پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396 11:21 PM
تاریخ: 1358/04/12
از خداوند تعالی مسئلت می کنم که ظهور ولی عصر سلام الله علیه را نزدیک فرماید و چشم های ما را به جمال مقدسش روشن. ما همه انتظار فرج داریم و باید در این انتظار، خدمت کنیم. انتظار فرج، انتظار قدرت اسلام است و ما باید کوشش کنیم تا قدرت اسلام در عالم تحقق پیدا بکند و مقدمات ظهور انشاءالله تهیه بشود.
من از شما جوان ها، از شما ورزشکارها که از آستان قدس آمدید تشکر می کنم و به دوستان اسلام و مسلمین و دوستان ولی عصر سلام الله علیه و ورزشکاران آستان قدس عرض می کنم که همانطوری که با ورزش قوت جسمانی خودتان را تقویت می کنید، قوای روحانیتان را هم تهیه و تقویت کنید. همانطوری که کوشش می کنید که جسمتان قوی باشد، کوشش کنید که روحتان قوی باشد. آن قوت روح و قوت ایمان بود که شما را غلبه داد بر جنود شیطانی و بر طاغوت و باید آن قوت ایمان و قوت باطنی، شما را غلبه بدهد بر جنود شیطانی که در باطن انسان، انسان را می خواهد اغواء کند. اصلاح کنید حال خودتان را، همانطوری که تقویت می کنید جسم خودتان را.
شما که در جوار امام (ع) هستید و به حرم آن حضرت مشرف می شوید، وظیفه شما شاید از دیگران که دورند بیشتر باشد. شما خدمتگزار نزدیک هستید، از نزدیکان هستید و نزدیکان امام (ع) ، باید همانطوری که جسماً و مکاناً نزدیک هستید، روحاً و مکانتاً هم نزدیک باشید. باید ببینید که ائمه ما (ع) در راه اسلام چه فداکاری ها کردند و هر چه داشتند در راه اسلام تقدیم کردند، ما هم باید اگر شیعه آنها هستیم، اگر تابع آنها هستیم، در راه اسلام هر چه داریم بدهیم. اسلام عزیزتر از هر چیزی است و چون عزیزتر از هر چیزی است، نبی اکرم (ص) و ائمه ما هر چه داشتند در راه او دادند. خداوند انشاءالله همه ما را توفیق بدهد به اینکه این وحدت کلمه ای که موجب عزت اسلام شد از دست ندهیم. این وحدت کلمه، این قدرت ایمان، توجه به اسلام، شما را به پیروزی تا اینجا رساند. از این به بعد هم با همین قدرت پیش بروید، با همین قوه اسلامی، با همین وحدت کلمه. توجه به گرفتاری های دنیوی خودتان کمتر بکنید، توجه به اسلام داشته باشید، توجه به گرفتاری هائی که اسلام الان هم دارد از دست
این قشرهائی که نمی خواهند بگذارند جمهوری اسلامی تحقق پیدا بکند، کوشش ها می کنند که جمهوری اسلامی نباشد، شما باید کوشش بکنید در مقابل همه کوشش های آنها و همانطوری که با کوشش شما، همه قدرت ها در هم پیچیده شد و نتوانستند این قدرت شیطانی را نگاه دارند، با قدرت و قوه و قدرت اسلامی شما، قوه ایمانی شما انشاءالله از این به بعد هم این راه را ما برویم و آنهائی که باید تعیین بشوند برای رسیدگی به قانون اساسی که اساس مملکت ماست و اساس اسلام است، آن اشخاص صحیح، اشخاص متدین، اشخاص متعهد، اشخاصی که علمای بلادتان تعیین می کنند، همه به آنها رأی بدهید تا انشاءالله یک قانون اساسی پسند اسلام درست بشود و گرفتاری ها انشاءالله رفع بشود. من از خدای تبارک و تعالی قدرت جسمی و روحی شما را خواستارم و همین طور قدرت روحی و جسمی همه ملت را و قدرت روحی و جسمی رفقائی که در آستان قدس دارید و ورزشکارهائی که در آنجا هستند.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.