پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396 11:30 PM
تاریخ: 1358/05/03
بسم الله الرحمن الرحیم
با حلول ماه مبارک رمضان، ماه عبادت و سازندگی، ماه تجدید قوای معنوی، شهرالله الاعظم که در آن عموم مسلمانان در صف واحد متوجه به موضع قدرت لایزال و تجهیز در مقابل قوای طاغوتی هستند، لازم است با توحید قدرت و قدرت واحده در مقابل طاغوت های زمان و چپاولگران بین المللی بپا خیزند و از ممالک اسلامی دفاع کنند، دست خائنان را کوتاه و امید آنان را قطع نمایند. اکنون عموم مسلمانان و مستضعفان و خصوصاً ایران عزیز و لبنان و فلسطین مغضوب، مراحل حساسی را در پیش دارند. ایران با اخلالگران وابسته به رژیم و منحرفین و صهیونیسم جهانی و لبنان و فلسطین با اسرائیل دشمن اسلام و مسلمین و مفسد آدمخوار روبروست. اکنون برادران مسلمان ما در فلسطین و لبنان گرفتار تجاوزات غیر انسانی اسرائیل اند و اگر خدای نکرده اسرائیل در آن میدان پیروز شود، دامنه تجاوزاتش را به سایر کشورها نیز خواهد کشید. مقتضی است در اجتماعات ماه مبارک به برادران فلسطینی و لبنانی دست جمعی دعا شود.
لازم است در آستانه فرا رسیدن ماه مبارک رمضان مطالبی را تذکر دهم:
1- در این موقع حساس که بیش از هر وقت دیگر احتیاج به اجتماعات اسلامی داریم، لازم است ملت مسلمان ما در تمام بلاد به مساجد روی آورند و نهضت را از راه مساجد که دژهای محکم اسلامند، زنده نگه دارند و با شعارهای اسلامی نهضت را پیش برند.
2- خطباء محترم و اهل منبر، مردم را به وحدت کلمه و ادامه نهضت و تقوی و صبر انقلابی دعوت کنند و از اختلاف و تفرقه که اساس شکست و عقب ماندگی است بترسانند و با یاد آوری جهاد سید مظلومان و مصیبات وارده بر آن حضرت، ملت را به مجاهدت تا پیروزی نهائی و رسیدن به حکومت اسلامی در تمامی ابعادش فرا خوانند. ذکر فداکاری ها و مجاهدات مجاهدین صدر اسلام، نه تنها در امروز، بلکه تا ابد اسلام را زنده نگه می دارد.
3- لازم است علماء جمیع بلاد، از مرکز تا دورترین استان ها و شهرستانها برای رسیدن به هدف اسلامی تشریک مساعی نمایند و برای انتخاب مجلس خبرگان، همه مجتمعاً در انتخاب کاندیدا مشترک باشند و هر یک یا هر محل کاندیدای جداگانه نداشته باشند، که در این تفرق، خوف شکست و مخاطره عقب راندن اسلام و احکام مترقی آن است. امروز، چنانچه ملاحظه می نمائید بعضی
از گروه هائی که با هم اتحاد نداشته اند، در این امر متحد شده و کاندیدای مشترک تعیین نمودند. من بیم آن دارم که شما از حق خود متفرق شوید و خدای نخواسته سستی در انقلاب پدید آید. لازم است در این امر حیاتی، برای مصالح اسلام از مقاصد دیگر دست برداشته و همه علما و قشرهای علاقه مند به اسلام، خصوصاً جوانان پرشور اسلامی در تعیین خبرگان، متحد شوند. در این صورت خداوند تعالی با شماست. امیدواریم که در این چند روز، کاندیداهای مشترک همه علماء بلاد و علاقه مندان به اسلام را در رسانه ها بشنوم و بخوانم. از خداوند تعالی قدرت اسلام و پیروان را خواهانم.
4- من با پشتیبانی ملت عظیم مسلمان، از موضع قدرت به بدخواهان نهضت اسلامی و به توطئه گران راست و چپ اخطار می کنم که دست از افساد و توطئه بردارید و برای مصالح کشور به ملت بپیوندید و از نفاق و خدمت به اجانب بپرهیزید و گمان نکنید با این حرکات جاهلانه می توانید ملت را از مسیر خود باز دارید و نیز به مطبوعات و رسانه های جمعی همین اخطار را اکیداً می کنم، آزادی غیر از توطئه است. از توطئه های خلاف مصالح عالیه اسلام و کشور و ملت جدا جلوگیری می شود و من در صورت احساس خطر جدی، مسائل را با ملت عزیزم در میان می گذارم تا ملت دلیر، خود تصمیم لازم را بگیرد، که تا به حال در مسائل مختلف، تصمیم قاطعانه گرفته است.
5- اینجانب به برادران اسلامی، در همه کشورها خصوصاً به برادران عرب و ملت عظیم عرب که پیشتازان اسلامند، خطر عظیم اجانب، خصوصاً صهیونیسم را کراراً اعلام کرده ام. لازم است در شهر رمضان که ماه اجتماعات اسلامی است، مومنین در مجامع عمومی پرده از توطئه های این غول جهانخوار برداشته و خطرات دشمن انسانیت را بر ملا کنند.
6- لازم است از متفکرین بزرگ جهان اسلام دعوتی به عمل آید تا ابعاد مختلف انقلاب کبیراسلامی ایران تشریح گردد و ضرباتی که این انقلاب بر پیکر جهانخواران بین المللی زده است ارزیابی گردد تا تبلیغات سوء دشمنان انقلاب اسلامی ما نقش بر آب گردد. از خداوند متعال عظمت اسلام و کشورهای اسلامی را خواستارم .
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
روح الله الموسوی الخمینی
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.