته از جوان تحصیل کرده آمریکا که شاید بعضی شان هم مهندس، بعضی شان دکتر باشند آمده اند درو می خواهند بکنند، این یک روحیه بزرگی به مردم اعطا می کند که آن رعیتی که امروز یک جریب را مثلاً درو می کرده، فردا دو جریب را درو می کند. این، قدرت می دهد، خیال نکنید، خیال نکنید که ما کارمان کم است، کار شما از حیث معنویت خیلی زیاد است. وقتی این رعیت ها که تا حالا هر چه دیده بودند، هی یک سربازی یا یک ژاندارمی برود و اذیت کند، همین را دیده بودند، یا اخاذی کند، حالا بینند که یک دکتری، یک مهندسی، یک محصلی می رود، چه از مرکز اینجا، چه از خارج می رود و به اینها کمک می کند، اینها تاکنون به چشم شان نخورده بود که یک دسته از خانم هائی که در شهرستان زندگی می کردند، اینها بروند توی این جمعیت هائی که دارند درو کنند همراه آنها درو بکنند، همچو چیزی به چشممان نخورده بود، به خیالشان نمی آمد، حالا وقتی که می بینند یک همچو حس انسانی پیدا شده است و این در سایه اسلام پیدا شده و قدرت های ظاهری نمی تواند یک همچو تحولی را بدهد، تحول اسلامی و انسانی است، این آنها را همچو دلخوش می کند که کارهاشان را و قدرتشان را چند مقابل می کند بنابراین یک تحول انسانی و یک تحول روحی حاصل شده است که این موجب طمانینه انسان است. موجب اطمینان است.
من امیدوارم که این محفوظ بماند و ملت ما همین طور زنده که حالا زنده هستند زنده بمانند و این مملکت را با این زندگی، با این هوشیاری مملکت را به پیش ببرند، به طوری که افراد خودشان دیگر راه خودشان را پیدا کرده باشند که فقدان با اشخاص هیچ خللی وارد نشود. خداوند انشاءالله شما را حفظ کند، موید، منصور و مشکلات را رفع کند. البته مشکلاتی در دولت هست، مشکلاتی هست الان زیاد و اینها باید با همت همه رفع بشود و من امیدوارم که انشاءالله رفع بشود.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها