0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396  10:10 PM

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از مردم و عشایر کرمانشاه

تاریخ: 1358/03/02

من امیدوارم که همه ما اهل حق باشیم

بسم الله الرحمن الرحیم
امیدوارم که ما همه اهل حق باشیم. رژیم های فاسد با حق مخالف بودند پس با اهل حق هم باید مخالف باشند، آنها کوشش می کردند که حق تحقق پیدا نکند، آنها از اهل حق می ترسند. اگر ما اهل حق باشیم و اگر ملت ما اهل حق باشند، نمی گذارند که رژیم های فاسد هر کاری می خواهند بکنند و مانع شوند از اینکه اجانب در مملکتتان حکمفرمائی کنند، من امیدوارم که همه ما اهل حق باشیم و همه به قرآن کریم و اسلام سر به پیش بیاوریم و همه عامل به احکام خدای تبارک و تعالی باشیم که اگر همه عامل باشیم به احکام خدا و علاقه داشته باشیم به اسلام، مملکتمان پیروز خواهد شد و به پیشرفت خواهد رفت. تمام نقص ما این است که حق را نمی گذارند تحقق پیدا کند و اهل حق را نمی گذارند تحقق پیدا کنند و ما باید با تمام جدیت حق را زنده کنیم، اسلام را زنده کنیم و قرآن کریم را زنده کنیم و یک جمهوری اسلامی که حق است متحقق کنیم تا اینکه تمام در زیر سایه حق زندگی کنیم و همه اهل حق باشیم و من از خدای تبارک و تعالی سلامت و سعادت همه شما را مسئلت می کنم.

رفع آشفتگی های بر جا مانده از رژیم سابق با وحدت و برادری اقشار ملت

و مسائلی که ایشان فرمودند، مسائل مورد بررسی انشاءالله قرار می گیرد و من هم می دانم که بعضی آشفتگی ها هست لکن البته این آشفتگی ها که بسیاریش وراثت همان رژیم سابق است، نغمه همان رژیم سابق است، الان گرفتاری هائی برای همه هست شما گمان نکنید که برای عشایر شما تنهاست، همه عشایر اینطور هستند. شما گمان نکنید که برای حدود شما این نارحتی ها هست، همه جا اینطور است برای اینکه اینها به این ملت آنچنان خیانت کردند، آنچنان این ملت را فقیر کردند، آنچنان آشفته کردند کشور را که یک مدت طولانی لازم است که با دست همه، همه با هم این آشفتگی ها رفع بشود و من امیدوارم که شما و ما همه با هم دست برادری بدهیم و این آشفتگی ها را رفع کنیم. خداوند همه شما را توفیق و تأیید کند.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها