0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:50 AM

بیانات امام خمینی در جمع اعضای خانواده شهید هادی فرخ نیا

تاریخ: 1358/06/15

بیانات امام خمینی در جمع اعضای خانواده شهید هادی فرخ نیا

بسم الله الرحمن الرحیم
ما هر روز مواجه می شویم با این جنایاتی که از طرف بازمانده های رژیم سابق می شود. ما هر روز باید متاثر باشیم از این مصیبت هائی که بر ما و بر خواهران و برادران ما وارد می شود لکن آنکه ما و شما را تسلیت می دهد اینست که این کارها برای خدا بوده است و چیزی که برای خداست محفوظ می ماند. اسلام از این شهدا زیاد داشته است صدر اسلام پیغمبر اکرم شاهد شهدای بسیار بزرگ بوده است و حضرت امیر سلام الله علیه، هم شهید شد و هم شاهد شهدای بزرگ بود. بعد از او هم حضرت سیدالشهدا سلام الله علیه، هم شهید شد و هم شاهد شهدای بزرگ بود. اسلام همیشه از این فدائی ها داشته است و قرآن کریم که به همه ما و به همه بشر حق دارد سزاوار است که ما در راه او فداکاری کنیم. من از خدای تبارک و تعالی رحمت برای آن شهید طلب می کنم و صبر و اجر برای ما در و عیال و سایر باز ماندگان او خداوند به شما صبر عنایت کند و این شهید را در نتیجه اعمال شما جزء شهیدانی که فداکار در راه اسلام بوده اند ثبت کند. من به شما تسلیت عرض می کنم و شریک شما هستم در این غم ها و در این گرفتاری ها و این باری است که روی دوش ما سنگینی می کند. مهم اینست که برای اسلام است. امیدوارم که برای اسلام برای همه محفوظ بماند و فدائی ان ما، فدائی ان اسلام، در ردیف شهدای درجه اول در صدر اسلام باشند. خداوند همه تان را حفظ کند، موفق باشید.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها