پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396 11:30 PM
تاریخ: 1358/05/08
بسم الله الرحمن الرحیم
در آستانه انتخابات خبرگان برای بررسی پیش نویس قانون اساسی جمهوری اسلامی لازم است با ملت شریف و مبارز مطالبی را در میان گذارم:
1- ملت شریف با نهضت عظیم خود و قیام مردانه، با ایثار جان و خون و از دست دادن ده ها هزار شهیدان ارجمند و به جا گذاشتن ده ها هزار معلول و معدوم، کشور را از لوث وجود خیانتکاران و اجانب پاک و با رفراندم بی مانند خود به جمهوری اسلامی رأی مثبت داد که حکومت عدل اسلامی برقرار و احکام مترقی اسلام اجرا شود و از این جهت جمهوری صد در صد اسلامی است و قانون اساسی آن باید به هیچ وجه مخالف با احکام اسلام نباشد و برای رسیدن به این مقصود لازم است با شور و شعف همانند رفراندم، زن و مرد و بزرگ و کوچک به صندوق آراء هجوم برده و آراء خود را در آن بریزند و هر چند ماه مبارک است و زحمت دارد لکن این امر از عبادات بزرگ محسوب خواهد شد.
2- خبرگانی که برای رسیدگی به قانون اساسی جمهوری اسلامی انتخاب می شوند باید آشنا به مسائل اسلام و خبره در آن باشند و نیز معتقد به اسلام و متعهد و امین و ملی و مورد اعتماد و بی گرایش به چپ و راست و پرهیزکار باشند. ملت عزیز! سرنوشت خود را به کسی دهید که در مسیر شماست که مسیر اسلام است. در هر شهرستان و حوزه انتخاباتی علمای اعلام و معتمدین محل منتخبین خود را با وحدت کلمه تعیین و ملت را دعوت به انتخابات آنان کنند و من امیدوارم که ملت شریف از ارشاد علمای اعلام خود بهره مند شده و اسلام و مصالح کشور اسلامی را با این عمل انسانی - اسلامی حفظ نمایند.
اینجانب راجع به قانون اساسی و خبرگان مطالبی دارم که انشاءالله بعد از این بیان می کنم.
3- این روزها در بعضی مصاحبات و مطبوعات مطالبی مبنی بر نزدیکی خطر منتشر می شود که جز جنگ اعصاب و تبلیغات بی سرو پا چیزی نیست. ملت ما که قدرت شیطانی عظیم دشمن را از دست او گرفت و رژیم شاهنشاهی را از تاریخ محو کرد از این تبلیغات بی مایه نمی هراسد. امروز به خواست خداوند متعال قدرت در دست ملت است و جوانان برومند ایران چون سدی عظیم در مقابل دسیسه ها و توطئه ها ایستاده اند و ما هیچ باکی از این ریشه های گندیده نداریم و تمام توطئه ها را در نطفه خفه
می کنیم. من به ملت مبارز اطمینان می دهم که خطری ما را تهدید نمی کند و توصیه کنم که از موضع قدرت هوشیارانه مراقب توطئه ها باشند و راه را بر خائنان به ملت و کشور ببندند و وحدت خود را حفظ کنند و از تبلیغات منحرف رسانه ها نترسند که خداوند متعال پشتیبان ماست.
4- من ارباب جراید و رسانه ها و گویندگان را نصیحت می کنم که دست از این شایعه افکنی ها بردارند و مسائل بیهوده و مطالب دروغ را برای زیاد شدن تیراژ پخش نکنند، که اگر احساس توطئه و فساد شود ملت با آنها به طوری دیگر عمل می کنند.از آزادی سوء استفاده نکنید و مسیر ملت را رها ننمائید و از بزرگ نشان دادن و قایع کوچک بپرهیزید که صلاح ملک و ملت در آن است. از خداوند تعالی عظمت اسلام و مسلمین را خواستارم.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
روح الله الموسوی الخمینی
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.