پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396 11:30 PM
تاریخ: 1358/05/31
بسم الله المنتقم
از مقام رهبری انقلاب و فرماندهی کل قوا اخطار کنم:
1- اینجانب پشتیبانی خود را از قوای انتظامی، ارتش، ژاندارمری ، شهربانی و پاسداران انقلاب اعلام می کنم و اجازه نمی دهم قلم یا قدمی در تضعیف آنان به کار رود. متخلفین، مجرم و در صورت احساس توطئه در دادگاه های انقلاب محاکمه انقلابی می شوند و از این تاریخ هیچ کس و هیچ مقامی حق تضعیف آنان را ندارند.
2- افراد قوای انتظامی فوق باید اطاعت از مافوق و حفظ سلسله مراتب را بکنند و در صورت تخلف مجرم شناخته می شوند و با احساس توطئه دستور محاکمه در دادگاه های صحرائی را می دهم.
3- اعتصابات قوای انتظامی اکیداً ممنوع می شود و در صورت تخلف مجرم شناخته شوند و محرکین، ضد انقلاب شناخته می شوند و در دادگاه های انقلابی به کیفر انقلابی می رسند و با احساس توطئه دستور دادگاه های صحرائی نسبت به آنان را می دهیم.
4- اکیداً دستور می دهم که قوای انتظامی بخصوص ارتش و پاسداران انقلاب هماهنگ باشند و تمام گروه های پاسدار نیز هماهنگ باشند و در سرکوبی اشرار و پاکسازی مناطق بخصوص کردستان و خوزستان همکاری کنند. متخلفین مجرم و محرکین محاکمه انقلابی می شوند.
5 - به اعضای حزب دمکرات و کردهای غیور و پاکدل که از طرف سران توطئه گر این احزاب و خیانتگران به اسلام و ملت اغفال شده اند، اعلام می شود در صورتی که خائنان را رها کرده و به ملت و به اسلام بپیوندند و خود را به پادگان ها و مقامات انتظامی معرفی کرده سلاح خودشان را تحویل دهند، مورد عفو واقع می شوند و اگر سران خائن را دستگیر و تحویل دهند پاداشی بزرگ به آنان می دهم و در صورتی که به مخالفت با ملت و دولت پایداری کنند به سزای اعمال ضد اسلامی خود می رسند و با شدت با آنان عمل می شود.
6- به مردم شریف کردستان اعلام می کنم که شما را برادر و برابر خود می دانیم و از حقوق برابر با سایرین، برادران ایرانی تان در هر کجا باشید برخوردار خواهید شد و در جمهوری اسلامی هیچ فرقی بین ترک، کرد و لر و عرب و فارس و بلوچ نمی باشد.
7- به مدیر عامل شرکت نفت دستور داده ام که با مذاکره با دولت پول یک روز نفت را به کردستان اختصاص دهد و دولت موظف است در اسرع وقت، در عرض یک هفته این امر را انجام دهد و برادران عزیز کرد ما که مورد هجوم اشرار قرار گرفته اند مورد توجه قرار دهد و نسبت به سایر استانها نیز اقدام می شود. 8- از ملت رزمنده و شریف ایران باید تشکر کنم که باکمال صداقت و شجاعت آمادگی خود را برای سرکوبی اشرار و حفظ سرحدات کشور اعلام داشتند و به پشتیبانی از قوای انتظامی برخاستند. پاسداران و سایر قوای انتظامی امروز از اسلام و در مسیر اسلام هستند و پشتیبانی از آنان وظیفه شرعی و ملی همگی ماست .
روح الله الموسوی الخمینی
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.