پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396 11:27 PM
تاریخ: 1358/04/24
بسم الله الرحمن الرحیم
من اینطور احساس می کنم که باقیمانده رژیم مأیوس شدند، مأیوس شدند از اینکه بتوانند دیگر یک کاری انجام بدهند. دلیل مأیوس شدن، این دست زدن به این ترورها و به این کارهای خرابکاری است. خوب لابد شنیدید که امروز هم یکی از علمای تهران را ترور کردند لکن موفق نشدند که بکشند، سه تا گلوله اصابت کرده است به یکی از علمای تهران. اینها دلیل بر ضعف است، کسی که خودش را دیگر ضعیف می داند و از بین رفته می داند به این امور تخریبی دست می زند و در اطراف کشور می خواهد یک شلوغکاری هائی بکند و اذهان را مشوش کند و به خیال خودشان ارعاب کنند، در صورتی که ملت ما دیگر نمی ترسند از اینها. خود آنها که بودند با همه قوایشان ملت از آنها نترسید، در خیابان رفت، در خیابان ها از بچه های کوچک تا مردهای بزرگ، زن ها مردها رفتند در کوچه ها و در خیابانها و فریاد کشیدند و با فریاد الله اکبر و اسلامی شکست دادند اینها را. بنابراین یک خیال باطلی است که اینها می کنند که با یک ترور یک شخصی یا فرض کنید که یک پایگاهی را یک وقت یک تخریبی بکنند دیگر کاری می توانند انجام بدهند. این ها مأیوس از این مسائلند از این جهت یک همچو خرابکاری هایی می کنند و باید ملت قوی باشد و با قوت نفس، با اراده مصمم پیش برود و باید ما یک سؤالی از اینهائی که، بعضی از این طایفه هایی که دست به این شلوغکاری ها می زنند و خودشان را اسلامی معرفی می کنند یا طرفدار خلق و توده و امثال ذلک، طرفدار آنها حساب می کنند، ما یک سوالی از اینها بکنیم که خوب و شما اگر اسلامی هستید و مسلمان هستید، چطور بر خلاف اسلام اقدام می کنید؟ و کشتن یک شخصی که در عمرش همیشه مشغول به ترویج اسلام بوده است، به تائید از مکتب اسلام بوده است مثل مرحوم آقای مطهری یا سوء قصد به عالمی که در تمام عمرش مشغول به خدمت بوده است، هیچ کس از او یک چیزی که بر خلاف مصلحت اسلام باشد ندیده است، مثل آقای، آقا سید رضی که الان هم در بیمارستان خوابیده اند، این با کجای اسلام (این) جور در می آید؟ شما مدعی هستید که ما مسلمان هستیم و برای اسلام می خواهیم خدمت کنیم و علمای اسلام را، اولاد پیغمبر را مورد اصابه قرار می دهید.اگر آن دسته باشند، و اگر آن دسته ای باشند که می گویند ما طرفدار توده ها و خلق و اینها هستیم، می گوئیم شما در این پنج ماهی که جمهوری اسلامی متحقق شده است،
جز خدمت به مردم در این پنج ماه چیزی دیدید که حکومت فعلی، مأمورینش ریخته باشند منزل یک کسی و یک آدم بیگناهی غارتی کرده باشند، بیگناهی را گرفته باشند جز اینکه آن اشخاص فاسد را محاکمه می کنند و کسانی که فوج فوج مردم را کشتند یا امر به کشتن کردند. آیا شما زراعت های مردم را آتش می زنید نمی گذارید که زراعت کنند و کشت کنند، وقتی هم کشت کردند، نمی گذارید برداشت کنند وقتی هم خرمن کردند، خرمن ها را می سوزانید، این خدمتی است به ملت؟ خدمتی است به توده مردم؟ آن رفراندمی که همه مردم با آن موافق بودند و رأی دادند و صد، نود و هشت، نود و هشت و نیم رأی دادند، شما اگر چنانچه توده مردم را می خواهید، مصالح مردم را می خواهید، خوب این مردم می خواهند همه شان، چه شد که خرابکاری کردید؟ چه شد که تحریم کردید بعضی شماها؟ صندوق هائی که، بعضی صندوق ها را آتش زدید با اسلحه مانع شدید از اینکه بعضی ها رأی بدهند، این موافق با مصلحت توده بود؟ حالا که دارند برای این مردم خدمت می کنند، خانه سازی مشغولند الان، پاکسازی مشغولند الان، مردم دارند خدمت می کنند، شما در مقابل اینها اینطور دست به هرج و مرج می زنید، اینها موافق با مصلحت مردم است؟ و ما از این کارهائی که اینها می کنند همیشه در دادگاه ها، همین است که در دادگاه ها اگر یک کسی یک کاری می کرد، می روند دنبال اینکه چه شخصی از این نفع برده، آن کسی که صاحب نفع است کی هست تا اینکه راه پیدا کنند بر اینکه از چه طریقی این جرم واقع شده است. ما هم در اینجا وقتی که ملاحظه می کنیم که این خرابکاری مثلاً خرمن سوزی ها، نگذاشتن اینکه مردم زراعت کنند، جلوگیری از کارمندانی که می خواهند کار بکنند، جلوگیری از کارخانه هایی که می خواهد به راه بیفتد، باید ببینیم این به نفع که تمام می شود، تا ما برویم سراغ آن که اینها از عمال آن طایفه اند که به نفع آنها تمام می شود و به نظر می آید که در باب زراعت که حتماً به نفع آمریکاست. آمریکاست که عرضه دارد، زراعت های خودش را زیادی دارد و اگر چنانچه مشتری نداشته باشد، باید بسوزاند یا باید به دریا بریزد. سایر کشورها اینطور نیستند. آنها هم محتاج (هستند) به شوروی هم از آمریکا صادر، می شود.این خرمن سوزی و جلوگیری از کشاورزی به نفع آمریکاست و اما، حدسی که ما می زدیم که این اشخاصی که خودشان را چپی معرفی کنند یا به نفع خلق به خیال خودشان معرفی می کنند اینها عمال آمریکا هستند، نه اینکه مربوط به آن طایفه دیگر باشند. می شود به آنها هم باشند اما بیشتر احتمالش این است که اینها آمریکائی باشند، ساخته آنها باشند چنانکه اساس حزب توده را من یادم است، آن کسی که حزب توده را در ایران ایجاد کرد سلیمان میرزا بود. سلیمان میرزا همسفر من بود در مکه، آدم نمازخوان و آدم مؤمن. دو تا هم، بچه از سر راه برداشته بود که معامله اولادی با آنها می کرد، آن هم برداشته بود آورده بود مکه، این توده به آن معنا که اینها می گویند نبود که اعتقاد هیچ نداشته باشد. اصلا این از طریق انگلیس ها این طرح را ریخته بود. آنوقت، در آنوقتی که سلیمان میرزا بود. زمان سابق بود، آمریکائی ها خیلی در اینجا چیز نداشتند بلکه هیچ، این که زیاد دست داشت انگلیس ها بودند ولهذا رضاشاه (را) هم انگلیس ها آوردند، به طوری که خود آنها در رادیو گفتند، گفتند ما این را آوردیم و بعد که خیانت کرد بیرونش کردیم. حالا دیگر انگلیس ها نیستند، هر چه هست
آمریکاست که زیادتر، در اینجاها، هم نفع و طمع زیادتر است هم نفوذش در این ممالک شرقی بیشتر است و انشاءالله این نفوذ در ایران دیگر قطع شد و قطع می شود.
از این جهت به نظر آدم می آید که این شلوغکارها به نفع آمریکا دارند کار می کنند. اگر مدعی اند که به نفع ملت و آنطور که ادعا می کنند که ما می خواهیم ملت چه بشود، خوب اینها می بینند که الان کارهای زیادی برای این ملت شده است، کارهائی شده است که همه اش به نفع ملت می بوده، اگر واقعاً اینها ملی هستند، خوب چیزی که به نفع ملت است باید بیایند کمک بکنند، همانطوری که می بینید که در جاهایی که الان دارند زراعت بر می دارند اجزاء ادارات و عرض می کنم که دکترها و مهندسین و زن ها و مردها توی بیابان می روند و با مردم کمک می کنند که این سابقه ندارد در ایران یک همچو وضعی، خوب، وقتی یک همچو وضعی در ایران حالا پیش آمده که دکترها هم می روند توی کشت ها و برای مردم کمک می کنند، معممین هم، علمای بلاد هم بعضی وقت ها می روند کمک می کنند به مردم، در تلویزیون من دیدم که اشخاصی که آنجا بودند، اشخاص، خلاصه از این صنف جمعیت بودند، رعیت ها نبودند کمک می کردند، زن بود، مرد بود. اگر اینها راست میگویند که رأی ملت اینها می خواهند خدمت بکنند، خوب آنها هم بیایند با اینها شریک بشوند در برداشتن زراعت، در کشت و زراعت، چرا جلوگیری از کشت می کنند؟ بعد هم که کشت کردند مردم، زحمت یک ساله یک کشاورز یا چند کشاورز که یک خرمن است آن را آتشش می زنند. این صحیح است که یک کسی ادعا بکند که من موافق با خلقم، من خدمتگزار به خلقم، خدمتگزار به توده هستم لکن خرمنش را آتش می زنم، زراعتش را به باد فنا می دهم؟ اینها، آدم باید ازشان بپرسد، آن طایفه را ازشان بپرسد که شما می گوئید من مسلمانم، آدم مسلمان، می شود که یک کسی مسلم باشد و اینطور شلوغکاری بکند و آدمکشی بکند و اینها؟ یا توده ای هستید و اهل مثلاً طرفداری از خلق به قول خودتان، آدمی که طرفدار است، می شود که یک آدم طرفدار مردم و ضعفا و مستمندان برود دم چیزها بایستد بگوید که کار نکنید، بیائید حقوق را از ما بگیرید و کار نکنید؟ این پول از کجا می آید که اینها می دهند به کارمندان که کار نکنند و حقوق بگیرند؟ برای کار نکردن حقوق بگیرند؟ این جز این است که می خواهند اختلال (پیدا بشود؟) ، آن پول مبدأش آن خزانه های دیگران است و می خواهند هم اختلال پیدا بشود در امر مملکت بلکه دوباره آن ارباب ها بیایند و اینها هم به نوائی برسند؟ لکن باید بدانند که نه، دیگر مسأله از اینها گذشته، راه طی شده تا نیمه راه و این باقی اش هم طی خواهد شد.
شما همه می بینید که یک نهضت اسلامی در همه جا پیدا شده، یک تحول اسلامی پیدا شده. این تحول اسلامی که در مردم پیدا شده است و همه یک علاقه ای پیدا کرده اند به اسلام و توجه کرده اند که با اسلام می شود پیشرفت کرد، این علاقه را به این زودی نمی شود دیگر از مردم گرفت. مردم دیدند که اسلام کار از آن می آید، این هم که می بینید که اینها الان جدیت می کنند که مثلاً اشخاص مبرزی را چه
بکنند، برای اینکه اینها هم از اسلام ترسیده اند، اینها دیده اند به اینکه اسلام از آن همچو کاری آمده است که یک ملتی که هیچ نداشت بر همه چیز مقدم شد، فقط ایمان داشت، فقط فریاد می کرد الله اکبر و با فریاد الله اکبر بیرون کردند اینها را، دست همه اینها را قطع کرد. الان همه چیز مال خودتان هست منتها از بس که خرابی به جا گذاشته اند، دولت تا آمده بیاید یک خرده ای ترمیم بکند خرابی ها را، یک مقداری البته طول دارد و البته باید همه وزارتخانه ها، همه ادارات، همه دستگاه ها باید یک تحول اسلامی پیدا بکند. یعنی ما که حالا مدعی هستیم همه مان به اینکه رژیم مان رژیم اسلامی است، جمهوری اسلامی داریم، انجمن های اسلامی بپا می کنیم، باید کوشش کنیم به اینکه فرم هائی که در وزارتخانه هاست اسلامی بشود که کسی که وارد می شود در وزارت مثلاً کشور، ببیند که وارد شده در یک جایی که همه چیزش اسلامی است و همه، همه شان اسلامی هستند، یک چیزهای غیر اسلامی به چشمش نخورد. نمی شود که ما مدعی بشویم که جمهوریمان اسلامی است لکن وقتی برویم در این اداره، باز همان مسائل سابق باشد، در آن اداره. هم این نمی سازد با هم، تناقض (است) این، من مدعی باشم اسلامی هستیم، رژیم مان اسلامی است لکن محتوایش نباشد. باید با کوشش شما آقایان که انجمن اسلامی درست کردید آنجا و امیدوارم که همه ایران یک انجمن اسلامی باشد. انجمن اسلامی انشاءالله با کوشش شما جوانها، با کوشش همه زن و مرد ایران، یک مملکت اسلامی بشود که آنطوری که احکام اسلام همه جا برود و بدانند مردم که یک همچو رژیمی هم می شود در دنیا باشد که در آن ظلم نباشد، در آن خلاف عدالت نباشد، در آن دزدی نباشد، در آن فحشا نباشد، بازارش بازار اسلامی باشد. البته اینها یک مقداری کوشش لازم دارد، یک مقدار تعقیب لازم دارد، یک مقداری رنج می خواهد این چیزها، این مملکت از خودتان است، مثل اینکه برای منزل خودتان شما زحمت می کشید حالا باید برای مملکت تان زحمت بکشید. یک روزی بود که این منطق بود که خوب ما زحمت بکشیم و دیگران ببرند، چرا؟ امروز آنطور نیست که یک دیگری داشته باشیم که زحمت های شما را ببرد، این عاید خود مملکت مان می شود، عاید خود کشور می شود و زحمت ها هدر نمی رود و آنچه باز من باید حالا عرض کنم به شما قضیه کوشش کردن در این قانون اساسی و خبرگان است که وقتی که بنا شد خبرگانی تهیه بشوند، باید کوشش کنید که یک اشخاصی که متعهد باشند، مؤمن باشند، چپ و راستی نباشند، امین باشند، یک همچو اشخاصی را (که) مطلع از اسلام باشند، اسلامی باشند، ما می خواهیم یک قانون اسلامی را رسیدگی بکنیم و آن اسلام را که بخواهیم رسیدگی بکنیم باید یک اشخاصی باشند که اسلام را بدانند چه است، احکام اسلام را بفهمند چه است، معتقد باشند که اسلام یک رژیمی است که لازم است که در مملکت ما باشد. الان باید همه قوا را روی هم بگذارید برای اینکه این قدم، قدم که دارد نهضت پیش می رود در هر قدم همان قدم را تعقیب کنید که انشاءالله پیش بروید و امیدوارم که خداوند همه شما را حفظ کند و موفق باشید و به خدمتگزاری، همه ما انشاءالله به خدمت به این مردم، خدمت به این مستمندان موفق باشیم.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.