0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396  11:16 PM

پیام امام خمینی به ژیستکار دستن رئیس جمهور فرانسه

تاریخ: 1358/03/28

پیام امام خمینی به ژیستکار دستن رئیس جمهور فرانسه

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای رئیس جمهور
برای پذیرائی و مهمان نوازی که در مدت اقامت در فرانسه از من به عمل آوردید تشکر می کنم.
از کشور شما بود که من توانستم ندای حق و حقیقت را به ملت ستمدیده ایران برسانم و انقلاب استثنائی ایران را رهبری کنم. انقلابی که سال های متمادی در حال تکوین بود و دلیل نضج آن فساد و ظلمتی بود که در تمام کشور حکفرما و علت اصلی آن وجود سلطنتی بود که از خارج حمایت می شد.
روابطی که ما را به فرانسه پیوند می دهد همواره بر مبنای اخلاقی و تمدن های ما احترام متقابل پایه گذاری شده است. بنابراین تعجب کردم وقتی دریافتم بعضی از محافل فرانسوی برای محکومیت جنایتکاران، غارتگران و فاسدان رژیم منحله گذشته که مرتکب جنایات عظیمی نسبت به مردم کشور شدند و طبق اصول اسلامی و قرآن مجید مقصر شناخته و محاکمه شدند دخالت می کنند. آنان باید احساس همدردی و توجه بیشتری نسبت به انقلاب ما از خود نشان دهند. انقلابی که ما را از یوغ امپریالیسم و ستم پادشاهی مستبد که جنون عظمت و خود بزرگ بینی داشت رها کرد.
این قادر متعال است که به ما کمک کرد و ما را از چنگال عامل بدبختی ها و نابسامانی ها رهائی بخشید. ما دست شما را می فشاریم و امیدواریم که روابط دوستی مان بیش از پیش توسعه یابد و استحکام یابد.
آقای رئیس جمهوری خواهشمندم مراتب حق شناسی من و آرزوهای مرا برای سعادت ملت فرانسه بپذیرید.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
روح الله الموسوی الخمینی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها